Een Australische visser zag iets vreemds op het water drijven. Het bleek iets verrassend gewoons te zijn

De zeeën en oceanen zijn een fascinerende omgeving met veel verbazingwekkende en boeiende wezens. Sommige ervan zijn ons nog onbekend, omdat het onderzoeken en beschrijven van de zeebodem een moeilijke en zware taak is. Elk merkwaardig object in het water is van belang. De Australische visser Mark Watkins vaart al twee decennia lang op zee.

Gedurende die vele jaren heeft hij al een heleboel gezien, maar hij was perplex toen hij tijdens een van zijn reizen langs de westkust een voorwerp op het water zag drijvend dat op een ballon leek die was bedekt met poriën. Nieuwsgierig voer hij wat dichterbij…

dead-whale-6


De uitpuilende bult op het water was roze, met lichtere strepen erop. Het object was omvangrijk, misschien wel meer dan 10 meter lang. Mark naderde het langzaam, maar met elke meter die hij dichterbij kwam, veranderde er iets: de geur. Vanaf heel dichtbij rook hij een verschrikkelijke stank die de sleutel bleek voor het oplossen van het mysterie van wat het object was. Wat hij vond was zeldzaam, maar niet uitzonderlijk.

Het bizarre object dat Mark had waargenomen bleek het lichaam van een dode walvis te zijn. Het was waarschijnlijk een bultrug of een zuidkaper, aangezien beide soorten voor de kust van Australië voorkomen.

dead-whale-1


Ondanks zijn grote ervaring was dit voor de visser de eerste ontmoeting met de overblijfselen van zo’n zeezoogdier.

Waarom zag het lichaam er zo opgeblazen uit? Ontdek het antwoord op de volgende pagina.

dead-whale-3bron : diply.com

Facebook Comment
Ze werd uitgescholden omdat ze water gaf aan varkens die zouden worden geslacht. Haar mededogen en wens om te helpen werden niet op prijs gesteld
Anita Krajnc uit Toronto vertoonde onlangs een beetje sympathie voor dieren die zouden worden geslacht, maar ze werd niet gefeliciteerd met haar daad, maar eerder het tegendeel – de bestuurder die de varkens had vervoerd overlaadde haar met belJe Gelooft Niet Wat Je Allemaal Kunt Doen Met Een Oude Schoolbus! Deze Mensen Zijn Erin Geslaagd Om Iets Fantastisch Maken!
Dit is een van de meest charmante minihuizen die ik ooit heb gezien. Het werd ontworpen en gebouwd door Jeremy en Mira Thomson. Ze trouwden met hun hoofden vol gekke ideeën. Ik moet toegeven dat ze erin geslaagd zijn om iets buitengewoons te maken!

Huisdieren kunnen zorgzamer zijn dan mensen. Maak kennis met Maggie, die het helpen van anderen in haar bloed heeft
Dierenmotels worden jaar na jaar steeds populairder. Ze zijn een goed alternatief voor wanneer eigenaren een korte periode weg moeten en hun dieren niet mee kunnen nemen. Eén van die plaatsen kreeg bezoek van Maggie, die met haar gedrag het personee

Een meisje werd zonder benen geboren, en haar moeder liet haar op straat achter. Je zult niet geloven wie ze nu is! Ze verdient tegenwoordig $1000 per dag.
Kanya Sesser werd door haar moeder direct na de geboorte achtergelaten. Ze werd bij de deur van een tempel neergelegd in de hoop dat iemand medelijden zou krijgen en een meisje zonder benen zou adopteren. Niet al te lang daarna werd de kleine Kanya m