Archeologen onderzoeken een oude stad. Wat ze vonden zal je schokken!

Bijna 2000 jaar geleden heeft een natuurramp Pompeii van de aarde weggevaagd. Een drukke, levendige, onder de Vesuvius gelegen stad werd volledig vernietigd. In november van het jaar 79 bedekte een vulkaanuitbarsting de stad met vulkanische as en stroomde er lava overheen. Mensen hadden geen mogelijkheid om te ontsnappen, dus ze bleven al die eeuwen in hun oorspronkelijke posities bewaard. Pompeii bleef tot 1738 verborgen, toen het door archeologen werd ontdekt. Vanaf dat moment is Pompeii uitgegroeid tot een stad die voortdurend werd herontdekt en onderzocht, en deze week hebben archeologen een schokkende ontdekking gedaan.

Archeologen hebben een hele familie gevonden, volledig begraven onder de as. De jongen liep hoogstwaarschijnlijk net naar zijn moeder.

 

ITALY-POMPEII-RESTORATION-LABORATORYStephany Giudice benadrukt dat het onderzoek zeer belangrijk is en ze onderzoeken niet alleen de fossielen, maar echt menselijke leven.

ITALY-POMPEII-RESTORATION-LABORATORYTijdens de opgravingen werden 86 lichamen ontdekt.

ITALY-POMPEII-RESTORATION-LABORATORYbron : metro.co.uk

Deze tweelingen werd bij de geboorte gescheiden. Toen ze uiteindelijk werden herenigd, gebeurde er iets moois
Broers en zussen kunnen heel close zijn, maar er is niets zo sterk als de band tussen tweelingen. Ouders merken herhaaldelijk dat tweelingen hun eigen taal hebben, zelfs op afstand van elkaar dezelfde emoties voelen, dezelfde voorkeuren hebben en vanHij was geschokt toen hij eens goed naar een foto van zijn dochter keek… Hij kon niet geloven dat er achter haar rug iets verborgen was! Zie jij iets achter haar?
De foto die in slechts enkele dagen viraal ging, werd genomen op het strand van Zushi, Japan. Een vader besloot om met behulp van zijn smartphone een foto van zijn jonge dochter te maken. Toen hij wat beter naar de foto keek, kon hij zijn ogen niet g

Je Bent Mooier Dan Je Denkt! Bekijk Dit Maar!
Wat voel je als je elke dag in de spiegel kijkt? Bekijk deze video… en je zult merken dat je mooier bent dan je denkt! Het merk Dove besloot om een sociaal experiment te doen, en de resultaten zullen je de ogen open! Bron: Dove pk Deel dit beri

Dankzij deze gevaarlijke plaats werd de misdadiger 13 jaar lang niet opgepakt door de politie! Zie zijn ongewone schuilplaats!
In 2001 ontsnapte de bekende drugsbaron, Joaquin “El Chapo” Guzman uit de gevangenis, waarschijnlijk verstopt in de achterkant van een vrachtwagen met de was. De leider van het Sinaloa kartel, dat verantwoordelijk is voor talloze dodelijk