Hij filmde stiekem zijn partner, die onvoorstelbare dingen deed met de kat. Waarschuwing: niet voor gevoelige mensen!

Craig Mills, een 22-jarige man met duidelijke psychische problemen, werd gefilmd terwijl hij zijn twee jaar oude kat misbruikte. De verontrustende beelden werden door zijn partner – David Walker – op een sociale media website geplaatst. Het laat Craig zien terwijl hij het dier slaat en bijt. De gebeurtenissen vonden plaats in hun appartement in Fife (Schotland).

Als gevolg van de ernstige verwondingen moest de vrouwtjeskat genaamd Pippa worden afgemaakt. De eigenaar van het huisdier beet haar nek bijna helemaal af.

tortured-cat0


De bevoegde autoriteiten bekeken de zaak en de man werd strafrechtelijk aansprakelijk gesteld. Zijn advocaat gaf toe dat Craig vaak teveel alcohol gebruikte en vaak marihuana rookte. Daarnaast werd bij hem een persoonlijkheidsstoornis vastgesteld, waarschijnlijk veroorzaakt door een slechte jeugd, wat zijn verhoogde agressie verklaart.

tortured cat1


Hoewel de man die de video had opgenomen zei dat hij de kat niet had misbruikt, is hij ook voor moord op de kat veroordeeld, omdat hij op geen enkele manier had geprobeerd om Mills te stoppen. Blijkbaar was de 22-jarige ook agressief naar hem toe en wilde Walker bewijsmateriaal hebben in een zaak tegen hem, en heeft hij daarom de video opgenomen.

Ga naar de volgende pagina om de schokkende opname te zien! 

tortured-cat4bron : metro.co.uk

Ze publiceerde foto’s van haar 98-jarige oma op Facebook. Ze had zeker niet een dergelijke reactie van internetgebruikers verwacht!
Een inwoonster van de Filippijnen, Jen Ampler is erg gehecht aan haar oude, zieke grootmoeder. Inang is bijna honderd jaar oud en kan niet meer zelf lopen. Het meisje zorgt voor haar, geeft haar te eten en helpt haar met baden. Ze schaamt zich niet vNa het zien van deze video van 6 seconden wil je meteen stoppen met roken! Je hoeft er geen twee keer over na te denken.
Stoppen met roken is niet eenvoudig. Het is meestal een langdurig proces dat veel geduld en een sterke wilskracht vereist. Er zijn vele redenen waarom het toch de moeite waard is, zoals longkanker, hoge bloeddruk, hartaanval, slechte adem, en een gri

Bezoekers van een restaurant keken met afkeer naar een zieke oude man. Plotseling deed zijn zoon iets dat iedereen tot zwijgen bracht.
Een zoon nam zijn zieke oude vader mee voor een diner in een restaurant. De man was erg zwak en liet alles uit zijn handen vallen. Hij kon het bestek niet goed vasthouden en het eten eindigde vaak op zijn shirt en broek. De andere bezoekers keken met

Liefde vanuit het graf!? Het blijkt mogelijk te zijn!
Liefde is ongetwijfeld een sterk gevoel. Jonge koppels geven in de huwelijksgeloften toewijding tot aan het graf! Maar is het echt mogelijk om lief te hebben na de dood? Het blijkt wel zo! Er zijn veel verhalen over geesten die het verlies van dierba