Deze New Yorkse zanger zou op de grootste podia ter wereld moeten staan, maar hij geeft concerten in… de metro!

Een van de meest gerespecteerde muzikale talenten is het talent in de vorm van een uniek stemgeluid. Topzangers worden door een menigte fans aanbeden en verdienen miljoenen, hoewel bij velen de muzikale capaciteiten te wensen overlaat en het ontbrekende stemgeluid vaak wordt goedgemaakt door de elektronica. 

Soms heeft iemand succes omdat ze het geluk hebben om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn of genoeg zelfvertrouwen te hebben, hoewel iemand anders meer talent kan hebben. Gelukkig leven we in een tijd van sociale media, en zal een talent dat lof verdient, vroeg of laat worden ontdekt, wat tot een dramatische verandering in hun leven kan leiden. Michael Young uit New York is een geweldige zanger.


michael-young-p


De man is bekend bij een vrij klein publiek, met name de fans van zijn band, Majestic K Funk (die R&B, Soul en Funk spelen). Zijn roem zou ongetwijfeld veel groter moeten zijn, omdat zijn zang zowel lichtheid als oprechtheid belichaamt. Michael houdt van muziek en is God dankbaar voor zijn gave. Onlangs gaf Michael een mini-recital in het metrostation.

De muzikant zong een prachtig lied uit de film “Ghost”, getiteld “Unchained Melody” dat in 1965 door The Righteous Brothers werd uitgebracht.
michael-young-1


Over de stem van de New Yorker kan veel gezegd worden, maar het is het beste om gewoon naar hem te luisteren om de volledige omvang van zijn vocale talent te bevatten.

Zo’n optreden in de metro, komt immers niet elke dag voor.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Een glans van deze kerk wat jou krachten zal laten vliegen!
De kerk van Sts. George in Tsjechië zou worden gesloten op het moment dat lokale kunstenaar werd uitgegroeid tot een kunstwerk. Dit heeft een toegevoegde waarde gehad voor de kerk. Als je ziet wat James Hadrava allemaal deed zou je aan de ene kant vKijk Goed, Want Je Zul Versteld Staan Als Je Dit Ziet! Zo Geweldig!
Gebouwen die bedekt waren met gras en mos waren ooit erg populair in IJsland. Ze hielden de warmte perfect binnen en gaven extra isolatie op de zolder.

Een organisatie redde een hond die door anderen ter dood was veroordeeld
Dieren kunnen net als mensen aan allerlei ziektes lijden. Ze kunnen net zo goed als wij aan obesitas of gewrichtspijn lijden. Kankercellen kunnen bij honden net zo agressief zijn als bij de mens. Als een dier het geluk heeft om een goede eigenaar te

Je Bent Mooier Dan Je Denkt! Bekijk Dit Maar!
Wat voel je als je elke dag in de spiegel kijkt? Bekijk deze video… en je zult merken dat je mooier bent dan je denkt! Het merk Dove besloot om een sociaal experiment te doen, en de resultaten zullen je de ogen open! Bron: Dove pk Deel dit beri