Als je huisdier het hoofd tegen een hard oppervlak drukt, maak er dan geen grappige foto’s van, breng het naar een dierenarts! Het is ernstiger dan je denkt!

Wij houden van onze huisdieren en willen alles doen wat goed voor hen is, dus moeten we de tekenen die ze ons geven sturen niet onderschatten. Soms is iets dat er grappig uitziet in feite een ernstige ziekte die een snelle reactie vereist. Als je ooit merkt dat je hond of kat zonder enige reden het hoofd tegen een vast oppervlak drukt, breng het dan onmiddellijk naar een dierenarts.
Dit gedrag kan een aanwijzing zijn dat ze een zenuwaandoening of een neurologische ziekte hebben.

2


Het kan wijzen op de volgende problemen: hoofdtrauma, hersenontsteking, beroerte, vergiftiging, kanker of infecties (schimmelinfectie, parasieten, virussen). Verwar het hoofddrukken niet met normaal gedrag, zoals met het hoofd tegen je knieën wrijven om gevoelens te uiten.

Het hoofd vaak tegen harde oppervlakken drukken kan als gevolg van aanhoudende druk ook voor bijkomende aandoeningen zoals hoofdletsel zorgen.

6

3

4bron : nolocreo.com

Een 90-jarige vrouw weigerde een kankerbehandeling, en besloot in plaats daarvan iets bijzonders te gaan doen!
Een negentigjarige vrouw besloot zich niet aan de ziekte over te geven, weigerde tegen het advies van de artsen een behandeling en benutte de tijd die ze nog over had. Ze vertrok voor een reis door verschillende staten en is van plan om nog vele plaaHij heeft zal leven geriskeerd om deze baby te redden!
Jorun Langøien uit een Noor die sinds recent van zich heeft laten horen door zijn nogal risicovolle actie die hij maakte. Voor iemand zoals jij zal deze actie vast stom en gek zijn… maar zeker voor de persoon met alle verwarring, een kleine ee

5 witte vergiften in jouw keuken. Je moet ze zo snel mogelijk wegdoen!
Het dieet van bepaalde mensen bevat vijf erg ongezonde ingrediënten. Door ze steeds te consumeren stellen we ons lichaam bloot aan ernstige ziekten die moeilijk te behandelen zijn. Al deze producten bevatten weinig vezels en voedingsstoffen, maar wo

Het nieuws over deze jongen ging de hele wereld rond! Er is dus hoop geboren!
Ieder kind is een wonder en in dit geval is Tcodolino een kleine wonderkind. Haar zoon werd vier maanden te vroeg geboren en heeft dit overleeft, door dus woog hij 1.5 kg tijdens de geboorte. Deze opmerkelijke kleine jongen, is een ware strijder. Het