Heb je iemand met één gelakte nagel gezien en weet je niet wat het betekent? Het is belangrijker dan je denkt!

Hoewel het een nieuwe trend onder de mensen lijkt, is dat absoluut niet het geval. Eén gelakte nagel heeft een veel diepere betekenis. Het is het teken van een campagne die gericht is op het steunen van mishandelde en seksueel misbruikte kinderen over de hele wereld. Het werd begonnen door Elliot Costello.

Hij reisde naar Cambodja en ontmoette daar een mooi meisje dat Thea heet. Hij hoorde ook haar trieste verhaal, dat zijn ogen heeft geopend voor het enorme lijden van de jongeren.


one-painted-nail4


Thea woonde samen met haar ouders in een arm deel van het land. Elliot bezocht haar regelmatig en ze brachten samen veel tijd door. Tijdens een van die bezoeken, vertelde ze hem haar grootste geheim. Ze bleek op de leeftijd van 8 jaar seksueel misbruikt te zijn.

one-painted-nail5


Hij kon weinig voor haar doen. Maar hij beloofde haar dat hij over haar moeilijke situatie zou nadenken, en dat hij één nagel zou lakken en dat hij de hele wereld over haar zou vertellen, om mensen meer bewust te maken van het probleem van kindermishandeling.

Ga verder naar de volgende pagina voor meer informatie over de campagne. 

one-painted-nailbron : tiphero.com

Hou je ervan om rode lippenstift te gebruiken? Na het lezen van dit artikel, zul je er nooit meer op dezelfde manier naar kijken!
Bloedrode lippenstift was het kenmerk van onder anderen Marilyn Monroe, Marlene Dietrich en Sophia Loren. Dankzij hen is het uitgegroeid tot een van de kenmerken van vrouwelijkheid en wordt het tot op de dag van vandaag beschouwd als de kwintessens vZe Ontmoette Haar Man Toen Ze Zeven Was… Toen Wist Ze Nog Niet Hoe Het Zou Aflopen!
In 2000 besloot Tyrela Wolfe om de Operation Christmas Child Foundation te ondersteunen door pakketten naar arme kinderen over de hele wereld te sturen. Het pakket van haar zoon bleek naar een Filippijns meisje genaamd Joanna te gaan. De jongen zette

9 dingen die je moeder je nooit heeft verteld. Het wordt tijd dat je er achter komt!
Moeders zijn absoluut de belangrijkste persoon in het leven van ieder kind. Het maakt niet uit of ze twee maanden oud zijn of twintig jaar. Het is onze moeder waar we naar toe gaan wanneer we een probleem hebben, willen huilen of alleen maar praten.

Een meisje schreef een ontroerende brief aan haar vader, die haar had verlaten. Haar woorden zijn erg diepzinnig!
Het komt voor dat ouderschap de capaciteiten van sommige mensen te boven gaat en dat die mensen dan besluiten hun kinderen te verlaten. Ze laten ze in de steek en proberen hun eigen leven te leiden. Dat is natuurlijk voor de onschuldige kinderen erg