Zelfs artsen waren ontroerd door wat ze zagen. Deze tweeling werd hand in hand geboren

Sarah en Bill Thistlethwaite kwamen er achter dat ze de ouders zouden worden van een tweeling, maar hun vreugde duurde maar kort. De artsen vertelden hen dat de baby’s de placenta en vruchtzak deelden. De zwangerschap had dan ook een verhoogd risico, omdat er een grote kans was dat de navelstrengen verstrikt zouden raken.

Specialisten schatten in dat de kinderen een overlevingskans van 50% hadden. De meisjes werden in 2014 twee dagen voor Moederdag geboren. In de 33ste week van de zwangerschap voerden artsen een keizersnede uit.


jillian-and-jenna


Toen ze naar buiten kwamen, hielden ze elkaars handen stevig vast en wilden elkaar niet loslaten, alsof ze voelden dat ze in gevaar verkeerden. Blijkbaar deden ze dit later ook vaak.

jillian-and-jenna1


Het speciale moment werd onmiddellijk gefotografeerd en de foto won de harten van iedereen die het zag. Artsen en ziekenhuispersoneel van het Ziekenhuis Akron Kinderziekenhuis in Ohio waren erg ontroerd door de band die sinds de geboorte tussen de zusjes bestond. Hun ouders huilden tranen van vreugde.

jillian-and-jenna2bron : likemag.com

Dit echtpaar was dichtbij een echtscheiding en verspilde een tiental jaren van hun huwelijk. Alles veranderde met één zin!
Verhalen die verteld worden door internetters vanuit de hele wereld zijn vaak grappig, en laten zien dat het niet uitmaakt aan welke kant van de wereld je leeft, omdat we allemaal vreugde en verdriet delen. Het gebeurt wel eens dat mensen verhalen ovJe zult niet geloven welke grote gevolgen het gedurende slechts 45 seconden masseren van dit plekje heeft!
Ons lichaam bestaat uit oneindig complexe verbindingen en organen die van elkaar afhankelijk zijn. Iedereen die de laatste medische onderzoeken of oude behandeltechnieken bijhoudt, zal het niet verbazen dat het heel belangrijk is om niet een symptoom

Hoe je een appel eet om de bewondering van de jury en een staande ovatie te krijgen? Alleen Sofie Dossi weet hoe je dat moet doen
Het behalen van succes in het leven vraagt vanaf jonge leeftijd hard werk en vele offers. Om op een bepaald gebied kampioen te worden moet je veel oefenen, maar een heleboel optredens in talentenjachten hebben laten zien dat het de moeite waard kan z

Ze hebben geen idee hoe dicht zij bij de dood waren! Hun staaltjes van verbijsterend!
Er zijn een aantal mensen met een saai leven. Zij hebben een injectie met spanning nodig om elke dag te kunnen leven! Het is een ware zoekerssensatie, welke van alles is afgestapt. Enkele die ontspannen! Na het zien van deze foto’s ga je je ech