Een ongewone reddingsoperatie in een meer heeft een hertje gered dat met de stroming vocht

Op een warme dag een boottochtje maken op het meer is de perfecte manier om te ontspannen. Lui op het water drijvend moet je wel je ogen openhouden, want je weet maar nooit of er niet iets onverwachts kan gebeuren dat onze tussenkomst vereist. Twee vrienden lagen met een bootje op het meer van Buchanan, dat in Texas ligt.

Het was niet de bedoeling dat dit reisje anders zou verlopen dan al die andere, maar toen ze een flink eind van de kust af waren, zagen ze iets in het water bewegen, worstelend en vechtend om het hoofd boven water te houden.


rescued-fawn-p


Toen de mannen dichterbij zwommen, bleek dat ze een hertje zagen dat bijna verdronken was. Het dier was waarschijnlijk met zijn moeder naar dieper water gelopen of wilde gewoon wat afkoelen, maar de sterke stroming trok het jonge dier verder naar het midden van het water. Wat de oorzaak ook was, hij had onmiddellijk hulp nodig.

Zelfs de kalmste middag kan verrassend eindigen.

rescued-fawn-1


Een van de mannen sprong zonder te aarzelen in het water, zwom naar het verdrinkende hertje en trok het mee naar de boot. Het dier lag de hele reis terug naar de wal in de armen van zijn redder, en dacht er niet aan om los te laten, waaruit blijkt hoe dankbaar hij was dat de man zijn leven had gered.

Het redden van levens van anderen, zowel mensen als dieren, zou deel moeten uitmaken van ons natuurlijk instinct.

Pagina 1 van 1


bron : viralnova.com

10 geweldige plekken in de wereld. Als je er nog niet bent gewoon, pak je spullen en ga direct.
De wereld is een geweldige plek. In elk land, in elke hoek zijn er zoveel plekken dat je verast. Misschien is het dichtbij jou huis, misschien moet je lang reizen maar dat is het altijd waard. Bekijk de 10 geweldige plekken. 1. Velden met tulpen in N15 foto’s van mensen van over de hele wereld die elkaar raken en een moment van reflectie te dwingen. Begin waarderen wat je hebt!
Soms heb je maar één afbeelding nodig om iemand tot tranen toe te roeren of iemand diep te raken. Sommige foto’s roepen erg sterke gevoelens op en vertellen het verhaal van iemands leven. Soms is dat een zeer pijnlijk verhaal… Bekijk deze f

Zweedse wetenschappers hebben aangekondigd dat oogkleur je persoonlijkheid bepaalt. In mijn geval werkt het! En bij jou?
Mensen zeggen vaak dat ogen de spiegel van de ziel zijn. Nu blijkt dat het ook een wetenschappelijke basis heeft! Als we aan onze persoonlijkheid denken, besteden we veel aandacht aan verschillende aspecten, maar zien de ogen waarschijnlijk vaak over

Wrede Inwoners Lieten Deze Wolf In Een Kooi! Ze Wilde Dat Hij De Ezel Zou Opeten! De Reactie Van De Dieren Was Geweldig!
Eén van de mooiste dingen die kan gebeuren in het leven is vriendschap! Dit gevoel wordt nog mooier als het om dieren gaat… en zelfs om twee verschillende soorten! In het Albanese dorp Patok, vond in 2007 een wrede gebeurtenis plaats. Verschil