Dit dieet geeft ongelooflijke resultaten. Hiermee kun je in een week tot wel 8 kilo verliezen!

Eten is een groot genoegen, en daarom kunnen mensen hun lichaamsgewicht niet altijd onder controle houden. Soms loopt de situatie uit de hand, en is het aantal extra kilo’s niet alleen een kwestie van esthetiek, maar een bedreiging voor de gezondheid. Op dit punt moet je na gaan denken over een dieet dat je zal helpen het overgewicht weer kwijt te raken en je lichaam weer in vorm te krijgen.

Een dieet is een lang en gecompliceerd proces, dat maar al te vaak onverantwoord gevolgd wordt, hoewel er voor het kwijtraken van overgewicht regels zijn die moeten worden gevolgd om geen schade te doen aan het lichaam en niet ziek te worden. Je kunt de snelheid waarmee je gewicht verliest niet boven je eigen gezondheid stellen, dus moet je naar diëten zoeken die het lichaam niet uitputten. Zo’n methode is het GM-dieet.


dieta-pas


Het dieet van General Motors, oftewel GM, is door de vertegenwoordigers van de grote autofabrikant voor hun werknemers ontwikkeld. Op dit moment is het dieet alom bekend en wordt door mensen van alle leeftijden gebruikt, en hiermee kun je snel en natuurlijk van 5 tot 10 kilo per week aan gewicht verliezen, zonder supplementen of dieetpillen. Het effect van het GM-dieet zal spectaculair zijn, maar alleen als de vastgestelde richtlijnen en verboden tijdens de behandeling helemaal worden nageleefd.

Veel mensen ervaren grote stress wanneer ze op de weegschaal komen te staan.

Lose-8-Kgs-Weight


Het dieet omvat een zevendaags dieetplan, dat eenmaal per maand worden toegepast. Het GM-dieet is dus geen dieet dat is ontworpen voor continu gebruik, omdat een te groot en te snel gewichtsverlies het lichaam kan schaden, en dat is de reden waarom het GM-dieet rationeel moeten worden gebruikt en zoals het wordt aanbevolen door voedingsdeskundigen. Naast het volgen van het menu voor de komende dagen, moet je een paar algemene principes aanhouden:
drink veel water,
tot wel 12 glazen per dag (minimaal 8),
vermijd alcohol,
beperk specerijen,
stop met het gebruik van olie en olijven,
oefen met mate omdat het GM-dieet een caloriearm dieet is,
zorg voor de juiste mentale houding, volg alle richtlijnen en vermijd de verboden producten.

Elke kilo en centimeter verlies betekent hard werk en doorzettingsvermogen.

scale-403585_960_720


Op deze en de volgende pagina vind je de regels die op de dagen van het dieet van toepassing zijn. 

Dag 1

De eerste dag is erg belangrijk omdat er een verandering in eetgewoonten is, die nogal een schok voor het lichaam kan zijn. Gelukkig zal het GM-dieet je de eerste dag niet hongerig maken, dat zou je lichaam in de war maken, want je kunt eten wat je maar wilt, maar alleen uit de categorie fruit. Watermeloenen en meloenen worden aanbevolen. Helaas is er één uitzondering, omdat bananen op de lijst van verboden artikelen staan. Naast het eten van fruit moet je veel water drinken.
Lose-8-Kgs-Weight3


Dag 2

Na de toestand met het fruit is het tijd voor groenten. Op de tweede dag kun je alleen groenten eten in verschillende vormen: rauw, gekookt, gebakken (het is de moeite waard de groenten al dente te bereiden). ‘s Ochtends kun je jezelf trakteren op aardappelen, want in de loop van de dag ben je klaar om de energie te verbruiken die je ervan hebt gekregen. Natuurlijk moet je deze dag minstens 8 glazen water drinken.

Lose-8-Kgs-Weight4bron : viralsection.com

8 redenen die je ervan zullen overtuigen dat het de moeite waard is om van je hond te houden!
Wie er nog niet van overtuigd is dat een hond de beste metgezel voor het leven is, zowel voor alleenstaanden als voor het gehele gezin, moet dit artikel lezen. Honden hebben zoveel empathie, warmte en vreugde in zich, dat elke dag stukken beter zal zDeze mensen op wonderbaarlijke wijze aan de dood ontsnapt. U zult hun ogen wrijven van verbazing als je het ziet!
Als je naar deze mensen kijkt dan zie je dat ze veel geluk hebben gehad. Zij zijn ontsnapt aan het lot! Maar de man op de fiets heeft geluk gehad!  (imgur)  

Hij maakte 4 gaten in een stokbrood en deed in elk een ei. Toen ik het eindresultaat zag, heb ik er thuis net zo’n gerecht gemaakt! Het smaakt heerlijk!
Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Maar we hebben niet altijd tijd om iets lekkers en voedzaams klaar te maken. Terwijl we ons naar school of het werk haasten, is het moeilijk een moment te nemen om in de keuken te experimenteren, e

Zwervers worden op straat beroofd! De reacties van mensen op straat zijn echt schrikbarend en laat je er goed over nadenken!
U heeft ongetwijfeld vaker een dakloze gezien die donaties verzamelen op straat… Heeft u zich ooit afgevraagd wat u zou doen als iemand van een bedelaar zou stelen? Zou u op een andere manier reageren? Deze sociale experiment laat je echt naden