Hij deed een dode muis in een pot gevuld met Mountain Dew. Na 30 dagen keek hij er weer in. Je wilt niet weten wat hij zag!

Ik wed dat je je afvraagt waarom iemand zo’n experiment zou willen doen? Ik zal het je uitleggen. Een tijdje geleden kwam het geval Ronald Ball in de publiciteit. Naar eigen zeggen vond hij na het openen van een blikje Mountain Dew er een dode muis in.

Het antwoord van de producent (PepsiCo) was verrassend! Het was niet mogelijk om er “identificeerbare” lichamen van knaagdieren in te vinden, omdat de ingrediënten in de drank het lichaam van de muis volledig zouden hebben opgelost. De door Ronald gekochte drank was vijftien maanden daarvoor van de lopende band gekomen. Ze toonden daarmee aan dat hij een leugen had verteld, maar dat was niet het meest schokkend.

1


Het Explorer Multimedia Inc. Youtube kanaal besloten een experiment te doen. Ze deden Mountain Dew in een kleine pot en stopten er een dood knaagdier bij in (hij stierf door natuurlijke oorzaken). Na 30 dagen openden ze de pot en haalden er een afschuwelijke geleiachtige substantie uit… De muis was vrijwel volledig opgelost. Alleen de staart had zijn oorspronkelijke vorm behouden. Bekijk de video van het experiment.

 

WAARSCHUWING! SOMMIGE KIJKERS KUNNEN DE INHOUD ALS SCHOKKEND ERVAREN!

Pagina 1 van 1Weet Je Hoe Je In 10 Seconden Een Ei Kunt Pellen? Kijk Maar Hoe Eenvoudig Dat Is!
Waarschijnlijk heb je nog nooit met het probleem geworsteld om gekookte eieren te pellen. Soms is de schaal zo hard dat hij moeilijk te breken is. En wanneer hij scheurt, zit je meestal met een half ei.  Wij weten hoe je met dit probleem om moet gaaDit kanaal in Parijs werd voor het eerst in 15 jaar drooggelegd. Wat er op de bodem werd gevonden is schokkend en bedroevend
Heb je je ooit afgevraagd wat er door de jaren heen op de bodem van een kanaal terecht komt? Op 4 januari 2016 werd er voor het eerst sinds 2001 begonnen met het droogleggen van het Canal Saint Martin in Parijs. Het duurde drie maanden, en wat er op

Maak kennis met Patrick – de oudste, lieve wombar in de wereld!
Wombats zijn quadrupedal buideldieren, van oorsprong uit Australië. Deze kleine, gedrongen, harige wezens lijken op kleine cavia’s, zodat ze zijn veel groter. Wombat Patrick is de oudste vertegenwoordiger van deze soort in gevangenschap leven.

Ninja-Cats die de oude kunst van ninjutsu onder de knie hebben!
De oude Japanse krijgskunst ninjutsu, door velen vergeten, is nog in leven onder… de katten! Deze dieren beheersen de kunst van het op onverwachte plaatsen verbergen tot in de perfectie. Soms werkt het goed, soms wat minder, maar op de een of a