Deze Man Maakte Op Een Zeer Ongebruikelijke Manier Gebruik Van Bananen. Toen Ik Het Zag, Was Ik Behoorlijk Jaloers!

Wat denk je als je een banaan ziet? Waarschijnlijk denk ja na over zijn smaak – afhankelijk van de vraag of je deze vruchten lekker vindt of niet, je vindt ze positief of negatief.

Voor de Nederlandse kunstenaar Stephan Brusche zijn bananen niet alleen lekkere hapjes – het is ook materiaal om kunstwerken mee te creëren die vergankelijk maar onvergetelijk zijn.

1Gelukkig kunnen we ze, dankzij de fotografie, langer bewaren en ervan genieten in het comfort van ons eigen huis – en het is een lust voor het oog.
Stephen heeft niet veel spullen nodig om zijn werk te doen – afgezien van bananen heeft hij slechts een mes, een pen en een naald, of dingen die ieder van ons meestal bij de hand heeft of waar we onbeperkt toegang toe hebben. 2Verbeelding en talent zijn ook erg belangrijk – ik zou nooit denken dat het mogelijk is om Marilyn Monroe te maken van een gewone banaan.

3

4bron : Stephan Brusche

Facebook Comment
Spaghettio is een schattige kitten die bij een ongeval een oog heeft verloren, maar niet de nieuwsgierigheid naar de wereld
Katten zijn nieuwsgierige dieren die graag klimmen, in hoeken en gaten duiken, alles met hun poten omver gooien en op plaatsen kijk waar ze niet moeten zijn. Hun lichamen zijn gebouwd op een manier die hen in staat stelt om verschillende stunts uit tDeze rechter weet hoe je een crimineel zich schuldig moet laten voelen. Alyssa Morrow kwam er op de harde manier achter!
Misdaden tegen dieren worden vaak onevenredig met het misdrijf bestraft. Rechters oordelen er te licht over, wat er op zijn beurt voor zorgt dat toekomstige beulen van onze kleinere broeders zich straffeloosheid voelen en delicten begaan die een norm

Een ontroerend verhaal van twee katers die elkaars broer waren. Kijk hoe ze aan een zekere dood ontsnapten!
Ongewenste dieren worden er elke dag gevonden, maar toen Anya Yukhtina haar twee katten vond, wist ze niet wat voor uniek paar broers ze had gevonden. Anya Yukhtina, een manager en producer uit Moskou, vond op een dag twee kleine, weerloze katjes in

Deze Vriendschap Zou Niet Moeten Bestaan, Maar Werd Wel Een Feit. Ontmoet Ingo En Poldiego En Die Glimlach Zal Tot Het Eind Van De Dag Niet Meer Van Je Gezicht Verdwijnen!
C Honden zijn vaak de beste vrienden van mensen – dieren geven met heel hun hart en houden van hun baasjes en hun levensgezellen. Maar de Duitse herder Ingo vond een opmerkelijke vriend die je doet twijfelen aan alles wat we tot nu toe dachten