Als ik naar deze jurken kijk, besef ik: ik zal nooit trouwen! Zie 16 van de lelijkste trouwjurken op aarde!

Een bruiloft is een moment waar de meeste vrouwen van dromen. Elke vrouw droomt van een prachtige en verfijnde jurk die niet alleen de toekomstige echtgenoot, maar ook de verzamelde gasten zal betoveren.

Maar soms gaat er iets mis en blijkt de jurk die een mooie creatie leek, een smakeloze jurk die geen gast zal betoveren, maar ze in een luid gelach doen uitbarsten. Vandaag presenteren we de 16 meest lelijkste trouwjurken die de wereld ooit heeft gezien. Geloof me, er is genoeg reden om te lachen!

Zwangerschap! Helaas, er is iets gebeurd dat je niet meer ongedaan kunt maken. Nu moet je gaan trouwen en kiest een prachtige creatie, maar waarom dan weer dit???

1

 


Een huwelijk met een “gangster”. Dan moet je natuurlijk  dress to impress!

 

3Laten we ons concentreren op de Bruid! Ik weet niet wat erger is, de rode bolero, de tragische jurk of de sandalen?

6

 Stop met die eentonigheid! Ene jurk hoeft niet altijd wit te zijn. Hier hebben we gekozen voor smaakvol oranje met een bonte verzameling bruintinten.

7

 bron : afternoonspecial.com

“Liefde is…” Zie 15 charmante definities van dit gevoel
LoveByte helpt koppels de mooiste dingetjes te vinden die met hun relatie te maken hebben. Verschillende strips en grappige tekeningen laten zien wat liefde tussen mensen werkelijk inhoudt! In hun serie “Liefde is…’, illustreren zeDeze tweelingen werd bij de geboorte gescheiden. Toen ze uiteindelijk werden herenigd, gebeurde er iets moois
Broers en zussen kunnen heel close zijn, maar er is niets zo sterk als de band tussen tweelingen. Ouders merken herhaaldelijk dat tweelingen hun eigen taal hebben, zelfs op afstand van elkaar dezelfde emoties voelen, dezelfde voorkeuren hebben en van

Een jaar lang dronk ze water met 2 extra ingrediënten. Kijk hoe het haar leven heeft veranderd.
Iedereen is op zoek naar een manier om lang en gezond te leven. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk, ongeacht je leeftijd. Soms zijn onze dagelijkse kwaaltjes erger dan ernstige ziekten. Vermoeidheid, slapeloosheid, slechte concentratie, spierpijn

21 Voorbeelden Van Bouwkundige Gebreken. Deze Moet Je Zien. Grappig!
Op deze foto’s is duidelijk iets fout gegaan. Zoals je kunt zien is architectuur niet echt eenvoudig. 1. “Fietspad”.  2. Omgedraaide letters van het STOP-teken.   3. Ik vraag me af wat er het eerst was, de deur of de leuning?