Deze Man Maakte Op Een Zeer Ongebruikelijke Manier Gebruik Van Bananen. Toen Ik Het Zag, Was Ik Behoorlijk Jaloers!

Wat denk je als je een banaan ziet? Waarschijnlijk denk ja na over zijn smaak – afhankelijk van de vraag of je deze vruchten lekker vindt of niet, je vindt ze positief of negatief.

Voor de Nederlandse kunstenaar Stephan Brusche zijn bananen niet alleen lekkere hapjes – het is ook materiaal om kunstwerken mee te creëren die vergankelijk maar onvergetelijk zijn.

1Gelukkig kunnen we ze, dankzij de fotografie, langer bewaren en ervan genieten in het comfort van ons eigen huis – en het is een lust voor het oog.
Stephen heeft niet veel spullen nodig om zijn werk te doen – afgezien van bananen heeft hij slechts een mes, een pen en een naald, of dingen die ieder van ons meestal bij de hand heeft of waar we onbeperkt toegang toe hebben. 2Verbeelding en talent zijn ook erg belangrijk – ik zou nooit denken dat het mogelijk is om Marilyn Monroe te maken van een gewone banaan.

3

4bron : Stephan Brusche

6 gevallen van hondengedrag die je zeker kent, maar weet je wat ze betekenen?
Honden zijn erg intelligente dieren die gemakkelijk kunnen worden getraind. We vertellen een hond net zolang ons een “poot” te geven totdat hij ons die geeft, en we raken ervan overtuigd dat ons huisdier begrijpt wat we zeggen. Helaas zulEen uittreksel met de beginselen van savoir vivre, hiermee zul je in een restaurant nooit in verlegenheid worden gebracht!
Iedereen weet bepaalde dingen, zoals dat je in onze cultuur niet met een volle mond moet praten, je bord moet aflikken of slurpen (hoewel dat in Japan wordt gezien als waardering voor het voedsel). Maar het is de moeite waard een paar basisregels van

Een kleine Rottweiler daagde z’n moeder uit voor een wedstrijdje touwtrekken. Het ziet er ontzettend grappig uit :)
Rottweilers hebben bij leken niet de allerbeste reputatie. Veel mensen denken dat het gevaarlijke en onvoorspelbare honden zijn, die zich op elk moment van hun slechtste kant kunnen laten zien. Dit stereotype is bijzonder oneerlijk. In werkelijkheid

Ze liet haar 3-jarige zoon haar 3 dagen kleden! Kijk een wat dat tot gevolg had!
De actrice en blogger die de website babble.com beheert, Summer Bellessa, liet haar zoon Rockwell haar dagelijkse outfits kiezen. Soms waren er wat foutjes en tekortkomingen, maar over het algemeen ging het vrij goed. Wie weet, misschien zal hij ooit