Waar Mexicanen echt trots op kunnen zijn! Nergens anders zal je zoiets zien! Wow.

Het is hun eigen land en elk jaar is er een speciale kwaadheid! En nee, het is geen bijeenkomst van motorrijders… Er komen hier een van de mooiste insecten ter wereld!

Konings vlinders (Danaos plexippus) worden vooral genomen uit de voorliefde van de Staat. Er is een massale opkomst voor deze attractie. Bekijk hier zelf hoe de prachtige insecten
worden gepresenteerd.


1bron : amusingplanet.com

Kijk deze mooie taart eens! Denk je dat hij heel makkelijk te maken is? Wij laten je een eenvoudig recept zien!
Iedere keer dat we iets zien dat zo mooi gebakken is, vragen we ons af hoe het zelfs maar mogelijk is dat het gemaakt werd. Wij zijn ervan overtuigd dat de cake werd gemaakt door een professionele banketbakker, en dat het enorm moeilijk is om te make10 giftige en gevaarlijke Chinese producten! Wees voorzichtig met wat je in je winkelwagen doet!
Het is gewoon onvoorstelbaar wat er in China als voedsel wordt gezien! Geloof het of niet, maar er is in China een manier ontdekt om plastic rijst te vervaardigen! En er is tot in de perfectie nagemaakt voedsel gevonden. Deze Chinese kant-en-klare pr

De kleine gaat het zwembad in
Wat een slimmerik…. Kijk zelf :). Als je lacht, deel deze film dan met je vrienden! :)

Deze fotograaf zag iets op de muur van het gebouw. Je raad nooit wat dat is….. WAUW!
Fotograaf Paolo Seimandi bracht een bezoek aan Nationaal Park Gran Paradiso, Noord-Italië, toen zijn aandacht getrokken werd door iets vreemds. Kijk goed, en probeer te raden zonder verder te kijken, wat Seimandi zag.