Hij filmde stiekem zijn partner, die onvoorstelbare dingen deed met de kat. Waarschuwing: niet voor gevoelige mensen!

Craig Mills, een 22-jarige man met duidelijke psychische problemen, werd gefilmd terwijl hij zijn twee jaar oude kat misbruikte. De verontrustende beelden werden door zijn partner – David Walker – op een sociale media website geplaatst. Het laat Craig zien terwijl hij het dier slaat en bijt. De gebeurtenissen vonden plaats in hun appartement in Fife (Schotland).

Als gevolg van de ernstige verwondingen moest de vrouwtjeskat genaamd Pippa worden afgemaakt. De eigenaar van het huisdier beet haar nek bijna helemaal af.

tortured-cat0


De bevoegde autoriteiten bekeken de zaak en de man werd strafrechtelijk aansprakelijk gesteld. Zijn advocaat gaf toe dat Craig vaak teveel alcohol gebruikte en vaak marihuana rookte. Daarnaast werd bij hem een persoonlijkheidsstoornis vastgesteld, waarschijnlijk veroorzaakt door een slechte jeugd, wat zijn verhoogde agressie verklaart.

tortured cat1


Hoewel de man die de video had opgenomen zei dat hij de kat niet had misbruikt, is hij ook voor moord op de kat veroordeeld, omdat hij op geen enkele manier had geprobeerd om Mills te stoppen. Blijkbaar was de 22-jarige ook agressief naar hem toe en wilde Walker bewijsmateriaal hebben in een zaak tegen hem, en heeft hij daarom de video opgenomen.

Ga naar de volgende pagina om de schokkende opname te zien! 

tortured-cat4bron : metro.co.uk

Duikers zijn naar de bodem van de Middellandse Zee gegaan en… daar vonden ze een verloren stad!
Dit zou ongeloof voor de onderwater ontdekkingsreiziger zijn. Mijn leven spenderen of te zoeken naar verloren schepen op de bodem van de oceaan. Je vind wellicht een verloren schat, sieraden op de bodem. Misschien zal je op een dag de Atlantisch vindNiks was in staat om het leven te redden van de pasgeboren. Het was een mirakel wat er gebeurden.
Karen was extreem blij toen ze wist dat ze voor de tweede keer zwanger was! Ze was al moeder van de driejarige Michael, die niet kon wachten om een zusje te krijgen. Hij was erg blij. Elke dag de buik knuffelen moeder en zus zong zijn favoriete lied.

5 Vrienden geweldig idee! Kijk, hoe ze zijn veranderd in 30 jaar!
Wil je met je groep vrienden iets doen, waarover – misschien – de hele wereld zal praten? Misschien wordt je geïnspireerd door het verhaal van vijf jongens, die vanaf 1982, elke 5 jaar elkaar ontmoetten aan het Copco meer en daar een groepsfoto

Zulke Selfies Zouden Verboden Moeten Worden! Zie De Meesters Van Stupiditeit In Actie!
De mode van de Selfie heeft de wereld veroverd… en soms heb ik het gevoel dat mensen niet meer goed na kunnen denken. Ideeën voor foto’s die met de hand zijn genomen zijn soms echt creatief, maar meestal roepen ze alleen maar om wraak. S