Na het zien van deze foto’s zul je nooit meer ! Waarom is hier vrijwel niets over bekend?

Bijna iedereen kent de heerlijke nootachtige crème. Kinderen vinden het heerlijk en advertenties voor Nutella zijn meestal dan ook op hen gericht. Maar als je de ingrediënten op het etiket bekijkt, is palmolie op de plaats twee te vinden. Dat betekent dat het, net achter suiker, de belangrijkste grondstof in het potje is! Natuurlijk staat niet alleen Nutella op de zwarte lijst van producten met palmolie.Het wordt op grote schaal gebruikt door bedrijven als Colgate-Palmolive, Heinz en Mars Incorporated, die de bekende Mars chocoladerepen, Snickers, Twix, Bounty, etc. maakt.

nutella

Wanneer je die eet, is dat niet alleen schadelijk voor je gezondheid, maar laat je ook één van de grootste ecologische rampen gebeuren! Omdat de vraag naar deze erg ongezonde grondstof heel hoog is, worden er regenwouden gekapt om meer oliepalmen te kunnen planten. Meer dan 85% van de olie wordt in Maleisië en Indonesië geproduceerd. Er wordt in deze landen elk uur een bosgebied vernietigd met een oppervlakte van 300 voetbalvelden!

burning-rainforest-on-sumatra


bron : porquenosemeocurrio.com, herbalyes.pl

Als u een munt te vinden onder het handvat van de auto deur, je bent zeker pech!
Het vinden van munten, vooral als kop omhoog ligt, wordt als teken van geluk gezien. Maar dieven die zijn gespecialiseerd in het beroven en stelen van auto’s maken vaak voor een geheel ander doel gebruik van kleine muntjes. Het blijkt dat zoHoe trek je een knuffel uit een automaat? Je zult niet geloven hoe deze populaire machines werken!
Het is dan ook onwaarschijnlijk bij de eerste poging een teddybeer te pakken te krijgen. Je moet niet vergeten dat de “gelukspoot” een gokapparaat is waarbij het erg moeilijk is om na één keer proberen te stoppen. Mensen komen over de h

Duizenden muizen vallen en ping pong! Het is onmogelijk om het te omschrijven, je moet het maar zien!
Illustraties is een interessante manier voor een kettingreactie. Dit is waarschijnlijk het gaafste wat ik vandaag heb gezien! Wow! Het is een erg interessant experiment! Deel het met jouw vrienden op Facebook!

26 redenen waarom vrouwen langer leven dan mannen!
8. Ik vraag me af wat er hierna gebeurde.  9. Alles gaat uitstekend, maar die gasflessen vlak naast hem… 10. Dit gebeurt er als iemand geen zin heeft om de trap te nemen. 11. Een creatieve maar uiterst gevaarlijke oplossing. 12. Het werkt, maa