Een onaangenaam feit over vijgen dat niemand je zal vertellen. Ze verbergen een bepaalde geheim in hun binnenste

Gedroogde vijgen bevatten veel calcium en andere waardevolle voedingsstoffen zoals kalium en magnesium. Ze worden gebruikt in gedroogde vruchtenmixen, wat weer een ingrediënt is van vruchtencakes en kruimelgebak. Sommige mensen kiezen ervoor om ze rauw te eten, in de overtuiging dat het een lekkere hapje is. Jammer genoeg zijn ze niet op de hoogte zijn van een belangrijk feit dat het eten behoorlijk onsmakelijk kan maken. Vijgen zijn eigenlijk geen vruchten.

Het is een zogenaamde collectieve vrucht, die wordt gevormd als gevolg van de bloei van een vrouwelijke plant. En omdat het planten zijn, moeten ze op de een of andere manier worden bevrucht.

figs-facts8


Verantwoordelijk voor deze taak zijn insecten van de orde der vliesvleugeligen, namelijk de galwesp, wat in feite hele kleine wespen zijn. Zij gebruiken de binnenkant van de vijgen om hun eieren in te leggen. De galwesp sterft daarna in de vijg!
figs-facts1


Hoe gebeurt dit precies?

De gewone vijgenboom is een tweehuizige plant, wat betekent dat er zowel mannelijke als vrouwelijke exemplaren bestaan. De mannelijke exemplaren zijn oneetbaar, alleen de vrouwelijke soort worden in de winkel verkocht. Jonge galwespen kunnen zich alleen ontwikkelen in mannelijke vijgen, maar de insecten weten van tevoren niet welke vruchten ze moeten hebben. Wat gebeurt er dan?

Ga naar de volgende pagina om er achter te komen! 

figs-facts3


gettyimages.fr

141483352bron : boredomtherapy.com

De jury stopte haar optreden en beweerde dat ze vals speelde en playbackte. Ze besloot te bewijzen dat ze het verkeerd hadden!
Entertainment programma’s zoals talentenjachten breken populariteitrecords. Miljoenen televisiekijkers, een overvol publiek, en duizenden kandidaten dromen ervan zich te kwalificeren en in de show te komen. De motivatie voor deelname zijn velerDeze kat wass bijna verbrand. Zijn pijnlijke tragedie is veranderd in iets moois!
Traumatische ervaringen kunnen de manier waarop we de wereld zien drastisch veranderen. Ze kunnen ons ook wanhopig maken en ook naar een veel hoger niveau tillen. Verhalen over mensen die door pijnlijke tragedies worden gemotiveerd tot grote daden zi

Ze sneed een stuk uit een plastic fles en zette het tegen een strijkijzer. Het resultaat maakte me sprakeloos. Geweldig idee!
De meeste vrouwen houden van sieraden. Het kan onze verschijning veranderen, waardoor het een uniek karakter krijgt. Sommigen van ons willen bescheiden accessoires, terwijl anderen prachtige ornamenten kiezen, die heel erg de aandacht trekken. Hoe da

13 Creatieve Verjaardagstaarten Die Iedere Jarige Op Prijs Zal Stellen! Welke Cake Doe je het meest?
Om belangrijke gebeurtenissen zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea, enz. te vieren, willen we dat evenement een uniek karakter geven. En dus besluiten we vaak een cake te maken om het te vieren. Hieronder vindt je taarten die zo fantastisch zijn d