Heb je iemand met één gelakte nagel gezien en weet je niet wat het betekent? Het is belangrijker dan je denkt!

Hoewel het een nieuwe trend onder de mensen lijkt, is dat absoluut niet het geval. Eén gelakte nagel heeft een veel diepere betekenis. Het is het teken van een campagne die gericht is op het steunen van mishandelde en seksueel misbruikte kinderen over de hele wereld. Het werd begonnen door Elliot Costello.

Hij reisde naar Cambodja en ontmoette daar een mooi meisje dat Thea heet. Hij hoorde ook haar trieste verhaal, dat zijn ogen heeft geopend voor het enorme lijden van de jongeren.


one-painted-nail4


Thea woonde samen met haar ouders in een arm deel van het land. Elliot bezocht haar regelmatig en ze brachten samen veel tijd door. Tijdens een van die bezoeken, vertelde ze hem haar grootste geheim. Ze bleek op de leeftijd van 8 jaar seksueel misbruikt te zijn.

one-painted-nail5


Hij kon weinig voor haar doen. Maar hij beloofde haar dat hij over haar moeilijke situatie zou nadenken, en dat hij één nagel zou lakken en dat hij de hele wereld over haar zou vertellen, om mensen meer bewust te maken van het probleem van kindermishandeling.

Ga verder naar de volgende pagina voor meer informatie over de campagne. 

one-painted-nailbron : tiphero.com

Toen hij zijn hond op zee verloor, wist hij zeker dat hij haar nooit meer terug zou zien. Maar na vijf weken…
Honden doen vrijwel alle activiteiten samen met mensen. Ze vinden het heerlijk om met hun eigenaar te zijn en samen met hen de wereld te verkennen. Soms betalen ze een enorme prijs voor hun nieuwsgierigheid. Luna, een 18 maanden oude hond die haar baDe Dokter Vertelde Haar Dat Ze Niet Veel Tijd Meer Had… Haar Reactie? Inspirerend!
Op een dag besloot een zwaarlijvige vrouw om gewicht te gaan verliezen en begon regelmatig met zware lichamelijke oefeningen. Ze besloot dat te doen, niet omdat ze haar uiterlijk wilde verbeteren. Ze besloot om het te doen… voor haar geliefde z

Deze Hond Besefte Dat Een Pasgeboren Baby Stopte Met Ademen! Hij Deed Iets Dat Iedereen Verraste!
Het is algemeen bekend dat een hond de beste vriend van mensen is. Als de hond er niet was geweest, zou het 9 weken oude meisje zeker dood zijn geweest. Duke werd 6 jaar geleden door de familie Brousseaus aangenomen.  Hij accepteerde al snel de nieu

16 Creatieve en goedkope manieren om de rommel in huis te verbergen
Verminder rommel in huis met 16 goede ideeën! 1. Het voer van de hond en waterbak verbergen in de la   2. Lelijke airco? Verstop het achter een schrijfbord (uitkijken dat de luchtstroom niet word geblokkeerd).