Dit dieet geeft ongelooflijke resultaten. Hiermee kun je in een week tot wel 8 kilo verliezen!

Eten is een groot genoegen, en daarom kunnen mensen hun lichaamsgewicht niet altijd onder controle houden. Soms loopt de situatie uit de hand, en is het aantal extra kilo’s niet alleen een kwestie van esthetiek, maar een bedreiging voor de gezondheid. Op dit punt moet je na gaan denken over een dieet dat je zal helpen het overgewicht weer kwijt te raken en je lichaam weer in vorm te krijgen.

Een dieet is een lang en gecompliceerd proces, dat maar al te vaak onverantwoord gevolgd wordt, hoewel er voor het kwijtraken van overgewicht regels zijn die moeten worden gevolgd om geen schade te doen aan het lichaam en niet ziek te worden. Je kunt de snelheid waarmee je gewicht verliest niet boven je eigen gezondheid stellen, dus moet je naar diëten zoeken die het lichaam niet uitputten. Zo’n methode is het GM-dieet.


dieta-pas


Het dieet van General Motors, oftewel GM, is door de vertegenwoordigers van de grote autofabrikant voor hun werknemers ontwikkeld. Op dit moment is het dieet alom bekend en wordt door mensen van alle leeftijden gebruikt, en hiermee kun je snel en natuurlijk van 5 tot 10 kilo per week aan gewicht verliezen, zonder supplementen of dieetpillen. Het effect van het GM-dieet zal spectaculair zijn, maar alleen als de vastgestelde richtlijnen en verboden tijdens de behandeling helemaal worden nageleefd.

Veel mensen ervaren grote stress wanneer ze op de weegschaal komen te staan.

Lose-8-Kgs-Weight


Het dieet omvat een zevendaags dieetplan, dat eenmaal per maand worden toegepast. Het GM-dieet is dus geen dieet dat is ontworpen voor continu gebruik, omdat een te groot en te snel gewichtsverlies het lichaam kan schaden, en dat is de reden waarom het GM-dieet rationeel moeten worden gebruikt en zoals het wordt aanbevolen door voedingsdeskundigen. Naast het volgen van het menu voor de komende dagen, moet je een paar algemene principes aanhouden:
drink veel water,
tot wel 12 glazen per dag (minimaal 8),
vermijd alcohol,
beperk specerijen,
stop met het gebruik van olie en olijven,
oefen met mate omdat het GM-dieet een caloriearm dieet is,
zorg voor de juiste mentale houding, volg alle richtlijnen en vermijd de verboden producten.

Elke kilo en centimeter verlies betekent hard werk en doorzettingsvermogen.

scale-403585_960_720


Op deze en de volgende pagina vind je de regels die op de dagen van het dieet van toepassing zijn. 

Dag 1

De eerste dag is erg belangrijk omdat er een verandering in eetgewoonten is, die nogal een schok voor het lichaam kan zijn. Gelukkig zal het GM-dieet je de eerste dag niet hongerig maken, dat zou je lichaam in de war maken, want je kunt eten wat je maar wilt, maar alleen uit de categorie fruit. Watermeloenen en meloenen worden aanbevolen. Helaas is er één uitzondering, omdat bananen op de lijst van verboden artikelen staan. Naast het eten van fruit moet je veel water drinken.
Lose-8-Kgs-Weight3


Dag 2

Na de toestand met het fruit is het tijd voor groenten. Op de tweede dag kun je alleen groenten eten in verschillende vormen: rauw, gekookt, gebakken (het is de moeite waard de groenten al dente te bereiden). ‘s Ochtends kun je jezelf trakteren op aardappelen, want in de loop van de dag ben je klaar om de energie te verbruiken die je ervan hebt gekregen. Natuurlijk moet je deze dag minstens 8 glazen water drinken.

Lose-8-Kgs-Weight4bron : viralsection.com

Deze kat is een echte held! Zijn gespin vestigde de aandacht op een doos naast een vuilnisbak!
Blijkbaar zijn niet alleen honden heldhaftig, katten kunnen ook iemands leven redden! Dat is precies wat er in dit geval gebeurde.   De kat op onderstaande foto wordt Masha genoemd en woont in een nederzetting in Rusland. Bewoners van het gebied kenZe Nam Een Gewone Zakdoek, En Deed Er Toen Iets Bijzonders Mee… Je Zult Je Ogen Uitwrijven Van Verbazing!
Papieren zakdoeken lijken geen erg interessant materiaal. Ze zijn niet houdbaar, we gooien ze weg en ze hebben meestal onze aandacht niet erg lang… Wat jammer! Je hoeft alleen maar een beetje talent en fantasie te hebben om echte wonderen te cr

Toen ik besefte wat er op deze plank lag, kon ik niet meer ophouden met lachen. Ik vraag me nog steeds wel eens af hoe dit kon!
Terwijl hij langs de rivier wandelde, zag een voorbijganger iets vreemds. Hij zag een surfplank op de stroom langsdrijven. Hij keek nog eens wat beter… Hij pakte zijn camera en begon er opnames van te maken. In eerste instantie zag hij niet iets sp

Deze trucjes maken het leven voor elke vrouw makkelijker. Truc nummer 6 is het meest nuttig!
Alle vrouwen willen er mooi en uniek uitzien. Om een nieuwe look te krijgen, bezoeken ze regelmatig kappers en schoonheidssalons. Om zich op een aantrekkelijke manier te presenteren, kunnen ze soms heel wat dingen doorstaan. Ze brengen lange dagen do