Een van haar concurrenten stapte bijna op haar gezicht… Maar ze stond snel weer op en deed iets dat iedereen verbaasde.

Doorzettingsvermogen, vastberadenheid en volharding zijn belangrijke eigenschappen die van pas komen in het leven. Het stellen van belangrijke doelen is erg eenvoudig, het is lastiger om ze ook te halen. Soms missen we de motivatie en geven we gemakkelijk op. Na  kleine tegenslagen geven we op in plaats van vechten om te krijgen wat we willen.

De weg naar succes is geplaveid met vele mislukkingen. Vaak moet je een stap terug doen om twee stappen vooruit te gaan. Wanneer we zeggen dat we opgeven, denkt iemand anders “wat een kans” en probeert te behalen waar wij stopten met proberen ons doel te bereiken. Heather Dorniden is een uitzonderlijk getalenteerde hardloopster.

Tijdens het laatste College Championship (in 2008) leidde ze op de 600 meter. Helaas struikelde ze plotseling en viel. Een van haar concurrenten stapte bijna op haar gezicht. Veel mensen in haar situatie zou verslagen zijn en het opgeven, maar ze vermande zich en ging de strijd weer aan. En het heeft zijn vruchten afgeworpen! Heather won de race is grootse stijl.

 

Kijk wat er gebeurde. Als dit bericht je interesseerde, deel het dan met je vrienden op Facebook!1

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Zelfs De Buren Had Geen Idee Wat Er Verborgen Was In Het Huis! Het Is Moeilijk Te Geloven Dat Het Nu Te Koop Staat!
Als je op zoek bent naar je eigen plekje, hebben we een echte kans voor je! Het huis dat je hier ziet staat eindelijk te koop! Oppervlakkig gezien ziet het er heel normaal uit, maar zodra je de drempel overgaat voel je je als in een sprookje. MomenteZe gebruikte een deegroller om toast uit te rollen. Als je ziet wat ze er in deed en hoe het er uit ziet, zul je het niet kunnen weerstaan!
Als je een fan bent van zoete lekkernijen, dan heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van Franse toastrolletjes. Dat is niets anders dan uitgerolde toast, gevuld met lekkernijen (aardbeien, frambozen, bananen, Nutella, enz.). Behalve de vruchten kan

Ze wisten zeker dat ze binnenin de slang een dood dier zouden vinden. Het resultaat was echter totaal onverwacht
Slangen staan al heel lang op de lijst van meest gevaarlijke dieren. Er wordt geschat dat ze ongeveer 50.000 mensen per jaar doden! Mensen zijn er bang voor en proberen ze ten koste van alles te vermijden. Maar er zijn ook liefhebbers van slangen die

Deze moeder vermoedde dat de babysitter haar zoon, die aan het Downsyndroom lijdt, mishandelde. Een verborgen camera liet nachtmerrieachtige beelden zien!
Een inwoonster van de Amerikaanse staat Kentucky, Tiffany Fields, is de moeder van een vierjarige jongen. Het kind heeft het syndroom van Down, lijdt aan epilepsie en heeft een nogal ernstige hartafwijking. Vanwege zijn gezondheidstoestand, heeft Luk