Producten die absoluut niet mogen worden gecombineerd! Ze passen op het eerste gezicht bij elkaar, maar zijn in werkelijkheid schadelijk voor de gezondheid! 

70% van onze gezondheid en schoonheid hangt af van wat we dagelijks eten, dus het is belangrijk om iets over voeding te weten. We moeten ons realiseren welke producten goed voor ons zijn, en welke niet.

Belangrijk is de manier waarop we onze maaltijden samenstellen en, zoals altijd in het leven, wat telt is het kiezen wat bij elkaar past. Sommige combinaties kunnen heel nadelig zijn en hoewel elke component afzonderlijk gezond is, wordt het afgeraden ze te combineren omdat dit nutteloos of zelfs schadelijk kan blijken. Kijk welke combinaties je maar beter kunt vermijden!


1. Thee + citroen

Theebladeren bevatten veel aluminium, in een vorm die onverteerbare is voor het lichaam. De citroen zorgt ervoor dat aluminium geabsorbeerd kan worden. Teveel ervan draagt bij aan de ziekte Alzheimer. Om dit te voorkomen is het beter om geen al te sterke thee te zetten en het citroensap pas toe te voegen nadat de thee is afgekoeld.

12. Komkommer + tomaat

Op het eerste gezicht is dit een ideale component in vele salades, maar dat is het echt niet! Komkommersap vernietigt de vitamine C in tomaten. Als je deze combinatie niet wilt opgeven, voeg de komkommer dan pas vlak voor het eten toe, zodat het geen tijd heeft om het sap af te breken.

2bron : poradnikzdrowie.pl

Hij heeft zal leven geriskeerd om deze baby te redden!
Jorun Langøien uit een Noor die sinds recent van zich heeft laten horen door zijn nogal risicovolle actie die hij maakte. Voor iemand zoals jij zal deze actie vast stom en gek zijn… maar zeker voor de persoon met alle verwarring, een kleine eeSlachtoffers melden zich bij hun arts omdat ze brandwonden krijgen vanwege het gebruik van een populair merk antitranspirant. Kijk uit voor dat spul!
De 23-jarige student Cooley Rodney dacht dat hij allergisch was voor persoonlijke hygiëne toen hij ontstoken plekken onder zijn oksels ontdekte. De arts sloten die mogelijkheid, en ook alle andere allergische reacties, als oorzaak uit. Hij was er va

Katten van het ras Main Coon zijn de grootste gedomesticeerde katten ter wereld!
De Main Coon is één van de grootste gedomesticeerde kattenrassen. Katten van dit ras worden niet zonder reden als de grootste gezien. Van hun neus tot hun staart worden ze tot wel 123 cm lang en wegen tot 15,9 kg. Het ontstaan van het Main Coon ras

Bezoekers van een restaurant keken met afkeer naar een zieke oude man. Plotseling deed zijn zoon iets dat iedereen tot zwijgen bracht.
Een zoon nam zijn zieke oude vader mee voor een diner in een restaurant. De man was erg zwak en liet alles uit zijn handen vallen. Hij kon het bestek niet goed vasthouden en het eten eindigde vaak op zijn shirt en broek. De andere bezoekers keken met