Archeologen onderzoeken een oude stad. Wat ze vonden zal je schokken!

Bijna 2000 jaar geleden heeft een natuurramp Pompeii van de aarde weggevaagd. Een drukke, levendige, onder de Vesuvius gelegen stad werd volledig vernietigd. In november van het jaar 79 bedekte een vulkaanuitbarsting de stad met vulkanische as en stroomde er lava overheen. Mensen hadden geen mogelijkheid om te ontsnappen, dus ze bleven al die eeuwen in hun oorspronkelijke posities bewaard. Pompeii bleef tot 1738 verborgen, toen het door archeologen werd ontdekt. Vanaf dat moment is Pompeii uitgegroeid tot een stad die voortdurend werd herontdekt en onderzocht, en deze week hebben archeologen een schokkende ontdekking gedaan.

Archeologen hebben een hele familie gevonden, volledig begraven onder de as. De jongen liep hoogstwaarschijnlijk net naar zijn moeder.

 

ITALY-POMPEII-RESTORATION-LABORATORYStephany Giudice benadrukt dat het onderzoek zeer belangrijk is en ze onderzoeken niet alleen de fossielen, maar echt menselijke leven.

ITALY-POMPEII-RESTORATION-LABORATORYTijdens de opgravingen werden 86 lichamen ontdekt.

ITALY-POMPEII-RESTORATION-LABORATORYbron : metro.co.uk

Het is ongelooflijk hoe gemakkelijk onze ogen voor de gek gehouden worden! Bekijk deze foto’s en je zult zien waar het allemaal om draait.
Alexa Meade is een Amerikaanse kunstenaar die ruimtelijke 3D transformeert naar 2D. Hoe ze dat doet? Ze maakt gebruik van acrylverf om mensen, voorwerpen en muren te bedekken, zodat ze eruit zien als traditionele schilderijen en vervolgens fotografeeAls jij een hekel hebt aan jouw buren, dan is dit huis ideaal! Het is waarschijnlijk de mooist geïsoleerde plek ter wereld!
Vestmannaeyjar archipel ligt in de buurt van de zuidkust van IJsland. De kleine eilanden in de Atlantische Oceaan zitten vol met enkel vogels dus deze gebieden gebruiken om te rusten. Van een afstand, kan je een al een groot huis zien! Na dat het wer

Deze sterren hebben echt hard gewerkt voor hun positie. Ze gingen van armoe naar rijkdom!
De weg naar het sterrendom is niet gemakkelijk. Als je geen beroemde ouders hebt, die het makkelijker kunnen maken, moet je allerlei moeilijkheden overwinnen en veel doen om de top te bereiken. Soms moet je zonder geld verhuizen naar een vreemde stad

Een nieuwe ster op het internet! Bekijk hier een kleine panda die is geboren in Taiwan!
In een dierentuin in Tapei, Taiwin, is een kleine panda geboren, zo lief dat het moeilijk is om het voor te stellen. De maandelijkse peuter is heet Yuan Zai, zijn ouders heten Yuan Yuan en Tuan Tuan. Yuan Zai is de eerste grote panda die is geboren i