Een Wezel Had Een Ongelooflijke Reis Op De Rug Van Een Specht! En Hoewel Het Er Prachtig Uitzag, Was Het Een Strijd Om Te Overleven…

De natuur houdt nooit op je te verrassen, en gebeurtenissen uit de wereld van de natuur die sentimenteel lijken, zijn het drama van iemand anders… Dat was ook zo in deze scène gemaakt door de fotograaf Martin Le-Maya in het park van Londen.

Een man liep daar met zijn vrouw toen hij een specht zag vliegen met een wezel op zijn rug! Het dier vielen de vogel aan toen het op zoek was naar voedsel op de grond… De aangevallen specht vloog de lucht in… en die ongewone vlucht, die een strijd om het leven is, kun je op onderstaande foto’s bewonderen. Deze foto’s gingen de hele wereld over en riepen ongewone emoties op. Om zoiets als dit vast te leggen – echt geweldig!

1De vlucht die eruit zag als uit een sprookje, was de strijd van een specht voor zijn leven…

2Na een tijdje landde de vogel op de grond en probeerde zich te ontdoen van de wezel, maar dat lukte niet.

3Uiteindelijk is de vogel erin geslaagd zich te ontdoen van de indringer op zijn rug, waarschijnlijk omdat de wezel bang werd door de fotograaf en zijn vrouw die in de buurt liepen.

4

De specht was deze dag heel gelukkig en ik denk dat hij zich de volgende keer dat hij op de grond landt wel voorzichtiger zal gedragen.

Pagina 1 van 115 tatoeages die de buitengewone band tussen moeders en dochters laten zien
De meeste mensen nemen tatoeages om een gebeurtenis in hun leven te herdenken. Geboorte, huwelijk of het overwinnen van een ziekte. Ze zijn een tijdloze herinnering aan de belangrijke momenten in het leven, die we willen vereeuwigen. Soms blijkt eenDakloze familie hond gered. Dit verhaal is ontroerend!
De stichting “Hope For Paws” kreeg een telefoontje van een dakloze vrouwen met een jonge, ze zaten dichtbij het centrum van Los Angeles. De hond at eten van de handen van de redders, maar het was moeilijk om ze te vertrouwen.

Dit eiland ligt voor de wereld in een enorm geheim. Kom achter het geheim van North Sentinel!
Het is hard om voor te stellen dat er plekken zijn dat nooit is aangeraakt door de beschaving. Internet, telefoons en computer kwamen in ons leven dat wij ons haast geen leven zonder kunnen voorstellen. De meeste onder ons geven toe dat zij er niet z

Een loodgieter met een roeping. Het bedrijf Wrangler raakte in hem geïnteresseerd en zorgde voor een erg leuke verrassing
Het repareren van de sanitaire installaties in huis is geen gemakkelijke werk en is soms zelfs teveel voor de vaardigheden van de beste klusjesman. Geen wonder dat, toen een vrouw in Texas in haar huis een probleem met de leidingen had, ze direct een