Dit dieet geeft ongelooflijke resultaten. Hiermee kun je in een week tot wel 8 kilo verliezen!


Dag 3

De volgende dag worden de regels van de vorige twee dagen toegepast, wat inhoudt het eten van alleen groenten en fruit in elke gewenste hoeveelheid. We moeten helaas nog steeds bananen vermijden, en ook aardappelen helemaal uit het dieet verwijderen. Bij het klaarmaken van onze eigen maaltijden op deze dag moeten we niet vergeten dat fruit een soort van “energiestoot” geeft, dus is het beter om voor de consumptie hiervan ’s ochtends te kiezen, en ’s avonds groenten te eten.

Lose-8-Kgs-Weight5


Dag 4

De vierde dag is restrictiever, omdat er maar twee producten zijn toegestaan: bananen en melk. Van de vruchten moeten er 8 stuks worden geconsumeerd, en ongeveer 3-4 kopjes melk. Het lijkt er wellicht op dat je na zo’n menu honger zult hebben, maar een juiste planning van het verbruik op deze dag zal dat risico verminderen. Maar als je honger hebt moet je deze keer sterk blijven en aan het dieet vasthouden.

Lose-8-Kgs-Weight6


Dag 5

Deze dag brengt nog meer veranderingen, omdat sommige van de toegestane producten rijst en tomaten zijn. De hoeveelheid mag echter niet overdreven worden, dus het is het beste om 1 – 1,5 kopjes rijst en 8 tomaten te eten. Je moet ook je wateropname tot 15 glazen per dag opvoeren, om de productie van urinezuur in het lichaam te verhogen.

Lose-8-Kgs-Weight7


Dag 6

Op de voorlaatste dag van het dieet is er ook een kopje rijst met groenten voor de lunch, ditmaal niet alleen met tomaten, maar alle groenten zonder beperkingen en gedurende de gehele dag.
Lose-8-Kgs-Weight8bron : viralsection.com

8 manieren om doeltreffend in te kopen. Leer ze kennen en pas ze toe, en je zult er zeker profijt van hebben!
5. Ga niet hongerig naar de winkel De geuren die je in de winkel ruikt zijn geen toeval. Versgebakken broodjes zijn bedoeld om je smaakpapillen te stimuleren. Uit onderzoek blijkt dat als je hongerig naar de winkel gaat, je wel eens tot 70% meer kuntEen oude man die niets van waarde had, stierf in een verpleeghuis. Tijdens het schoonmaken, zag een van de verpleegsters DIT!
Altijd een sok of een schoen kwijt zijn. Waar je zonder verzet mee kunt doen wat je wil. Tijdens het baden en voeden, een hele lange dag. Is dat wat je denkt? Is dat wat je ziet? Open dan je ogen, zuster, je kijkt niet naar mij. Ik zal je vertellen w

10 van de beroemdste portretfotografen in de wereld. Zelfs als je hun namen niet kent, zal je hun werk kennen!
2. Lee Jeffries leejeffries.500px.com

In Denemarken openden men een supermarkt met In Denemarken openden men een supermarkt met voedsel dat over de vervaldatum was. Zou jij door de lagere prijzen deze producten kopen?. Zou jij door de lagere prijzen deze producten kopen?
hulumagazine.com De bedenkers benadrukken dat de markt niet uitsluitend is gericht op arme mensen, maar ook op degenen die niet onverschillig staan tegenover het probleem van voedselverspilling. De prijs van de goederen wordt met 30-50% verlaagd. De