Deze New Yorkse zanger zou op de grootste podia ter wereld moeten staan, maar hij geeft concerten in… de metro!

Een van de meest gerespecteerde muzikale talenten is het talent in de vorm van een uniek stemgeluid. Topzangers worden door een menigte fans aanbeden en verdienen miljoenen, hoewel bij velen de muzikale capaciteiten te wensen overlaat en het ontbrekende stemgeluid vaak wordt goedgemaakt door de elektronica. 

Soms heeft iemand succes omdat ze het geluk hebben om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn of genoeg zelfvertrouwen te hebben, hoewel iemand anders meer talent kan hebben. Gelukkig leven we in een tijd van sociale media, en zal een talent dat lof verdient, vroeg of laat worden ontdekt, wat tot een dramatische verandering in hun leven kan leiden. Michael Young uit New York is een geweldige zanger.


michael-young-p


De man is bekend bij een vrij klein publiek, met name de fans van zijn band, Majestic K Funk (die R&B, Soul en Funk spelen). Zijn roem zou ongetwijfeld veel groter moeten zijn, omdat zijn zang zowel lichtheid als oprechtheid belichaamt. Michael houdt van muziek en is God dankbaar voor zijn gave. Onlangs gaf Michael een mini-recital in het metrostation.

De muzikant zong een prachtig lied uit de film “Ghost”, getiteld “Unchained Melody” dat in 1965 door The Righteous Brothers werd uitgebracht.
michael-young-1


Over de stem van de New Yorker kan veel gezegd worden, maar het is het beste om gewoon naar hem te luisteren om de volledige omvang van zijn vocale talent te bevatten.

Zo’n optreden in de metro, komt immers niet elke dag voor.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Zijn moeder liet hem achter in een schoenendoos omdat hij gehandicapt was. 17 jaar later staat hij op het podium en laat de jury huilen.
Emmanuel Kelly heeft geen gemakkelijk leven gehad. Hij en zijn broer werden geboren in Irak en kort na de geboorte werden ze door hun moeder achtergelaten. De jongens waren gehandicapt. Door de ernstige vervuiling van de oorlogsgebied waren hun ledemLeg een ijsblokje op deze plek, en zie wat er met je lichaam gebeurt. Je zult het niet geloven, als je het niet probeert!
Wist je dat er op het lichaam van ieder mens een mysterieus punt is, waarvan de regelmatig stimulatie grote voordelen voor de gezondheid biedt? Dit werd ontdekt door iemand die de geheimen van de Chinese geneeskunde onderzoekt. Zijn naam is Feng Fu (

22 jaar geleden raakte zijn partner ernstig gewond. Sindsdien heeft deze hardnekkige ooievaar de harten van mensen over de hele wereld gestolen
Elk jaar vindt er op 25 maart een opmerkelijke gebeurtenis plaats in een klein Kroatisch dorp. Inwoners gaan erop uit om een ooievaar te zoeken die elk jaar op dezelfde tijd naar zijn gewonde partner terugkeert. Het begon allemaal in 1993. Dat jaar v

Een paar installeerde een camera in hun slaapkamer. Wat ze ‘s nachts vastlegden maakte hen nog banger!
Elk huis maakt wel eens geluiden en de eigenaren zijn er wel aan gewend. Maar wat moet je doen wanneer er nieuwe, vreemde geluiden ontstaan, of nog erger, als dingen spontaan gaan bewegen? Zet ergens een camera neer. Mark Apsolon en zijn vriendin had