Als ik naar deze jurken kijk, besef ik: ik zal nooit trouwen! Zie 16 van de lelijkste trouwjurken op aarde!

Een bruiloft is een moment waar de meeste vrouwen van dromen. Elke vrouw droomt van een prachtige en verfijnde jurk die niet alleen de toekomstige echtgenoot, maar ook de verzamelde gasten zal betoveren.

Maar soms gaat er iets mis en blijkt de jurk die een mooie creatie leek, een smakeloze jurk die geen gast zal betoveren, maar ze in een luid gelach doen uitbarsten. Vandaag presenteren we de 16 meest lelijkste trouwjurken die de wereld ooit heeft gezien. Geloof me, er is genoeg reden om te lachen!

Zwangerschap! Helaas, er is iets gebeurd dat je niet meer ongedaan kunt maken. Nu moet je gaan trouwen en kiest een prachtige creatie, maar waarom dan weer dit???

1

 


Een huwelijk met een “gangster”. Dan moet je natuurlijk  dress to impress!

 

3Laten we ons concentreren op de Bruid! Ik weet niet wat erger is, de rode bolero, de tragische jurk of de sandalen?

6

 Stop met die eentonigheid! Ene jurk hoeft niet altijd wit te zijn. Hier hebben we gekozen voor smaakvol oranje met een bonte verzameling bruintinten.

7

 bron : afternoonspecial.com

Ze omhelsde haar zieke zus met arm! Niemand verwachtte wat verder gebeurde!
Deze tweeling kwamen ter wereld heel vroeger dan verwacht! Kyrie en Brielle Jackson worden 12 weken vroeger geboren! Hun organen waren niet helemaal ontwikkeld en daarom hun overlevingskans was heel klein!   De tweeling werd in aparte couveusesPolitieagenten wilden de oma van deze kleine jongen arresteren. Zijn reactie zegt genoeg!
Het gebeurt soms dat kinderen zich meer hechten aan hun oma dan aan de ouders. Als ze altijd bezig zijn met hun verantwoordelijkheden en dagelijkse beslommeringen, kunnen ouders niet teveel aandacht besteden aan hun kinderen, en moeten de oma’s

Hoe zou de wereld eruit zien als er maar 100 mensen op woonden?
Er leven op dit moment meer dan 7,4 miljard mensen op de wereld. Dit aantal is toch indrukwekkend? De gemiddelde persoon kan het met hun verstand niet begrijpen. Daarnaast wordt dit getal elke minuut steeds groter, en deskundigen van de Verenigde Nat

Een hond at 500 dollar contant geld! Dit is wat er vervolgens gebeurde, ik moest huilen van het lachen!
Dit is het verhaal wat er gebeurde in Montana. Klinkela Wayne en zijn vrouw reden samen naar hun dochter, die op kamers woont. Zij besloten om te gaan eten bij een restaurant. Zijn hond, een golden retriever lieten zij achter in de auto. Toen zij ter