Als Je Deze Juwelen Ziet Zul Je Onder De Indruk Zijn! Kijk Maar Wat Er Van Is Gemaakt!

De vader van de 23-jarige studente Caroline Breeze liet haar zijn eigen sieraden zien die gemaakt waren van schroot. De sieraden maakten nogal indruk op zijn dochter.

Een armband.Behalve dat de sieraden er heel indrukwekkend uitzien, is het voor haar vader uitgegroeid tot een manier om geld te verdienen. De creativiteit van de maker is zichtbaar in de materialen die gebruikt zijn. Bijvoorbeeld: deze hanger is gemaakt van koperdraad uit een oude radio en een paar elementen van een oud sieraad.
Vanaf die dag begon het gezin allerlei hangers, oorbellen en armbanden te ontwerpen met behulp van elementen van oude sieraden en oude ongebruikte voorwerpen. Al deze snuisterijen zijn geïnspireerd op oude culturen en stammen, en van Indiase en Keltische symbolen.
De vader bleek een echte, moderne erudiet te zijn: hij tekent met beide handen, hij snijdt houtsculpturen, een tijdje geleden maakte hij tatoeages, en nu maakt hij prachtige sieraden. 

1

  

A Keltische hanger. 

2

 Een stalen schorpioen. 

3bron : boredpanda.com

Zijn werk is voor deze dierenarts echt zijn passie! Kijk hoe hij op een ongebruikelijke manier een dakloze hond hielp
Het werk van een dierenarts is uitdagend, en daar kwam Dr. Andy Mathis, die in Elberton, Georgia (USA) woont, ook achter. Toen hij op een dag op het punt stond om zijn werk af te maken en naar huis te gaan, beantwoordde hij nog één telefoontje datEen vrouw in de winkel had geen geld meer… ze had beslist niet verwacht, wat er even later gebeurde
De Duitse boekenschrijver Dirk-Oliver Lange ging naar de winkel om snel een paar boodschappen te doen. Hij werd geconfronteerd met een situatie waarover hij besloot op Facebook te schrijven. Kijk maar wat hem overkwam! “Ik ging naar de winkel o

Producten die absoluut niet mogen worden gecombineerd! Ze passen op het eerste gezicht bij elkaar, maar zijn in werkelijkheid schadelijk voor de gezondheid! 
70% van onze gezondheid en schoonheid hangt af van wat we dagelijks eten, dus het is belangrijk om iets over voeding te weten. We moeten ons realiseren welke producten goed voor ons zijn, en welke niet. Belangrijk is de manier waarop we onze maaltijd

Lokale inwoners waarschuwen om niet deze route te nemen. De man luisterende niet en kwam erachter dat zij 100% verkeerd zaten.
Hij besloot om landelijke toeristische gedeelte van de Grote Muur van China te gaan. Het enige wat ik niet beschouw het als een mislukking. Bewoners van het gebied waarschuwden hem tegen de verraderlijke pad, maar hij stond erop. Vier dagen later, na