Een Wezel Had Een Ongelooflijke Reis Op De Rug Van Een Specht! En Hoewel Het Er Prachtig Uitzag, Was Het Een Strijd Om Te Overleven…

De natuur houdt nooit op je te verrassen, en gebeurtenissen uit de wereld van de natuur die sentimenteel lijken, zijn het drama van iemand anders… Dat was ook zo in deze scène gemaakt door de fotograaf Martin Le-Maya in het park van Londen.

Een man liep daar met zijn vrouw toen hij een specht zag vliegen met een wezel op zijn rug! Het dier vielen de vogel aan toen het op zoek was naar voedsel op de grond… De aangevallen specht vloog de lucht in… en die ongewone vlucht, die een strijd om het leven is, kun je op onderstaande foto’s bewonderen. Deze foto’s gingen de hele wereld over en riepen ongewone emoties op. Om zoiets als dit vast te leggen – echt geweldig!

1De vlucht die eruit zag als uit een sprookje, was de strijd van een specht voor zijn leven…

2Na een tijdje landde de vogel op de grond en probeerde zich te ontdoen van de wezel, maar dat lukte niet.

3Uiteindelijk is de vogel erin geslaagd zich te ontdoen van de indringer op zijn rug, waarschijnlijk omdat de wezel bang werd door de fotograaf en zijn vrouw die in de buurt liepen.

4

De specht was deze dag heel gelukkig en ik denk dat hij zich de volgende keer dat hij op de grond landt wel voorzichtiger zal gedragen.

Pagina 1 van 1Miljonair begraaft een luxe Bentley. Men was er snel bij om hem te bekritiseren, maar kenden de hele waarheid niet
Thane Chiquinho Scarpa is een van de beroemdste mensen in Brazilië, en niet alleen omdat hij een enorm fortuin heeft. Onlangs trok hij de aandacht van de pers door de begrafenis van zijn luxe auto, een Bentley, aan te kondigen. De gebeurtenis ging iLaat jij je niet voor de gek houden door optische illusies? Je zult van gedachten veranderen als je erachter komt wat deze foto laten zien!
Optische illusies worden waargenomen als visuele beelden die afwijken van de objectieve realiteit. Sommige optische illusies zijn al jaren geleden verklaard, maar er komen steeds weer nieuwe die je hersenen nog meer verbazen. En hoewel we weten dat o

Er Zijn Van Die Dagen Dat School Zo Slecht Nog Niet Is, Dankzij… Leraren! Zie Waar Ze Mee Kwamen!
Een school wordt voor sommige mensen geassocieerd met iets goeds en voor anderen met iets slechts. Aan de ene kant – quizzen, examens en tests, aan de andere kant – een heleboel vrienden, pauzes en spijbelen. En waar is in dit alles plaat

Het hebben van kinderen is altijd een uitdaging. Maar zie hoe deze vader omgaat met een tweeling!
Om vader te zijn blijft een moeilijke taak. Je bent vaak moet, werkt lange duren en dan nog het huishouden en bezig met opgroeien van de kinderen. Met een tweeling kan het ontbijt zelfs een hele uitdaging zijn.