Een meisje liep naar een hondenkooi en zag iets dat geen van de volwassenen had o-gemerkt!

De ogen van een leuke vrouwtjeshond keken elke dag hoopvol naar de mensen die langs haar kooi liepen, maar iedereen liep door, zonder aandacht voor haar lot. Ze kon niet wachten op de dag dat ze eindelijk haar eigen thuis en gezin zou vinden. Het was haar eerste en enige droom.

Er was een bijzonder mens voor nodig om te herkennen wat voor geweldige hond Suzie was. Die persoon was een klein meisje :).

suzie


Twee dagen nadat onderstaande video werd gepubliceerd, vond Susie haar thuis! Meer en meer mensen begonnen het asiel te bezoeken, mensen die het trieste leven van de dieren die er verblijven wilden veranderen. Als jij viervoeters als Susie ook wilt helpen, deel dan deze video met je vrienden.

Laat hen weten dat er een heleboel eenzame dieren in deze wereld zijn die op zoek zijn naar een nieuw liefdevol gezin. Misschien is er iemand die zal zich realiseren dat een trouwe vriend in een asiel op hem of haar zit te wachten, een vriend die hun hele kleine hartje aan hen zal geven.

Pagina 1 van 1Wat Deze Jongen Doet Herstelt Het Geloof In Mensen. Zie Hoeveel Hij Voor Zijn Beste Vriend Over Heeft!
Vriendschap is een van de sterkste gevoelens die mensen verbindt. Het is gebaseerd op wederzijds begrip, vertrouwen en eerlijkheid. Blijkbaar is het makkelijker om je wederhelft te vinden dan een toegewijde en trouwe vriend. Een echte vriend kan je hKun je de film herkennen door alleen maar naar deze foto’s te kijken?
Als je van animatiefilms van Disney en Pixar houdt, dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben een kleine quiz gemaakt waardoor je aan de mooiste animatiefilms wordt herinnerd en erover na kunt denken. Het spel is erg eenvoudig en alles wat je hoef

21 Voorbeelden Van Bouwkundige Gebreken. Deze Moet Je Zien. Grappig!
Op deze foto’s is duidelijk iets fout gegaan. Zoals je kunt zien is architectuur niet echt eenvoudig. 1. “Fietspad”.  2. Omgedraaide letters van het STOP-teken.   3. Ik vraag me af wat er het eerst was, de deur of de leuning?

Deze koppels passen, ondanks hun grote liefde, niet echt bij elkaar! Zie 12 van de vreemdste koppels op aarde!
Ik wed dat je eerder heb gehoord dat tegenpolen elkaar aantrekken. Kijkend naar deze foto’s is het moeilijk om een weerwoord te hebben. Soms verbindt het lot mensen die helemaal niet bij elkaar passen en niet alleen in visuele zin. Ik wed dat d