Dit Is Geen Normaal Brood! Als Je In Snijdt Krijg Zul je Schrikken! Wilt Je Het Ook Eens Proberen?

Brood wordt meestal gemaakt van deeg dat bestaat uit water, gist en meel. Dan wordt het gebakken. Het wordt wereldwijd al eeuwen beschouwd als basisvoedsel. Er zijn vele recepten voor het ideale brood, die verschillen in de verhouding van water en bloem, de gebruikte soort ingrediënten, traditionele manieren van het mengen van deeg en het bakken.

1

Als gevolg daarvan hebben we veel verschillende soorten brood die verschillen in vorm, grootte enz. We moeten hier vermelden pita, tarwebrood, witbrood, roggebrood, en brood met diverse soorten graan…

Maar ik durf te wedden dat je nog nooit zo’n recept hebt gezien.

Het effect is sensationeel! Na het doormidden snijden van dit brood krijgen we zoiets te zien. Wow! :)

2Laten we eens stap voor stap kijken hoe dit verbazingwekkende brood wordt gemaakt!

Vond je dit brood leuk? Deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook! :)

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Een wreed persoon deed een ketting om de nek van een hond en sleepte hem achter een auto aan. Er heeft niemand gereageerd!
Dit wrede tafereel vond plaats in Tangxia County, China. De eigenaar van een hond bond hem met de nek vast aan een busje en sleepte hem door de stad. In eerste instantie liep het dier in het tempo van de rijdende auto, maar toen raakte hij volledig uDakloze familie hond gered. Dit verhaal is ontroerend!
De stichting “Hope For Paws” kreeg een telefoontje van een dakloze vrouwen met een jonge, ze zaten dichtbij het centrum van Los Angeles. De hond at eten van de handen van de redders, maar het was moeilijk om ze te vertrouwen.

Hoewel het geen klassieke schoonheden zijn, bezitten ze meer dan die magere schoonheden. Bekijk de meest onconventionele modellen ter wereld!
Heel veel tieners hebben een laag zelfbeeld. Hun onzekerheden hebben vaak te maken met populaire schoonheidsnormen en het promoten van de perfecte look en een dun lichaam. Jongeren vergelijken zich met zogenaamd perfecte mensen en denken dat ze ver v

Zal verbod op het gebruik van mobiele telefoons tijdens het wandelen op de straat ooit werkelijkheid worden?
Elektronica en de virtuele wereld zullen zonder twijfel de wereld gaan domineren. Een mobiele telefoon en een e-mailadres zijn tegenwoordig haast verplicht. Helaas kan het apparaat dat ons leven gemakkelijker maakt ook erg verslavend zijn. De ontwikk