Deze New Yorkse zanger zou op de grootste podia ter wereld moeten staan, maar hij geeft concerten in… de metro!

Een van de meest gerespecteerde muzikale talenten is het talent in de vorm van een uniek stemgeluid. Topzangers worden door een menigte fans aanbeden en verdienen miljoenen, hoewel bij velen de muzikale capaciteiten te wensen overlaat en het ontbrekende stemgeluid vaak wordt goedgemaakt door de elektronica. 

Soms heeft iemand succes omdat ze het geluk hebben om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn of genoeg zelfvertrouwen te hebben, hoewel iemand anders meer talent kan hebben. Gelukkig leven we in een tijd van sociale media, en zal een talent dat lof verdient, vroeg of laat worden ontdekt, wat tot een dramatische verandering in hun leven kan leiden. Michael Young uit New York is een geweldige zanger.


michael-young-p


De man is bekend bij een vrij klein publiek, met name de fans van zijn band, Majestic K Funk (die R&B, Soul en Funk spelen). Zijn roem zou ongetwijfeld veel groter moeten zijn, omdat zijn zang zowel lichtheid als oprechtheid belichaamt. Michael houdt van muziek en is God dankbaar voor zijn gave. Onlangs gaf Michael een mini-recital in het metrostation.

De muzikant zong een prachtig lied uit de film “Ghost”, getiteld “Unchained Melody” dat in 1965 door The Righteous Brothers werd uitgebracht.
michael-young-1


Over de stem van de New Yorker kan veel gezegd worden, maar het is het beste om gewoon naar hem te luisteren om de volledige omvang van zijn vocale talent te bevatten.

Zo’n optreden in de metro, komt immers niet elke dag voor.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
Deze Kinderen Denken Dat Ze Dieren Zijn. Ik Moest Huilen En Lachen Tegelijk.
De kindertijd is een tijd waarin de kinderen hun eigen persoonlijkheden vormen. Maar wanneer jouw kind zich gedraagt als een dier en melk van de vloer drinkt, vraag je jezelf af – Wat heb ik verkeerd gedaan? Deze kinderen besloten dat een mensWat hij in de geheime doos van zijn vrouw vond was geweldig. Maar de reden waarom zijn vrouw het erin deed is nog beter!
Het is geen geheim dat een goed huwelijk het resultaat is van hard werken. Paren hebben veel trucs om hun relatie goed te houden, en vaak kennen ze elkaars tactiek niet. Toen een oudere vrouw ziek werd en naar het ziekenhuis werd gebracht, werd haar

Een verweesde wasbeer werd door een gezin met honden geadopteerd. Nu denkt ze ook dat ze een hond is.
Vorig jaar in de Bahama’s, in de stad Nassau, vond Rosie Kemp een kleine wasbeer die uit een boom was gevallen. Ze kon de moeder nergens vinden, dus besloot ze het mee te nemen. Haar kleine dochter, Laura was erg blij dat ze een nieuwe vriend h

Een winkeleigenaar schopte een dakloze die onder zijn winkel lag. Wat hij op de bewakingsvideo zag raakte hem diep
Wanneer we een dakloze zien, denken we meestal aan een bedelaar of een alcoholist. We hebben vaak het gevoel dat ze iets gedaan hebben om zo’n lot te verdienen, en daarom is het moeilijk hen een helpende hand toe te steken. In zekere zin is het waa