Als ik naar deze jurken kijk, besef ik: ik zal nooit trouwen! Zie 16 van de lelijkste trouwjurken op aarde!

Een bruiloft is een moment waar de meeste vrouwen van dromen. Elke vrouw droomt van een prachtige en verfijnde jurk die niet alleen de toekomstige echtgenoot, maar ook de verzamelde gasten zal betoveren.

Maar soms gaat er iets mis en blijkt de jurk die een mooie creatie leek, een smakeloze jurk die geen gast zal betoveren, maar ze in een luid gelach doen uitbarsten. Vandaag presenteren we de 16 meest lelijkste trouwjurken die de wereld ooit heeft gezien. Geloof me, er is genoeg reden om te lachen!

Zwangerschap! Helaas, er is iets gebeurd dat je niet meer ongedaan kunt maken. Nu moet je gaan trouwen en kiest een prachtige creatie, maar waarom dan weer dit???

1

 


Een huwelijk met een “gangster”. Dan moet je natuurlijk  dress to impress!

 

3Laten we ons concentreren op de Bruid! Ik weet niet wat erger is, de rode bolero, de tragische jurk of de sandalen?

6

 Stop met die eentonigheid! Ene jurk hoeft niet altijd wit te zijn. Hier hebben we gekozen voor smaakvol oranje met een bonte verzameling bruintinten.

7

 bron : afternoonspecial.com

15 regels van goed gedrag die als je ze volgt laten zien dat je goede manieren hebt
Goede omgangsvormen zijn van alle tijden. De manier waarop we anderen begroeten en aanspreken kunnen veranderen. Het is tegenwoordig gebruikelijk om iemand op een informele manier aan te spreken, zelfs in bedrijven waar dat voorheen onmogelijk was. TDit Stel Kocht Een Oude, Verlaten Kerk! Kijk Maar Wat Ze Met De Binnenkant Deden!
De kerk op de volgende foto is gebouwd in 1792 en is een zeer bijzondere plaats. Niet om het feit dat het gebruikt word voor bijeenkomsten van gelovigen, maar omdat er mensen wonen. De kerk van St. Nicolaas staat in Groot-Brittannië (Kyloe, Northumb

Het meisje gaf een muntstuk aan de straatmuzikanten. Dat, wat ze ervoor terug kreeg, indrukwekkend!
In het centrum, speelt een eenzame man op de bas. Meisje loopt naar hem toe en geeft hem een munt. Dit gebaar brengt een kettingreactie tot stand, die niemand in het publiek had verwacht. Kijk zelf maar!

Dieven hebben een nieuwe manier gevonden om mensen te beroven. Als je de telefoon opneemt en deze vraag hoort, hang dan meteen op!
Marketeers die werken voor bedrijven die erop gericht zijn om geld van ons los te krijgen, weten perfect hoe ze ons kunnen verleiden, zodat we onze dekking laten varen en toegeven aan verleidelijke aanbiedingen. Dit is ons vast meer dan eens overkome