Dit is wat jij zal zien in een moment, het zal je verassen! Maak je maar geen zorgen, het is geen kudde sprinkhanen!Dit zijn spreeuwen! Creëer een reusachtige, vliegende clusters, die op afstand om een zwerm beien lijken.


2bron : amusingplanet.com

Leeuwinnen jaagden op een baviaan, terwijl een jong zich aan haar vastklampte. Wat ze daarna deden is moeilijk te verklaren!
De leeuwinnen raakte geïnteresseerd in de baby, maar het ongewone was dat ze met het angstige jong begonnen te spelen! Om te voorkomen dat ze het kleine aapje pijn deden, begonnen ze heel voorzichtig met hem te spelen. Een van de leeuwinnen nam hetZe brachten een bezoek aan een oude mijn, en nadat ze deze foto hebben gezien weten ze dat ze nooit meer terug zullen gaan!
Er zijn op aarde plaatsen die meer of minder eng zijn. Verlaten ziekenhuizen, spooksteden of huizen die in een niemandsland staan waar niet veel mensen komen. Waarom zou je je hart vermoeien met constante angst. Maar je vindt altijd wel iemand die do

Ze dachten dat ze een kleine muis hadden gevonden! Maar de waarheid is eigenlijk heel anders! Het kleine diertje had onmiddellijk hulp nodig!
Toen ze iets beter kunnen kijken zagen ze een kleine kat, het was voor hun de liefste kat die zij hebben gezien.   Ze namen hem direct mee en gaven hem de naam Lilu.   Het bleek dat de moeder van deze kleine kitten was overleden. Zij was de

Je zal niet geloven wat er allemaal past in een appartement van 24 vierkante meter. WOW!
Het was een nachtmerrie, maar de eigenaar zag het potentieel van deze plek.