Haar verhaal zal je doen huilen… Ontmoet Qian, een meisje dat zich voortbeweegt met behulp van een basketbal.

Qian Hongyan komt uit een zeer arm gezin. Zij en haar ouders wonen in een arme wijk in de provincie Yunnann in China. In 2000 verloor ze haar benen in een tragisch auto-ongeluk. Ze was toen nog maar vier jaar oud.

De ouders konden zich geen dure prothese veroorloven voor hun dochter. Ze vonden een andere oplossing voor hun probleem. Ze leerden het meisje zich te verplaatsen met behulp van een bal, die ze aan haar heupen vastmaakten. Ze stond al snel bekend als het “Basketbal Meisje”.

In 2005 werd het verhaal over Qian in de Chinese pers gepubliceerd. Haar lot raakte veel mensen die besloten om haar te helpen. Al snel kwam ze in Peking terecht, waar ze gratis kunstledematen kreeg.

1

9

 

2bron : africanchannel.info

Hij was geschokt toen hij eens goed naar een foto van zijn dochter keek… Hij kon niet geloven dat er achter haar rug iets verborgen was! Zie jij iets achter haar?
De foto die in slechts enkele dagen viraal ging, werd genomen op het strand van Zushi, Japan. Een vader besloot om met behulp van zijn smartphone een foto van zijn jonge dochter te maken. Toen hij wat beter naar de foto keek, kon hij zijn ogen niet gDeze geredde kat met gebroken kaak ondergaat een geweldige metamorfose!
Dieren hebben geen gemakkelijk leven, en vooral degenen die door hun eigenaren dakloos worden achtergelaten, moeten voor zichzelf zorgen. Soms lukt het hen om een nieuw thuis te vinden, soms brengen ze hun hele leven op straat door. Het valt niet te

Twee jongens speelden op het erf. Toen ze begonnen te graven vonden ze een …Ferrari.
Het zoeken naar een vermiste schat fascineert waarschijnlijk alle kinderen. Als kind droomden we vaak samen met onze vrienden over het vinden van een grote kist vol goud en juwelen. Om die reden zochten we in nabijgelegen parken, speeltuinen en verla

Ze werd wakker in het ziekenhuis en zag dat haar kind was verdwenen! Het is eng wat er met de camera werd opgenomen.
Het dochtertje van Lory Beth Snyder werd opgenomen in het NEA Baptist Memorial Hospital in Jonesboro (Verenigde Staten). De 4 maanden oude Lorelai had zware bloedingen en moest onmiddellijke worden behandeld. Zowel moeder als dochter waren uitgeput e