De oorlog verandert mensen. Hier zijn de foto’s van 12 soldaten voor, tijdens en na hun missie in Afghanistan

Oorlog draagt altijd, voor welke nobele motieven er ook wordt gevochten, vernietiging, lijden en dood met zich mee. Vechten met de wapens in de hand, voortdurende in angst en onzekerheid leven, en de voortdurende verantwoordelijkheid voor het lot van het land, verandert soldaten niet alleen mentaal, maar ook fysiek. De Britse fotograaf Lalage Snow kwam op het idee om te laten zien hoe de oorlog het gezicht van mensen verandert.

Hij geeft toe dat hij niet alleen maar het publiek bewust wilde maken van de manier waarop de oorlog het leven van soldaten beïnvloedt, maar dat hij ook persoonlijke motieven had, omdat zijn vader militair was. Het lukte Lalage om een fantastische relatie met de soldaten te krijgen, wat hem heeft geholpen tijdens de uitvoering van het project, dat Wij Zijn Niet Dood werd genoemd. Als modellen koos hij mensen die in Afghanistan dienden, waarvan foto’s werden gemaakt vlak voor vertrek, tijdens de missie, en na hun terugkeer. Om de hel van de oorlog en het effect ervan op de menselijke psyche beter te laten zien, gaven de soldaten korte interviews.


1. Soldaat Faiser Pairman

wojna-1


2. Korporaal Sean Tennant

wojna-2


3. Korporaal Martyn Rankin

wojna-3


4. Soldaat Dylan Hughes

wojna-4bron : guff.com

Hij nam een watermeloen en maakte er een klein gaatje in. Het resultaat zal je kinderen verrukken.
Watermeloen helpt de bloeddruk te verlagen en hartaanvallen te voorkomen; ze zijn een perfecte bron van antioxidanten, die het proces van huidveroudering vertragen. Ze bestaan voor 92% uit water, wat betekent dat ze een perfecte dorstlesser zijn. MaaDe genoemde plek komt alleen voor in je donkerst nachtmerrie. Nu heeft het zelfs toeristen en duikers!
Deze groeve was op een dag een plek waar gedwongenarbeid plaatst vond en waar mensen hun gezondheid en leven kwijtraakten. Nu is het een van de mooiste stranden, die ik ooit heb gezien. Bekijk het zelf!

Deze Bank Is Voor Hem Van Groot Belang… Hij Komt Elke Dag Langs En Zet Er Bloemen Neer!
Ter herdenking van zijn vrouw Betty komt Bud Caldwell naar het park en legt bloemen op de bank die zijn opgedragen aan haar. Hij heeft dit nu al twee jaar gedaan. Hij praat elke dag met haar, hij beschrijft wat er in zijn leven is gebeurd. Op een dag

Na het winnen van een schoonheidswedstrijd ging ze naar huis om haar moeder te bedanken… Ze ontroerde miljoenen met haar acties!
De zeventiende jaar oude Khanittha Phasaeng won op 25 september 2015 de titel Miss Thailand. De schoonheidskoningin ging direct na de prijsuitreiking terug naar haar ouderlijk huis, zodat ze haar moeder kon bedanken voor alles. Ze vertelde dat wat ze