Een meisje liep naar een hondenkooi en zag iets dat geen van de volwassenen had o-gemerkt!

De ogen van een leuke vrouwtjeshond keken elke dag hoopvol naar de mensen die langs haar kooi liepen, maar iedereen liep door, zonder aandacht voor haar lot. Ze kon niet wachten op de dag dat ze eindelijk haar eigen thuis en gezin zou vinden. Het was haar eerste en enige droom.

Er was een bijzonder mens voor nodig om te herkennen wat voor geweldige hond Suzie was. Die persoon was een klein meisje :).

suzie


Twee dagen nadat onderstaande video werd gepubliceerd, vond Susie haar thuis! Meer en meer mensen begonnen het asiel te bezoeken, mensen die het trieste leven van de dieren die er verblijven wilden veranderen. Als jij viervoeters als Susie ook wilt helpen, deel dan deze video met je vrienden.

Laat hen weten dat er een heleboel eenzame dieren in deze wereld zijn die op zoek zijn naar een nieuw liefdevol gezin. Misschien is er iemand die zal zich realiseren dat een trouwe vriend in een asiel op hem of haar zit te wachten, een vriend die hun hele kleine hartje aan hen zal geven.

Pagina 1 van 1Deze kinderen zien er precies hetzelfde uit als bekende sterren van televisie. Dit moet je zien!
Nee, die beroemde mensen waren vroeger niet deze kinderen. Deze kinderen zijn onlangs geboren, maar lijken op beroemde mensen. Deze verklaring werd gecreëerd om de overeenkomsten te laten zien. Is het een zegen of een vloek om een kleine versie vanIk Beschouwde McDonald’s Restaurants Als Trashy Monsters Die Het Milieu Vernietigen. Deze Gebouwen Hebben Me Van Gedachten Doen Veranderen!
McDonald’s is één van ‘s werelds meest bekende merken in de wereld. We weten perfect het menu en de standaard verschijning van elk gebouw. Het is meestal zeer eenvoudig en onaantrekkelijk. Men zou denken dat de Amerikaanse gigant ons n

Deze oude man heeft bijna 400 slachtoffers gered van een poging tot zelfdoding door hen een simpele vraag te stellen. Zijn resultaten zijn een groot succes!
Zuid-Wales in Australië is een erg mooie en pittoreske omgeving. Helaas heeft het ook een schaduwzijde. In Zuid-Wales bevindt zich The Gap en dat is een favoriete plek voor mensen met plannen voor zelfdoding. Mensen storten zich er om verschillende

Na het bekijken van deze fotoshoot zul je anders kijken naar kinderen met het syndroom van Down.
De schrijfster is opgegroeid met een zuster die het Down Syndroom had. Ze vindt dat Diana het beste was dat ooit met haar familie kon gebeuren. Ze leerde hen wat waarheid is, hoe onvoorwaardelijke liefde eruit ziet, en hoe je zonder zorgen door het l