Archeologen onderzoeken een oude stad. Wat ze vonden zal je schokken!

Bijna 2000 jaar geleden heeft een natuurramp Pompeii van de aarde weggevaagd. Een drukke, levendige, onder de Vesuvius gelegen stad werd volledig vernietigd. In november van het jaar 79 bedekte een vulkaanuitbarsting de stad met vulkanische as en stroomde er lava overheen. Mensen hadden geen mogelijkheid om te ontsnappen, dus ze bleven al die eeuwen in hun oorspronkelijke posities bewaard. Pompeii bleef tot 1738 verborgen, toen het door archeologen werd ontdekt. Vanaf dat moment is Pompeii uitgegroeid tot een stad die voortdurend werd herontdekt en onderzocht, en deze week hebben archeologen een schokkende ontdekking gedaan.

Archeologen hebben een hele familie gevonden, volledig begraven onder de as. De jongen liep hoogstwaarschijnlijk net naar zijn moeder.

 

ITALY-POMPEII-RESTORATION-LABORATORYStephany Giudice benadrukt dat het onderzoek zeer belangrijk is en ze onderzoeken niet alleen de fossielen, maar echt menselijke leven.

ITALY-POMPEII-RESTORATION-LABORATORYTijdens de opgravingen werden 86 lichamen ontdekt.

ITALY-POMPEII-RESTORATION-LABORATORYbron : metro.co.uk

Dierenartsen van de dierenopvang kregen een melding over een hond die op straat rondliep. Toen ze hem zagen, waren ze geschokt!
Op een zonnige dag zag een vrouw op een straat in Los Angeles, een zieke hond lopen. Het dier was er zo slecht aan toe, dat niemand het benaderen durfde, maar de vrouw maakte er een foto van en stuurde die naar de meldkamer van de dierenopvang. Het wBekijk hier de ironie hoogtepunten, wij hebben 15 grappige foto’s verzameld!
Na de circulatie van veel foto’s op het internet vonden we het eerst niet grappig. Wanneer wij er naar kijken, vinden wij de tweede verdieping. Met ironie ontmoeten wij vaker dan jij zou denken. Wij presenteren u 15 zulke foto’s! Lach met

Ze opende een zak groenten en zag iets angstaanjagend. Je zult niet geloven wat ze binnenin vonden!
Verse groenten en fruit geven ons lichaam een flinke dosis vitaminen. We gebruiken ze vooral in de zomer, wanneer ze het meest vers zijn en de meest voedzame inhoud hebben. Hun grootste voordeel is dat ze bijna het hele jaar beschikbaar zijn in de wi

Heb je een stapel plastic zakken in huis? Leer hoe je deze puinhoop onder de knie krijgt!
Wanneer we naar de winkel gaan, denken we er niet altijd aan om onze favoriete boodschappentas mee te nemen. Dus kopen (of krijgen) we weer plastic zakken, waar we onze boodschappen in doen. Vaak bewaren we die daarna thuis (ze kunnen ook prima als v