Een ongewone reddingsoperatie in een meer heeft een hertje gered dat met de stroming vocht

Op een warme dag een boottochtje maken op het meer is de perfecte manier om te ontspannen. Lui op het water drijvend moet je wel je ogen openhouden, want je weet maar nooit of er niet iets onverwachts kan gebeuren dat onze tussenkomst vereist. Twee vrienden lagen met een bootje op het meer van Buchanan, dat in Texas ligt.

Het was niet de bedoeling dat dit reisje anders zou verlopen dan al die andere, maar toen ze een flink eind van de kust af waren, zagen ze iets in het water bewegen, worstelend en vechtend om het hoofd boven water te houden.


rescued-fawn-p


Toen de mannen dichterbij zwommen, bleek dat ze een hertje zagen dat bijna verdronken was. Het dier was waarschijnlijk met zijn moeder naar dieper water gelopen of wilde gewoon wat afkoelen, maar de sterke stroming trok het jonge dier verder naar het midden van het water. Wat de oorzaak ook was, hij had onmiddellijk hulp nodig.

Zelfs de kalmste middag kan verrassend eindigen.

rescued-fawn-1


Een van de mannen sprong zonder te aarzelen in het water, zwom naar het verdrinkende hertje en trok het mee naar de boot. Het dier lag de hele reis terug naar de wal in de armen van zijn redder, en dacht er niet aan om los te laten, waaruit blijkt hoe dankbaar hij was dat de man zijn leven had gered.

Het redden van levens van anderen, zowel mensen als dieren, zou deel moeten uitmaken van ons natuurlijk instinct.

Pagina 1 van 1


bron : viralnova.com

Denk je dat je niet zult slagen? Bekijk deze video, en je zult je manier van denken veranderen!
Mis je de motivatie ergens voor? Je denkt dat het je niet lukt om succes te hebben bij een onderneming? Je denkt dat je hopeloos bent? Niets is minder waar! Bekijk de video van Nick Vujicic, zodat je je niet alleen beter voelt, maar je zult ook energHij zag een klein bundeltje in een sloot liggen terwijl hij naar zijn werk ging. Wat hij daar vond veranderde zijn leven!
Rail Marin Ceja Jalisco uit Mexico wandelt elke dag op dezelfde manier naar zijn werk. Op 2 mei van dit jaar verliet hij zoals altijd zijn huis om 9:30 in de ochtend, en nam zoals gewoonlijk zijn bekende route. Plotseling zag hij een klein bundeltje

9 nuttige toepassingen van citroenen, waarvan je geen idee had dat ze bestonden…
Het is erg gezond wanneer je de dag begint met een glas water met citroen – het beinvloedt onze gezondheid op een zeer gunstige manier. Wil je een gezond drankje maken, giet dan warm of koud water, maar niet kokend, over een citroen. Hieronder

De jury stopte haar optreden en beweerde dat ze vals speelde en playbackte. Ze besloot te bewijzen dat ze het verkeerd hadden!
Entertainment programma’s zoals talentenjachten breken populariteitrecords. Miljoenen televisiekijkers, een overvol publiek, en duizenden kandidaten dromen ervan zich te kwalificeren en in de show te komen. De motivatie voor deelname zijn veler