Als Hij Deze Omgebouwde Schoolbus Zag, Zou Scooby-Doo Heel Erg Jaloers Zijn!

Veel van jullie geloven niet dat je een huis kunt ontwerpen voor $5.000.

Veel van jullie geloven niet dat je een huis kunt ontwerpen voor $5.000. Deze architectuurstudent ontwierp zo’n huis niet alleen, maar zette het ook op de weg. En zo ziet de bus eruit! Hij heeft nu een huis op wielen. Dat klinkt vreemd, maar het is mogelijk. Hank legt op zijn website uit hoe hij erin geslaagd is om dat te doen… Om te beginnen moet je een schoolbus kopen en die vervolgens ombouwen in een woonruimte. Hank maakte de bus zo, dat hij en zijn vrienden door het hele land konden reizen. Na 15 weken hard werken was de bus klaar voor het avontuur. Het ontwerp van de leefruimte is klein maar functioneel. De ruimte van de bus werd helemaal benut.

Bekijk de foto’s van de bus hieronder of bekijk de website:  HankBoughtaBus.com, en vind nog meer informatie over de reizen van Hank.Het werkblad en de wastafel in de keuken.

1

 De bus is een perfecte plaats van schoonheid. 

2Banken kunnen worden gebruikt om te slapen of te ontspannen achter de computer.

3bron : hankboughtabus.com

Aziatische Creativiteit Op Het Gebied Van Music Video’s Kent Geen Grenzen. Maak Kennis Met De Erfgenamen Van “Gagnam Style”!
De moderne Japanse cultuur is vol adembenemende eigenaardigheden. Het is een beetje als een kleurrijke speeltuin in een gekkenhuis. Deze smaken maken het echter uiterst plezierig voor onze ogen. Vooral Japanse muziekvideo’s zijn aantrekkelijk.Hij Plaatste Een Glas Wijn Over Een Kaars. Het Ontkent De Wet Van De Zwaartekracht!
De meeste trucs waarin we als kind geïnteresseerd waren, verbazen in het volwassen leven niet – hier is nog zo’n dom spelletje, dat eenvoudiger is uit te leggen dan je misschien denkt. Dus hoe verras je op een feest je vrienden – a

De toeristen waren geschokt toen zich een scheur vertoonde op de Glazen Brug in China. Het is 1000 meter diep onder hun voeten.
De 3540 meter lange loopbrug gemaakt van glas in de Yuntai Bergen – in het Geologische Park in China – knapte op een maandag onder de voeten van de toeristen. Dat gebeurde omdat een toerist tijdens een wandeling een roestvrijstalen beker

De gehele waarheid over de frietjes van McDonald’s!
Wie minstens één keer frietjes van McDonald’s heeft gehad, weet in elk geval dat ze heerlijk smaken. Ze zijn zacht, knapperig en verslavend. Om bezwaren van consumenten over waar ze van zijn gemaakt zijn te voorkomen (of zelfs te verbeteren), hee