Hij deed een dode muis in een pot gevuld met Mountain Dew. Na 30 dagen keek hij er weer in. Je wilt niet weten wat hij zag!

Ik wed dat je je afvraagt waarom iemand zo’n experiment zou willen doen? Ik zal het je uitleggen. Een tijdje geleden kwam het geval Ronald Ball in de publiciteit. Naar eigen zeggen vond hij na het openen van een blikje Mountain Dew er een dode muis in.

Het antwoord van de producent (PepsiCo) was verrassend! Het was niet mogelijk om er “identificeerbare” lichamen van knaagdieren in te vinden, omdat de ingrediënten in de drank het lichaam van de muis volledig zouden hebben opgelost. De door Ronald gekochte drank was vijftien maanden daarvoor van de lopende band gekomen. Ze toonden daarmee aan dat hij een leugen had verteld, maar dat was niet het meest schokkend.

1


Het Explorer Multimedia Inc. Youtube kanaal besloten een experiment te doen. Ze deden Mountain Dew in een kleine pot en stopten er een dood knaagdier bij in (hij stierf door natuurlijke oorzaken). Na 30 dagen openden ze de pot en haalden er een afschuwelijke geleiachtige substantie uit… De muis was vrijwel volledig opgelost. Alleen de staart had zijn oorspronkelijke vorm behouden. Bekijk de video van het experiment.

 

WAARSCHUWING! SOMMIGE KIJKERS KUNNEN DE INHOUD ALS SCHOKKEND ERVAREN!

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Honderd Jaar Verschil In Eén Foto! Ontroerend!
Toen de kleindochter van Rosa Camfield een foto op internet zette van haar 101-jarige grootmoeder en haar twee weken oude kleindochter, veroorzaakte ze een echte lawine van ontroerende foto’s. De gebruikers van de verschillende portals begon opToen haar man hier naar toe wilde verhuizen, dacht ze dat hij gek was. Ze veranderde van gedachten toen ze naar binnen keek!
Nooit meer huur betalen, wakker worden en luisteren naar het prachtige getjilp van vogels, en tegelijk je eigen huis hebben – voor veel mensen een droom. Helaas kan niet iedereen zich veroorloven een huis te bezitten vanwege de hoge kosten. Min

Een jongen ging naar zijn moeder en vroeg haar waarom ze huilde. Haar antwoord gaf hem stof tot nadenken.
– Mama, waarom huil je?- vroeg een kleine jongen op een dag. – Omdat ik een vrouw ben – antwoordde ze hem snel. – Ik begrijp het niet… De vrouw omhelsde hem stevig en zei kalm: – Je zult het waarschijnlijk ook nooi

Ze nam een koelbox die iemand langs de weg had achtergelaten. Als ze maar eerder had geweten wat erin zat.
We moeten erg voorzichtig zijn wanneer we met de auto reizen en we moeten ons alleen op het rijden concentreren. We zouden geen dingen moeten doen die onze aandacht gedurende langere tijd in beslag kunnen nemen. Als we onze ogen even van de weg halen