Hij zag een klein bundeltje in een sloot liggen terwijl hij naar zijn werk ging. Wat hij daar vond veranderde zijn leven!

Hij nam het in zijn armen en belde de autoriteiten. Het Zapopan Algemeen Ziekenhuis nam de voogdij over het meisje op zich. Haar moeder werd helaas nooit gevonden…
3Raul deelde zijn ongelooflijke verhaal op Facebook. Hij dankte God en zijn Beschermengel dat ze voor de baby hadden gezorgd. Hij beweert dat vanaf dat moment zijn leven is veranderd. Hij kijkt anders naar de mensen en de wereld om hem heen. Hij bidt voor het meisje en hoopt dat ze een liefdevol gezin zal vinden, dat haar binnenkort zal adopteren.

Bez-nazwy-3


Een wanhopige moeder liet haar onschuldige kind achter voor een zekere dood. Gelukkig was Raul op het juiste moment op de juiste plaats.

Als je geraakt bent door dit verhaal, deel het dan met je vrienden op Facebook! bron : littlethings.com

Dierenartsen van de dierenopvang kregen een melding over een hond die op straat rondliep. Toen ze hem zagen, waren ze geschokt!
Alles wees erop dat de hond ooit een eigenaar had gehad, omdat er een touwtje rond de nek was vastgebonden. Het was waarschijnlijk achtergelaten en gewond, omdat hij erg bang was voor mensen… Langzaam en achterdochtig liep het naar de dierenartJe zul nooit raden wat er in deze kleine ruimtes zit! De waarheid zal je compleet verrassen!
Hoge gangen leiden naar de top van de toren. Deze plaats werd nooit door mensen bewoond. Maar het had andere interessante bewoners! Of zelfs honderdduizenden kleine vliegende gasten! Elk ervan had zijn eigen nest in de muur van het gebouw. En dit zij

Ze nam een mes om een fles Coca-Cola doormidden te snijden! Toen ik zag wat ze deed, kon ik niet geloven dat het zo eenvoudig was!
3. Giet de afgekoelde gekleurde gelatine erin. Zet hem onder een scherpe hoek neer (dan zal het effect van de kleuren beter zijn) en laat het afkoelen. 4. Wanneer het stijf is, giet er dan een anders gekleurde laag gelatine bij in. Voor de andere kle

Een Verblijf Hier Zal Je Een Echte Unieke Ervaring Geven!
Bron: Modscape Als je dit idee op de klif leuk vindt, deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook! :)