Ze gingen op een boottour… En verwachtten niet dat ze zoiets in het water zouden vinden!

Tom Satre heeft al veel zeedieren gezien, maar dit exemplaar had hij zeker niet verwacht…

Tom en zijn familie waren op ongeveer 1,2 km van de kust af, toen ze herten zagen zwemmen in de richting van de boot. Zonder na te denken pakte hij een lasso van touw en trok ze aan boord. Het was geen gemakkelijke taak, de dieren waren heel zwaar en bang.
Zie foto’s van deze geweldige redding!


1

Vier herten zwemmend in de richting van de boot van Tom.bron : truthorfiction.com

11 kamers waar je zo naar toe zou willen verhuizen, nu direct!
De meesten van ons wonen in steden, waar het uitzicht soms de muur van een bijgebouw of een stuk van een plein is. Een enkeling heeft een beter uitzicht op een landschap, behalve dan wanneer je op een hogere etages woont. Daarom willen we als we naarWist je dat er kleurrijke kippen waren? Nee? Wat een gezicht! Dat je zoiets nog eens mag zien!
Deze foto’s zijn niet gephotoshopped! Deze kippen bestaan echt! Je vraagt je waarschijnlijk af hoe dit mogelijk is? Dit effect wordt verkregen door injecties met waterstofperoxide, ammoniak, of gekleurde pigmenten in de eieren. Blijkbaar is het

Deze vrouw is 97 jaar oud, maar haar lichamelijke conditie zou een tiener jaloers maken. Kom achter haar geheim!
Sommigen zijn sinds hun jeugd serieus, anderen houden altijd iets van een kind in zich. De 97-jarige Jane, die bekend staat als “Dancing Jane”, behoort tot de laatste categorie. Het is echt een fantastische oldie! Dankzij haar krijgt het

Tijdens het ontdekken van de zolder van zijn grootvader kwam hij een vreemde koffer tegen! Dit vond hij geweldig!
Voor veel mensen een zolder een soort van magazine. Er was daar veel rotzooi en onbruikbare spullen na een bepaalde tijd. Deze plek te bezoeken na een lange tijd kun je echte schat vinden! Dit is dus ook in dit geval gebeurd.