Deze Man Maakte Op Een Zeer Ongebruikelijke Manier Gebruik Van Bananen. Toen Ik Het Zag, Was Ik Behoorlijk Jaloers!

Wat denk je als je een banaan ziet? Waarschijnlijk denk ja na over zijn smaak – afhankelijk van de vraag of je deze vruchten lekker vindt of niet, je vindt ze positief of negatief.

Voor de Nederlandse kunstenaar Stephan Brusche zijn bananen niet alleen lekkere hapjes – het is ook materiaal om kunstwerken mee te creëren die vergankelijk maar onvergetelijk zijn.

1Gelukkig kunnen we ze, dankzij de fotografie, langer bewaren en ervan genieten in het comfort van ons eigen huis – en het is een lust voor het oog.
Stephen heeft niet veel spullen nodig om zijn werk te doen – afgezien van bananen heeft hij slechts een mes, een pen en een naald, of dingen die ieder van ons meestal bij de hand heeft of waar we onbeperkt toegang toe hebben. 2Verbeelding en talent zijn ook erg belangrijk – ik zou nooit denken dat het mogelijk is om Marilyn Monroe te maken van een gewone banaan.

3

4bron : Stephan Brusche

Maak je glimlach op natuurlijke wijze witter met producten die in elke apotheek verkrijgbaar zijn!
Een mooie witte glimlach is de droom van iedereen. Helaas laat de witheid van onze tanden vaak veel te wensen over – we drinken grote hoeveelheden koffie of sterke thee, roken sigaretten, poetsen onze tanden niet goed, en het resultaat van datEen vader en zijn tweelingbroer houden een klein kind voor de gek. Grappig of wreed?
Jonge kinderen voor de gek houden, terwijl ze de werkelijkheid om hen heen nog niet kunnen begrijpen, is meestal grappig en onschuldig. Maar is dat altijd zo? Maak kennis met Reed, een charmant 16-maanden oud jongentje en zijn liefhebbende ouders Ste

De 20 Gekste Cakejes Die Je Ooit Heb Gezien!
Ongeacht of je jouw verjaardag viert of niet, ik weet zeker dat je snapt dat een taart een integraal onderdeel van deze viering is. Hij kan bescheiden en eenvoudig zijn, maar dat hoeft niet beslist. Vooral bij kinderen gebeurt het steeds vaker dat er

Een man filmde vanuit zijn raam een vrouw die probeerde haar auto te parkeren. Je doet het in je broek van het lachen!
Algemeen wordt aangenomen dat mannen veel betere chauffeurs zijn dan vrouwen. Hoewel er geen onderzoek of tests zijn die dit bevestigen, valt het bij het bekijken van de volgende video wel erg moeilijk te ontkennen. Een man uit Dortmund, Duitsland za