Zelfs artsen waren ontroerd door wat ze zagen. Deze tweeling werd hand in hand geboren

Sarah en Bill Thistlethwaite kwamen er achter dat ze de ouders zouden worden van een tweeling, maar hun vreugde duurde maar kort. De artsen vertelden hen dat de baby’s de placenta en vruchtzak deelden. De zwangerschap had dan ook een verhoogd risico, omdat er een grote kans was dat de navelstrengen verstrikt zouden raken.

Specialisten schatten in dat de kinderen een overlevingskans van 50% hadden. De meisjes werden in 2014 twee dagen voor Moederdag geboren. In de 33ste week van de zwangerschap voerden artsen een keizersnede uit.


jillian-and-jenna


Toen ze naar buiten kwamen, hielden ze elkaars handen stevig vast en wilden elkaar niet loslaten, alsof ze voelden dat ze in gevaar verkeerden. Blijkbaar deden ze dit later ook vaak.

jillian-and-jenna1


Het speciale moment werd onmiddellijk gefotografeerd en de foto won de harten van iedereen die het zag. Artsen en ziekenhuispersoneel van het Ziekenhuis Akron Kinderziekenhuis in Ohio waren erg ontroerd door de band die sinds de geboorte tussen de zusjes bestond. Hun ouders huilden tranen van vreugde.

jillian-and-jenna2bron : likemag.com

Deze arme man bood een jong stel zijn jas aan. Hij had nooit verwacht dat het lot hem er rijkelijk voor zou belonen!
Mensen die het minste bezitten geven het meeste, en delen hun bezit graag om anderen te helpen, daar was dit echtpaar van overtuigd. Het is gemakkelijk om te geven wanneer je een heleboel hebt. Je kunt foto’s van jezelf laten maken die laten ziMaak zelf een luchtverfrisser voor je huis. Het is niet giftig en het kost weinig om te maken!
We vinden het heerlijk als ons huis fris en fruitig ruikt. We kopen vaak de verschillende luchtverfrissers die in winkels en drogisterijen verkrijgbaar zijn, maar we vragen ons zelden af wat we eigenlijk inademen als we deze geuren in de lucht spuite

GGO Genetisch Gemodificeerde Organismen – hoe kun je het voorkomen? Kijk naar een specifiek productlabel!
Genetisch gemodificeerde organismen, aangeduid door de afkorting GMO hebben net zoveel aanhangers als tegenstanders in de wereld. Maar in ons land zijn er is meer van die laatsten! Mensen willen geen groenten en fruit eten waarvan het genoom door gen

Een zwangere vrouw zat lekker op de bank… Toen haar hond naar haar toe kwam, gebeurde er iets magisch.
Als er een nieuw familielid komt, is dat een grote gebeurtenis voor mama en papa, maar ook voor de viervoeters die bij ons wonen. Toekomstige ouders zijn vaak bang dat hun huisdier nog niet klaar is voor de komst van de nieuwe bewoner. Ze zijn bang v