Een onaangenaam feit over vijgen dat niemand je zal vertellen. Ze verbergen een bepaalde geheim in hun binnenste

Gedroogde vijgen bevatten veel calcium en andere waardevolle voedingsstoffen zoals kalium en magnesium. Ze worden gebruikt in gedroogde vruchtenmixen, wat weer een ingrediënt is van vruchtencakes en kruimelgebak. Sommige mensen kiezen ervoor om ze rauw te eten, in de overtuiging dat het een lekkere hapje is. Jammer genoeg zijn ze niet op de hoogte zijn van een belangrijk feit dat het eten behoorlijk onsmakelijk kan maken. Vijgen zijn eigenlijk geen vruchten.

Het is een zogenaamde collectieve vrucht, die wordt gevormd als gevolg van de bloei van een vrouwelijke plant. En omdat het planten zijn, moeten ze op de een of andere manier worden bevrucht.

figs-facts8


Verantwoordelijk voor deze taak zijn insecten van de orde der vliesvleugeligen, namelijk de galwesp, wat in feite hele kleine wespen zijn. Zij gebruiken de binnenkant van de vijgen om hun eieren in te leggen. De galwesp sterft daarna in de vijg!
figs-facts1


Hoe gebeurt dit precies?

De gewone vijgenboom is een tweehuizige plant, wat betekent dat er zowel mannelijke als vrouwelijke exemplaren bestaan. De mannelijke exemplaren zijn oneetbaar, alleen de vrouwelijke soort worden in de winkel verkocht. Jonge galwespen kunnen zich alleen ontwikkelen in mannelijke vijgen, maar de insecten weten van tevoren niet welke vruchten ze moeten hebben. Wat gebeurt er dan?

Ga naar de volgende pagina om er achter te komen! 

figs-facts3


gettyimages.fr

141483352bron : boredomtherapy.com

Na 32 uur opereren vielen deze artsen van uitputting in slaap. Het is onmogelijk om te blijven zwijgen over wat hier te zien is
Deze foto werd genomen in een ziekenhuis in de zuidelijke Chinese provincie Fujian. Het laat twee uitgeputte chirurgen zien, die net een 32 uur durende operatie hadden voltooid. Het begon ‘s morgens op zaterdag om 08:30 en eindigde de volgende dagNadat haar foto op het internet te zien was, werd ze overspoeld door een golf van haat. Alleen maar omdat haar huid verschilt van de normen die door de media zijn gecreëerd.
Mensen kunnen gemeen zijn, vooral als ze anoniem zijn, zoals op het internet. Em Ford, een 27-jarige ex-model, deed een experiment dat veel verder gaat dan de normen van schoonheid gecreëerd door de media. Ze zette een foto van haar zonder make-up o

10 hypnotiserende GIF, schokkend!
Dat wat de wetenschap ons laat zien is echt geweldig. Je ziet ‘t het beste in slow motion. Kijk naar de onderstaande 10 GIF. 1. Heb je je wel eens afgevraagd hoe een hond drinkt?

Dit zijn enkele van de voertuigen in China! Dat ze overbeladen zijn is toch wel overduidelijk!
Snelwegen en tolbruggen in China zijn vrij hoog. Sommige transportbedrijven kunnen ze niet betalen, dus moeten ze de situatie op een andere manier oplossen. Overbeladen voertuigen kom je in dit land dagelijks tegen. Ik moet toegeven dat de meeste er