De vorm van je neus en je persoonlijkheid. Kijk wat dit deel van je gezicht over je karakter zegt!

Je vindt het misschien een beetje vreemd of zelfs onmogelijk, maar de vorm van je neus zegt veel over je persoonlijkheid. Dat is tenminste wat professor Abraham Tamir van de Negev Universiteit in Israël zegt. De resultaten van zijn onderzoek werden gepubliceerd in een tijdschrift voor gezichtschirurgen en werden door wetenschappers goedkeurend ontvangen.

De professor verzamelde materiaal voor zijn onderzoek door het maken van foto’s van mensen in Israëlische en Europese winkelcentra. De resultaten van dit experiment zijn bijzonder interessant. Hieronder staan 8 soorten neuzen en een korte beschrijving van hun respectieve eigenaars. Schrijf een commentaar als de conclusies van Professor Tamira in jouw geval juist waren!1. Nubische neus

Deze geeft mensen aan die creatief en nieuwsgierig zijn, die het leven en de omringende werkelijkheid optimistisch bezien. Mensen voelen zich goed in hun aanwezigheid, omdat mensen met zo’n neus zich in de regel omringen met een groep vrienden die meestal erg interessant is  om vrije tijd mee door te brengen.

nosy1


2. Griekse neus

Deze bepaalt dat de eigenaren terughoudendheid zijn, hun gevoelens moeilijk kunnen uiten en niet graag in het middelpunt van de belangstelling staan. Personen met zo’n neus zijn loyaal, ze bezien het leven praktisch en je kunt altijd op hen rekenen.

nosy2bron : www.nolocreo.com

Ongelooflijk hoe wreed dieren soms worden behandeld! Lees het verhaal van Khalessi, die op wonderbaarlijke wijze aan de dood ontsnapte
De manier waarop dieren door mensen worden behandeld getuigt van het niveau van hun menselijkheid. Helaas zijn sommige mensen het niet waard om zo genoemd te worden, omdat ze dieren bewust kwaad doen. Dat is het wrede lot van een huisdier, dat op wonEen 1400 jaar oude boom versiert prachtig een boeddhistische tempel.
Een Gingko is een van oorsprong uit China afkomstige boomsoort. Het is een relikwie en een endemische soort, wat betekent dat hij van nature onder heel bepaalde en specifieke condities voorkomt. Helaas wordt de Gingko in zijn natuurlijke omgeving bed

8 radioactieve plekken in de wereld! Ga daar met niet heen op vakantie!
Het is verschrikkelijk dat er op deze planeet nog zoveel radioactieve plekken zijn! Hun radioactiviteit is zo sterk dat het de gezondheid belemmerd van de mensen die daar wonen.

Ze sneed een gat in een stokbrood en vulde het met diverse populaire ingrediënten. Deze snack is echt moeilijk te weerstaan!
Wanneer we honger krijgen willen die graag zo spoedig mogelijk stillen. Dus zoeken we een paar snelle snacks, die ons een voldaan gevoel zullen geven. We kiezen vaak voor goedkope producten, zoals chocoladerepen of instant soepen. Het is waar dat ze