Een ongewone reddingsoperatie in een meer heeft een hertje gered dat met de stroming vocht

Op een warme dag een boottochtje maken op het meer is de perfecte manier om te ontspannen. Lui op het water drijvend moet je wel je ogen openhouden, want je weet maar nooit of er niet iets onverwachts kan gebeuren dat onze tussenkomst vereist. Twee vrienden lagen met een bootje op het meer van Buchanan, dat in Texas ligt.

Het was niet de bedoeling dat dit reisje anders zou verlopen dan al die andere, maar toen ze een flink eind van de kust af waren, zagen ze iets in het water bewegen, worstelend en vechtend om het hoofd boven water te houden.


rescued-fawn-p


Toen de mannen dichterbij zwommen, bleek dat ze een hertje zagen dat bijna verdronken was. Het dier was waarschijnlijk met zijn moeder naar dieper water gelopen of wilde gewoon wat afkoelen, maar de sterke stroming trok het jonge dier verder naar het midden van het water. Wat de oorzaak ook was, hij had onmiddellijk hulp nodig.

Zelfs de kalmste middag kan verrassend eindigen.

rescued-fawn-1


Een van de mannen sprong zonder te aarzelen in het water, zwom naar het verdrinkende hertje en trok het mee naar de boot. Het dier lag de hele reis terug naar de wal in de armen van zijn redder, en dacht er niet aan om los te laten, waaruit blijkt hoe dankbaar hij was dat de man zijn leven had gered.

Het redden van levens van anderen, zowel mensen als dieren, zou deel moeten uitmaken van ons natuurlijk instinct.

Pagina 1 van 1


bron : viralnova.com

Ninja-Cats die de oude kunst van ninjutsu onder de knie hebben!
De oude Japanse krijgskunst ninjutsu, door velen vergeten, is nog in leven onder… de katten! Deze dieren beheersen de kunst van het op onverwachte plaatsen verbergen tot in de perfectie. Soms werkt het goed, soms wat minder, maar op de een of aDe vrouw werd boos toen haar hond de badkamer in rende terwijl ze onder de douche stond. Toen ze de badkamer weer uit liep werd alles duidelijk!
Mindi en haar man waren dol op hun tweejarige Schotse herder genaamd Papillon. Toen hij zich na de geboorte van hun dochter echter vreemd begon te gedragen en in meubels beet, begonnen ze te vermoeden dat het dier jaloers was op het meisje. Na een ti

De fotograaf is geschorst tijdens de spinnende danser. Het is mooi en geweldig, bekijk het zelf!
Fotograaf Jeffrey Van houtte met Norvell Jefferson is een creatieve agency gecreĆ«erd bij een serie foto’s en video’s, welke de elegante bewegingen van de dansers zijn opgenomen. Deze shot is gemaakt door het harde werken van het team en

Deze man vond de de kleintje met haar overleden moeder en besloot om ze mee te nemen. Zie wat er uit kwam!
Casley naturalist Anderson, een wandeling een dag na de bergachtige gebieden, was op een dode beer, twee verweesde baby’s. Hij besloot om ze mee te nemen – hij wist als hij ze achter zou laten dat ze zich niet zouden redden. Met de ervari