Deze Man Maakte Op Een Zeer Ongebruikelijke Manier Gebruik Van Bananen. Toen Ik Het Zag, Was Ik Behoorlijk Jaloers!

Wat denk je als je een banaan ziet? Waarschijnlijk denk ja na over zijn smaak – afhankelijk van de vraag of je deze vruchten lekker vindt of niet, je vindt ze positief of negatief.

Voor de Nederlandse kunstenaar Stephan Brusche zijn bananen niet alleen lekkere hapjes – het is ook materiaal om kunstwerken mee te creëren die vergankelijk maar onvergetelijk zijn.

1Gelukkig kunnen we ze, dankzij de fotografie, langer bewaren en ervan genieten in het comfort van ons eigen huis – en het is een lust voor het oog.
Stephen heeft niet veel spullen nodig om zijn werk te doen – afgezien van bananen heeft hij slechts een mes, een pen en een naald, of dingen die ieder van ons meestal bij de hand heeft of waar we onbeperkt toegang toe hebben. 2Verbeelding en talent zijn ook erg belangrijk – ik zou nooit denken dat het mogelijk is om Marilyn Monroe te maken van een gewone banaan.

3

4bron : Stephan Brusche

Facebook Comment
Deze baby is veel te vroeg geboren. Artsen besloten het in een plastic zak te doen. Het is ongelooflijk wat er daarna gebeurde!
De 37-jarige Sharon Grant was in haar twintigste week van de zwangerschap toen ze erachter kwam dat haar kind gestopt was met groeien. Het bleek dat er zo snel mogelijk een keizersnede moest plaatsvinden. Op 12 mei om drie in de middag, werd de kleinHet charmante eiland in de Adriatische Zee. Je raad nooit hoe het is!
Voor de kust in Kroatië ligt een kleine eiland. Vanaf de kant zul je niet zien, maar Google Earth zal zien dat deze mooie plek.

Elk weekend patrouilleert Chen Si over de zelfmoordbrug in Nanjing. Hij is er in 13 jaar in geslaagd om meer dan 300 mensen te redden
Mensen vinden goede en slechte manieren om met problemen om te gaan, maar zelfmoord is beslist de slechtste. Lastige situaties zijn gewoon een onderdeel van het leven, en iedereen zou ze onder ogen moeten zien en er het beste van hopen. Helaas hebben

Een jongen ruilde zijn fles met dit kleine meisje. Ze dronk iets wat ze haar hele leven had gemist!
Je hoort veel over sociale ongelijkheid in de wereld. Er zijn landen waar rijkdom in contact komt met extreme armoede, moderne wolkenkrabbers met verwoeste huizen, overvolle borden met lege magen. Er is al veel over gezegd, maar er is nog maar weinig