Deze New Yorkse zanger zou op de grootste podia ter wereld moeten staan, maar hij geeft concerten in… de metro!

Een van de meest gerespecteerde muzikale talenten is het talent in de vorm van een uniek stemgeluid. Topzangers worden door een menigte fans aanbeden en verdienen miljoenen, hoewel bij velen de muzikale capaciteiten te wensen overlaat en het ontbrekende stemgeluid vaak wordt goedgemaakt door de elektronica. 

Soms heeft iemand succes omdat ze het geluk hebben om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn of genoeg zelfvertrouwen te hebben, hoewel iemand anders meer talent kan hebben. Gelukkig leven we in een tijd van sociale media, en zal een talent dat lof verdient, vroeg of laat worden ontdekt, wat tot een dramatische verandering in hun leven kan leiden. Michael Young uit New York is een geweldige zanger.


michael-young-p


De man is bekend bij een vrij klein publiek, met name de fans van zijn band, Majestic K Funk (die R&B, Soul en Funk spelen). Zijn roem zou ongetwijfeld veel groter moeten zijn, omdat zijn zang zowel lichtheid als oprechtheid belichaamt. Michael houdt van muziek en is God dankbaar voor zijn gave. Onlangs gaf Michael een mini-recital in het metrostation.

De muzikant zong een prachtig lied uit de film “Ghost”, getiteld “Unchained Melody” dat in 1965 door The Righteous Brothers werd uitgebracht.
michael-young-1


Over de stem van de New Yorker kan veel gezegd worden, maar het is het beste om gewoon naar hem te luisteren om de volledige omvang van zijn vocale talent te bevatten.

Zo’n optreden in de metro, komt immers niet elke dag voor.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
Ze ging het podium op en begon te zingen… Toen de lichten uitgingen, veranderde haar jurk in iets magisch. Kijk zelf maar!
Muziek ontroert, vermaakt, stimuleert, brengt ons in een goede stemming en laat ons de diepst mogelijke emoties beleven die het leven heeft. Soms doet het je huilen, en de andere keer brengt het authentieke euforie. Het is bewezen dat het werkelijk dEpische reddingsbeer! Kijk of jij het ook kan?
De beer werd gespot terwijl het aan het wandelen was met een emmer op zijn hoofd dichtbij de weg. Mensen probeerde dichtbij hem in de buurt te komen.

5 stuks van het meest giftige kookgerei! Zorg ervoor te controleren of je ze niet toevallig in de keuken hebt!
Keukengerei lijkt volkomen veilig te zijn. Wij geloven dat, omdat het te koop is en dus geen schadelijke verbindingen mag bevatten die de gezondheid zou kunnen schaden. De werkelijkheid blijkt soms heel anders zijn, en wat op het eerste gezicht onsch

En ze leefden nog lang en gelukkig? Vergeet het maar. Ontdek het werkelijke slot van de populaire sprookjes!
Als je je jeugdherinneringen niet wilt verpesten, dan moet je dit niet lezen. Deze waarschuwing is wel op zijn plaats, want het lijkt erop dat Disney kinderen een grote teleurstelling wil besparen, en het einde van de populaire verhalen van de gebroe