Maak je glimlach op natuurlijke wijze witter met producten die in elke apotheek verkrijgbaar zijn!

Een mooie witte glimlach is de droom van iedereen. Helaas laat de witheid van onze tanden vaak veel te wensen over – we drinken grote hoeveelheden koffie of sterke thee, roken sigaretten, poetsen onze tanden niet goed, en het resultaat van dat gedrag is soms funest voor onze glimlach. En als we whitening tandpasta gebruiken moeten we niet vergeten dat dat niet echt veilig is – het bestaat voornamelijk uit chemicaliën, waaronder waterstofperoxide. Ze beschadigen het glazuur en daarmee onze tanden. Laten we dus eens kijken naar een meer natuurlijke manier om een stralende glimlach te bereiken. Bestaat die?

Dat blijkt zo te zijn! Eenvoudig – en vooral NATUURLIJK – een manier om wittere tanden te krijgen die wordt getoond door de auteur van FitLifeTV. Ben je er ook benieuwd naar? Lees dan verder! :)

bielszy-usmiech

 Drie geheime ingrediënten

Het geheim zit hem in de drie componenten waarvan de auteur tandpasta maakt. Dat zijn:

  • kurkumapoeder,

kurkuma

  • kokosolie

olej-kokosowy

  • en pepermuntolie.

olejek-miety-pieprzowej
Deze honden stond op het punt om als delicatesse te worden opgegeten in Zuid-Koreaanse restaurants. Hun redding kwam op het nippertje
Er zijn over de hele wereld talrijke culinaire tradities, dus een aantal er van kan behoorlijk schokkend zijn. De meeste mensen in de wereld hebben geen begrip voor de Aziatische voorliefde voor hondenvlees, zoals je dat op vele plaatsen in Zuid-KoreLang afgevraagd wat deze vrouw maakt… De waarheid heeft mij verrast!
Een reclame voor een product, is het belangrijkste… gevoel voor humor :). Bekijk het en ik kwam met het idee van de maker van het bekende merk (die – raadsel waarvan de oplossing aan het eind filmpje :) ).

Je zult niet geloven wat dit kleine gebouw is… De combinatie van deze foto’s maakte me sprakeloos.
Je moet heel wanhopig zijn om het bijgebouw, geplaatst op een klif, te gebruiken, dat op het niveau van 8500 voet of 2600 meter boven de zeespiegel ligt. De plaats ligt in Siberië, Rusland. Dit zeer klein bijgebouw wordt gebruikt als enige badkamer

Deze man bracht waarschijnlijk alle wetenschappers in verlegenheid. Hij heeft 75 jaar lang niet gegeten of gedronken! De dokters zeggen dat het echt een wonder is!
Yogi Prahlad Jani toont aan dat je zonder eten of drinken kunt leven. Daarom brengt hij veel wetenschappers in de war, die ten koste van alles proberen te bewijzen dat hij een oplichter is. Jani liegt echter niet! Toen hij zeven jaar oud was verliet