Hij stapelde torens van koperen munten op zijn laptop. Als jij erachter komt waarom, zul je precies hetzelfde doen! Een heleboel mensen hebben dit probleem!

Het internet trekt je aan. We kunnen ons tegenwoordig geen leven meer voorstellen zonder toegang tot het netwerk. ’s Avonds zit je te popelen om naar bed te gaan met je laptop op je schoot en naar je favoriete tv-serie te kijken of alleen maar om te kijken wat voor nieuws er in de wereld is gebeurd. Ondertussen bekijk je de profielen van je vrienden en een paar grappige video’s van katten.
Dat ontspannende moment wordt vaak onderbroken door de luidruchtige fan die aangaat zodra je laptop warm begint te worden. De behuizing van de laptop wordt heet en soms hebben we de indruk dat hij het punt staat te exploderen.


hot-laptop


De redenen voor die oververhitting kan variëren. Het kan zijn dat je de laptop op een zachte deken of bank neerzet, wat de luchtstroom in de bodem en zijkanten beperkt, of opgehoopt stof dat een gevaar voor het koelsysteem is. Om de hitte te verminderen, kun je een speciale standaard of koelmodule voor je laptop kopen. Maar als deze methode niet helpt, kun je een manier proberen die populair is onder internetgebruikers in Japan.

laptop


Deze man keek waar zijn laptop de meeste warmte uitstraalde. Hij ontdekte dat dit het gebied tussen het scherm en het toetsenbord was. Hij bedacht een slimme truc en deelde deze op Twitter.

Ga naar de volgende pagina om de truc van Akinori Suzuki te ontdekken!

hot-laptop2bron : genialetricks.de

Deze vruchtenrollen zien er niet alleen geweldig uit, maar zijn ook erg gezond.
 Dit idee van fruithapjes in de vorm van rollen wordt steeds populairder op het internet. Dit is een perfecte manier om zelfs de slechtste eters vitamines binnen te laten krijgen. Fruitrollen zien er niet alleen geweldig uit, maar ze smaken ook nogToen zijn vrouw te overlijden kwam, creëerde hij iets bijzonders. Na 17 jaar is het geheim onthuld!
Iedereen bekende zijn gevoelens voor hem, maar wat hij deed bij een boer in Egeland, zal jou waarschijnlijk verassen. Zijn vrouw Janet overleed 17 jaar geleden en hij overleefde het verlies, hij wou een grote ceremonie houden. Na de dood van Janet Wi

Toen ze vanachter de muur een luide schreeuw hoorde, belde ze de politie. Wat die ontdekte zal ook jou iets doen!
Het is soms erg moeilijk te zeggen waarom we zo weinig tijd doorbrengen met onze dierbaren. Pas wanneer ze er niet meer zijn gaan we de kennis van onze opa of het koken van onze oma waarderen. Maar dan is het te laat. Vorige week werd de politie in A

Deze vrouwen hebben gekozen voor een natuurlijke look, en bovendien hebben ze besloten om het op Instagram te laten zien!
Geloof het of niet, maar okselhaar is de nieuwste trend onder vrouwen op Instagram. Veel vrouwen besluiten om een foto met harige oksels te maken en met de wereld te delen, waarvoor ze veel lof, maar ook kritiek krijgen. Voor sommige vrouwen is het h