Als ik naar deze jurken kijk, besef ik: ik zal nooit trouwen! Zie 16 van de lelijkste trouwjurken op aarde!

Een bruiloft is een moment waar de meeste vrouwen van dromen. Elke vrouw droomt van een prachtige en verfijnde jurk die niet alleen de toekomstige echtgenoot, maar ook de verzamelde gasten zal betoveren.

Maar soms gaat er iets mis en blijkt de jurk die een mooie creatie leek, een smakeloze jurk die geen gast zal betoveren, maar ze in een luid gelach doen uitbarsten. Vandaag presenteren we de 16 meest lelijkste trouwjurken die de wereld ooit heeft gezien. Geloof me, er is genoeg reden om te lachen!

Zwangerschap! Helaas, er is iets gebeurd dat je niet meer ongedaan kunt maken. Nu moet je gaan trouwen en kiest een prachtige creatie, maar waarom dan weer dit???

1

 


Een huwelijk met een “gangster”. Dan moet je natuurlijk  dress to impress!

 

3Laten we ons concentreren op de Bruid! Ik weet niet wat erger is, de rode bolero, de tragische jurk of de sandalen?

6

 Stop met die eentonigheid! Ene jurk hoeft niet altijd wit te zijn. Hier hebben we gekozen voor smaakvol oranje met een bonte verzameling bruintinten.

7

 bron : afternoonspecial.com

Na Het Bekijken Van Dit Experiment Zou Je Nooit Meer Coca-Cola Willen Drinken! Het Resultaat Is Angstaanjagend!
We bewijzen nogmaals dat Coca-Cola ongezond is. Na dit experiment moet iedereen zich dat toch realiseren! Voordat je weer naar deze drank grijpt, bekijk eerst de video op de volgende pagina en zie hoe schadelijk het is voor je lichaam! Als je toiletDeze honden stond op het punt om als delicatesse te worden opgegeten in Zuid-Koreaanse restaurants. Hun redding kwam op het nippertje
Er zijn over de hele wereld talrijke culinaire tradities, dus een aantal er van kan behoorlijk schokkend zijn. De meeste mensen in de wereld hebben geen begrip voor de Aziatische voorliefde voor hondenvlees, zoals je dat op vele plaatsen in Zuid-Kore

Hij redde dit dier van een wrede behandeling. Toen de stier zag waar hij op zou komen te liggen, deed hij iets ongelooflijks!
Een stier met de naam Bandit had zijn hele leven in een kleine box doorgebracht waarin hij niet vrij kon bewegen. Zijn lot zou er waarschijnlijk nog steeds duister uitzien, als er niet was ingegrepen door een organisatie voor het helpen van dieren. M

Een kleine koala knuffelt zijn moeder tijdens haar levensreddende operatie. Dit beeld zal zelfs de koudste harten raken!
In een Australische stad werd een kleine koala met de naam Lizzy aangereden door een auto. Het dier werd naar het ziekenhuis voor wilde dieren in Beerwah gebracht. Het vrouwtje had een grote hoofdwond en een ingeklapte long. Ze moest onmiddellijke ge