Heb je iemand met één gelakte nagel gezien en weet je niet wat het betekent? Het is belangrijker dan je denkt!

Hoewel het een nieuwe trend onder de mensen lijkt, is dat absoluut niet het geval. Eén gelakte nagel heeft een veel diepere betekenis. Het is het teken van een campagne die gericht is op het steunen van mishandelde en seksueel misbruikte kinderen over de hele wereld. Het werd begonnen door Elliot Costello.

Hij reisde naar Cambodja en ontmoette daar een mooi meisje dat Thea heet. Hij hoorde ook haar trieste verhaal, dat zijn ogen heeft geopend voor het enorme lijden van de jongeren.


one-painted-nail4


Thea woonde samen met haar ouders in een arm deel van het land. Elliot bezocht haar regelmatig en ze brachten samen veel tijd door. Tijdens een van die bezoeken, vertelde ze hem haar grootste geheim. Ze bleek op de leeftijd van 8 jaar seksueel misbruikt te zijn.

one-painted-nail5


Hij kon weinig voor haar doen. Maar hij beloofde haar dat hij over haar moeilijke situatie zou nadenken, en dat hij één nagel zou lakken en dat hij de hele wereld over haar zou vertellen, om mensen meer bewust te maken van het probleem van kindermishandeling.

Ga verder naar de volgende pagina voor meer informatie over de campagne. 

one-painted-nailbron : tiphero.com

20 foto’s die je nog maar eens goed moet bekijken.
Het is algemeen bekend dat onze hersenen ons misleiden, dat onze ogen alles “ondersteboven” zien en de hersenen het allemaal weer rechtop zet. Maar dit prachtige systeem kan voor de gek worden gehouden en het moet even nadenken over het hJe Kunt Deze Huisdieren Meenemen Waar Je Maar Wilt. Waarom? De Oplossing Voor Dit Raadsel Is Triviaal!
Een heleboel mensen houden van grote, zware honden – Duitse herders en Labradors. Maar de liefste wezens ter wereld zijn de schattige kleine huisdieren die de hele tijd bij ons zijn.  Hele kleine katten en honden die in je tas of zelfs in je b

Ze sneed een paar uien in stukken en besprenkelde ze met olijfolie. Ik was ondersteboven van het resultaat!
Koken is modieus geworden. Het is niet langer alleen een manier om te overleven, maar ook een hobby waar we meer en meer tijd aan besteden. Culinaire bloggers krijgen vele volgelingen en bijna elk tv-station heeft een aantal culinaire programma. Het

De meeste mensen kunnen het verschil niet zien tussen deze twee eierdooiers. Als je moest kiezen voor de meest gezond uitziende, welke zou je dan kiezen?
De kleur van eierdooiers vertellen ons veel over de kip die het ei heeft gelegd, maar het is geen aanwijzing voor de vraag of het wel gezond is. Scharrelkippen die veel voedsel met carotenoïden eten, leggen eieren waarvan de dooiers donkerder zijn.