Als je huisdier het hoofd tegen een hard oppervlak drukt, maak er dan geen grappige foto’s van, breng het naar een dierenarts! Het is ernstiger dan je denkt!

Wij houden van onze huisdieren en willen alles doen wat goed voor hen is, dus moeten we de tekenen die ze ons geven sturen niet onderschatten. Soms is iets dat er grappig uitziet in feite een ernstige ziekte die een snelle reactie vereist. Als je ooit merkt dat je hond of kat zonder enige reden het hoofd tegen een vast oppervlak drukt, breng het dan onmiddellijk naar een dierenarts.
Dit gedrag kan een aanwijzing zijn dat ze een zenuwaandoening of een neurologische ziekte hebben.

2


Het kan wijzen op de volgende problemen: hoofdtrauma, hersenontsteking, beroerte, vergiftiging, kanker of infecties (schimmelinfectie, parasieten, virussen). Verwar het hoofddrukken niet met normaal gedrag, zoals met het hoofd tegen je knieën wrijven om gevoelens te uiten.

Het hoofd vaak tegen harde oppervlakken drukken kan als gevolg van aanhoudende druk ook voor bijkomende aandoeningen zoals hoofdletsel zorgen.

6

3

4bron : nolocreo.com

Dakloze hond rende vrijwel de gehele Chinese ultramarathon, en het allerbelangrijkste, kreeg een nieuw thuis
Het feit dat een hond de beste vriend van de mens is, hoeft aan niemand te worden uitgelegd, want dat is iets dat al talloze malen is bevestigd. Honden kunnen met mensen een unieke band creëren onder de meest onverwachte omstandigheden. Dion LeonardZe deed klimop in de sokken en deed ze in de wasmachine. Toen ze de was eruit haalde, was ze verbaasd dat deze onopvallend plant zulke eigenschappen heeft!
Iedereen herkent vast wel de groene klimplanten op onderstaande foto’s. Ze groeien vaak in parken, bossen, tuinen en begraafplaatsen. Ze sieren de muren van huizen, balkons en pergola’s. Ze houden van schaduwrijke plaatsen, en groeien daa

Twee soorten Coca-Cola gekookt. Dit is wat er gebeurde en ik ben ervan geschrokken! Ik weet al wat ik ga drinken!
De meeste onder ons realiseren zich niet hoeveel suiker er in frisdranken zit! Deze experiment laat het verschil zien tussen normale Coca-Cola en Coca-Cola Zero.

Een dochter vond een ontroerende brief van haar moeder. Het is moeilijk om niet te huilen bij het lezen van haar woorden…
Een moeder besloot om een aangrijpende brief aan haar volwassen dochter te schrijven. Het is moeilijk je tranen tegen te houden bij het lezen van haar woorden. Geliefde dochter, als je bedenkt dat ik langzaam ouder wordt, vraag ik slechts twee dingen