Tranen en pijnigingen brengen nationale trots. Zie wat Chinese kinderen onder dwang moeten doen om de beste resultaten in de sport te behalen.

Chinese sporters behalen in een vele sporten uitzonderlijke resultaten en behoren op de Olympische Spelen tot de wereldleiders in het medailleklassement. Hun prestaties zijn verbijsterend en lijken onmogelijk te zijn, maar de atleten verbreken records en beklimmen het podium. Maar dat moment van roem kost hen vele opofferingen en pijn.

Ze beginnen al een meedogenloze training te volgen als ze een paar jaar oud zijn. Dat wordt allemaal gedaan zodat ze een paar jaar later door de hele wereld als kampioenen bewonderd kunnen worden.


training-of-chinese-children


De selectie van toekomstige Olympische kampioenen begint op school.
Leerkrachten selecteren de kinderen die volgens hen de grootste kans hebben om iets in de sport te bereiken. Ze gaan naar trainingskampen ver weg van hun familie. De jongsten zijn 5 jaar oud. ‘s
training-of-chinese-children1


Ochtends studeren ze, en ‘s middags volgen ze een intensieve training. De ouders kunnen hen alleen in het weekend zien, maar de meesten leven liever in afzondering. Afgezonderd van hun familie en vrienden is het gemakkelijker om kinderen te motiveren en frequente ontmoetingen met moeder of vader worden niet aanbevolen.

Ga naar de volgende pagina’s om meer te weten te komen. 

training-of-chinese-children2bron : amusingplanet.com

16 dingen die al eeuwenlang niet zijn veranderd in het huis van oma
Wie van ons bezoekt niet graag hun grootmoeder of overgrootmoeder. Ze zal altijd klaar staan om het diner te bereiden, bestaande uit verschillende favoriete gerechten. Ze zal klagen dat je te mager bent en stiekem wat geld  in je zak stoppen. Oma’Een niet erg slimme man besloot zijn vinger in dit gat te steken. Hij had onmiddellijk spijt van die beslissing…
Opscheppen eindigt vaak met pijn, dus is het beter om twee keer na te denken voordat je het probeert. De rede vertelt ons dat bepaalde soorten gedrag gewoon als dom kunnen worden aangemerkt. Sommige mensen vinden het maar moeilijk om rationeel te den

Dit echtpaar was dichtbij een echtscheiding en verspilde een tiental jaren van hun huwelijk. Alles veranderde met één zin!
Verhalen die verteld worden door internetters vanuit de hele wereld zijn vaak grappig, en laten zien dat het niet uitmaakt aan welke kant van de wereld je leeft, omdat we allemaal vreugde en verdriet delen. Het gebeurt wel eens dat mensen verhalen ov

Je moet deze fantastisch dans zien. Dit raakt jou hart!
Geef jezelf en ervaar de magie van het interieur verheffing, het bekijken van Swan Lake in de hieronder getoonde versie! Lichtgewicht, choreografie, vloeibaarheid van beweging en het contact met de kunst is iets dat het hart raakt.