Dit dieet geeft ongelooflijke resultaten. Hiermee kun je in een week tot wel 8 kilo verliezen!

Eten is een groot genoegen, en daarom kunnen mensen hun lichaamsgewicht niet altijd onder controle houden. Soms loopt de situatie uit de hand, en is het aantal extra kilo’s niet alleen een kwestie van esthetiek, maar een bedreiging voor de gezondheid. Op dit punt moet je na gaan denken over een dieet dat je zal helpen het overgewicht weer kwijt te raken en je lichaam weer in vorm te krijgen.

Een dieet is een lang en gecompliceerd proces, dat maar al te vaak onverantwoord gevolgd wordt, hoewel er voor het kwijtraken van overgewicht regels zijn die moeten worden gevolgd om geen schade te doen aan het lichaam en niet ziek te worden. Je kunt de snelheid waarmee je gewicht verliest niet boven je eigen gezondheid stellen, dus moet je naar diëten zoeken die het lichaam niet uitputten. Zo’n methode is het GM-dieet.


dieta-pas


Het dieet van General Motors, oftewel GM, is door de vertegenwoordigers van de grote autofabrikant voor hun werknemers ontwikkeld. Op dit moment is het dieet alom bekend en wordt door mensen van alle leeftijden gebruikt, en hiermee kun je snel en natuurlijk van 5 tot 10 kilo per week aan gewicht verliezen, zonder supplementen of dieetpillen. Het effect van het GM-dieet zal spectaculair zijn, maar alleen als de vastgestelde richtlijnen en verboden tijdens de behandeling helemaal worden nageleefd.

Veel mensen ervaren grote stress wanneer ze op de weegschaal komen te staan.

Lose-8-Kgs-Weight


Het dieet omvat een zevendaags dieetplan, dat eenmaal per maand worden toegepast. Het GM-dieet is dus geen dieet dat is ontworpen voor continu gebruik, omdat een te groot en te snel gewichtsverlies het lichaam kan schaden, en dat is de reden waarom het GM-dieet rationeel moeten worden gebruikt en zoals het wordt aanbevolen door voedingsdeskundigen. Naast het volgen van het menu voor de komende dagen, moet je een paar algemene principes aanhouden:
drink veel water,
tot wel 12 glazen per dag (minimaal 8),
vermijd alcohol,
beperk specerijen,
stop met het gebruik van olie en olijven,
oefen met mate omdat het GM-dieet een caloriearm dieet is,
zorg voor de juiste mentale houding, volg alle richtlijnen en vermijd de verboden producten.

Elke kilo en centimeter verlies betekent hard werk en doorzettingsvermogen.

scale-403585_960_720


Op deze en de volgende pagina vind je de regels die op de dagen van het dieet van toepassing zijn. 

Dag 1

De eerste dag is erg belangrijk omdat er een verandering in eetgewoonten is, die nogal een schok voor het lichaam kan zijn. Gelukkig zal het GM-dieet je de eerste dag niet hongerig maken, dat zou je lichaam in de war maken, want je kunt eten wat je maar wilt, maar alleen uit de categorie fruit. Watermeloenen en meloenen worden aanbevolen. Helaas is er één uitzondering, omdat bananen op de lijst van verboden artikelen staan. Naast het eten van fruit moet je veel water drinken.
Lose-8-Kgs-Weight3


Dag 2

Na de toestand met het fruit is het tijd voor groenten. Op de tweede dag kun je alleen groenten eten in verschillende vormen: rauw, gekookt, gebakken (het is de moeite waard de groenten al dente te bereiden). ‘s Ochtends kun je jezelf trakteren op aardappelen, want in de loop van de dag ben je klaar om de energie te verbruiken die je ervan hebt gekregen. Natuurlijk moet je deze dag minstens 8 glazen water drinken.

Lose-8-Kgs-Weight4bron : viralsection.com

Facebook Comment
Toen de zeilers beseften wat er om hen heen gebeurde, konden ze niet meer terug. Maar ze maakten wel foto’s…
Het leven kan ons soms voor flinke verrassingen plaatsen, en wanneer we dat het minst verwachten, kan er iets gebeuren dat we voor de rest van ons leven niet meer zullen vergeten. Het is prachtig als er behalve nederlagen en tegenslagen, ook iets fanHij Nam Ontslag En Bouwde Het Huis Van Zijn Dromen Voor $4000 In Slechts Zes Weken!
Na het afstuderen, kreeg Dave Herrle een baan op kantoor. Hij haatte het vanaf het begin. Tijdens het wandelen langs de Appalachian Trail in 2007 veranderde Dave zijn kijk op het leven. Daar, in het bos, beloofde hij zichzelf dat hij niet zijn leven

Het geheim van een heel bekende acteur werd pas na zijn dood onthuld. Waarom heeft hij dat geheim gehouden?
De soldaat Kyle Upham ging met zijn verloofde Kristen naar een juwelierszaak in Santa Barbara. Dat was in 2004. De man wilde voor zijn vertrek voor weer een missie in Irak een diamanten verlovingsring voor zijn verloofde kopen. Al snel realiseerden z

Ik ben lui, maar deze dieren verslaan me met overmacht!
Lang geleden waren de voorouders van onze honden en katten wilde roofdieren, die voortdurend waakzaam en actief waren. Kijkend naar deze dieren lijkt het erop dat ze door de jaren heen een beetje lui zijn geworden… Bekijk de honden en katten di