Deze New Yorkse zanger zou op de grootste podia ter wereld moeten staan, maar hij geeft concerten in… de metro!

Een van de meest gerespecteerde muzikale talenten is het talent in de vorm van een uniek stemgeluid. Topzangers worden door een menigte fans aanbeden en verdienen miljoenen, hoewel bij velen de muzikale capaciteiten te wensen overlaat en het ontbrekende stemgeluid vaak wordt goedgemaakt door de elektronica. 

Soms heeft iemand succes omdat ze het geluk hebben om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn of genoeg zelfvertrouwen te hebben, hoewel iemand anders meer talent kan hebben. Gelukkig leven we in een tijd van sociale media, en zal een talent dat lof verdient, vroeg of laat worden ontdekt, wat tot een dramatische verandering in hun leven kan leiden. Michael Young uit New York is een geweldige zanger.


michael-young-p


De man is bekend bij een vrij klein publiek, met name de fans van zijn band, Majestic K Funk (die R&B, Soul en Funk spelen). Zijn roem zou ongetwijfeld veel groter moeten zijn, omdat zijn zang zowel lichtheid als oprechtheid belichaamt. Michael houdt van muziek en is God dankbaar voor zijn gave. Onlangs gaf Michael een mini-recital in het metrostation.

De muzikant zong een prachtig lied uit de film “Ghost”, getiteld “Unchained Melody” dat in 1965 door The Righteous Brothers werd uitgebracht.
michael-young-1


Over de stem van de New Yorker kan veel gezegd worden, maar het is het beste om gewoon naar hem te luisteren om de volledige omvang van zijn vocale talent te bevatten.

Zo’n optreden in de metro, komt immers niet elke dag voor.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Na het lezen hiervan zul je nooit meer antibacteriële gel gebruiken
De verkoop van antibacteriële wasgels stijgt de pan uit. Van de goedkoopste tot de duurste, ze beloven allemaal om je handen schoon te maken zonder water en zeep te hoeven gebruiken. Het lijkt erop dat het gebruik ervan de perfecte oplossing is, maaDe jury stopte haar optreden en beweerde dat ze vals speelde en playbackte. Ze besloot te bewijzen dat ze het verkeerd hadden!
Entertainment programma’s zoals talentenjachten breken populariteitrecords. Miljoenen televisiekijkers, een overvol publiek, en duizenden kandidaten dromen ervan zich te kwalificeren en in de show te komen. De motivatie voor deelname zijn veler

Magische dingen gemaakt door mensenhanden. Dit moet je zien!
Ellen Jawett maakt prachtige sculpturen. Bij nadere inspectie ziet men steeds nieuwe details. Ze verweeft dierlijke personages met bloemen en twijgen. Sommige zijn hybriden. De auteur beweert dat ze is geïnspireerd wordt door biologische verhalen, e

Een prima reden waarom je citroenen altijd zou moeten invriezen voordat je ze eet
De citroen is een veelzijdig stuk fruit dat in vele gerechten wordt gebruikt. Het is perfect als toevoeging aan taarten en desserts, en ook aan vlees en vis. De grote voordelen ervan zijn de heerlijke, verfrissende smaak en de voedingswaarde. De best