Hij stapelde torens van koperen munten op zijn laptop. Als jij erachter komt waarom, zul je precies hetzelfde doen! Een heleboel mensen hebben dit probleem!

Het internet trekt je aan. We kunnen ons tegenwoordig geen leven meer voorstellen zonder toegang tot het netwerk. ’s Avonds zit je te popelen om naar bed te gaan met je laptop op je schoot en naar je favoriete tv-serie te kijken of alleen maar om te kijken wat voor nieuws er in de wereld is gebeurd. Ondertussen bekijk je de profielen van je vrienden en een paar grappige video’s van katten.
Dat ontspannende moment wordt vaak onderbroken door de luidruchtige fan die aangaat zodra je laptop warm begint te worden. De behuizing van de laptop wordt heet en soms hebben we de indruk dat hij het punt staat te exploderen.


hot-laptop


De redenen voor die oververhitting kan variëren. Het kan zijn dat je de laptop op een zachte deken of bank neerzet, wat de luchtstroom in de bodem en zijkanten beperkt, of opgehoopt stof dat een gevaar voor het koelsysteem is. Om de hitte te verminderen, kun je een speciale standaard of koelmodule voor je laptop kopen. Maar als deze methode niet helpt, kun je een manier proberen die populair is onder internetgebruikers in Japan.

laptop


Deze man keek waar zijn laptop de meeste warmte uitstraalde. Hij ontdekte dat dit het gebied tussen het scherm en het toetsenbord was. Hij bedacht een slimme truc en deelde deze op Twitter.

Ga naar de volgende pagina om de truc van Akinori Suzuki te ontdekken!

hot-laptop2bron : genialetricks.de

Foto’s die op het juiste moment genomen werden.
Als je een goede foto wilt maken, heb je het juiste licht, een goede instelling, en een beetje geluk nodig. Deze foto’s werd op het juiste tijd en op het ideale moment genomen, ze zijn grappig en origineel.    1. Hij heeft wel erg grote hEen hond at 500 dollar contant geld! Dit is wat er vervolgens gebeurde, ik moest huilen van het lachen!
Dit is het verhaal wat er gebeurde in Montana. Klinkela Wayne en zijn vrouw reden samen naar hun dochter, die op kamers woont. Zij besloten om te gaan eten bij een restaurant. Zijn hond, een golden retriever lieten zij achter in de auto. Toen zij ter

Ze kookte ijsstokjes een uur lang… Toen ik het eindresultaat zag kon ik mijn ogen niet geloven! Ik moet dit idee echt eens uitproberen!
Wij vrouwen houden van sieraden. Ieder van ons droomt ervan iets unieks en uitzonderlijks te bezitten, maar we moeten leven met het feit dat je er flink wat geld voor moet betalen. Om iets origineels te maken is een beetje tijd en inzet soms genoeg.

Deze grote honden werden gebruikt om op beren te jagen.
Als hondenliefhebber was ik geneigd te denken dat ik al alle soorten honden al had gezien. Maar ik had me duidelijk vergist. Wanneer je de Kaukasische Herdershond ziet, dan zul je verliefd worden op dit ras. Kaukasische Herdershonden werden in de Kau