Producten die absoluut niet mogen worden gecombineerd! Ze passen op het eerste gezicht bij elkaar, maar zijn in werkelijkheid schadelijk voor de gezondheid! 

70% van onze gezondheid en schoonheid hangt af van wat we dagelijks eten, dus het is belangrijk om iets over voeding te weten. We moeten ons realiseren welke producten goed voor ons zijn, en welke niet.

Belangrijk is de manier waarop we onze maaltijden samenstellen en, zoals altijd in het leven, wat telt is het kiezen wat bij elkaar past. Sommige combinaties kunnen heel nadelig zijn en hoewel elke component afzonderlijk gezond is, wordt het afgeraden ze te combineren omdat dit nutteloos of zelfs schadelijk kan blijken. Kijk welke combinaties je maar beter kunt vermijden!


1. Thee + citroen

Theebladeren bevatten veel aluminium, in een vorm die onverteerbare is voor het lichaam. De citroen zorgt ervoor dat aluminium geabsorbeerd kan worden. Teveel ervan draagt bij aan de ziekte Alzheimer. Om dit te voorkomen is het beter om geen al te sterke thee te zetten en het citroensap pas toe te voegen nadat de thee is afgekoeld.

12. Komkommer + tomaat

Op het eerste gezicht is dit een ideale component in vele salades, maar dat is het echt niet! Komkommersap vernietigt de vitamine C in tomaten. Als je deze combinatie niet wilt opgeven, voeg de komkommer dan pas vlak voor het eten toe, zodat het geen tijd heeft om het sap af te breken.

2bron : poradnikzdrowie.pl

Ze pakte een mes en sneed deze steen in tweeën. Ze was doodsbang toen het bloed eruit begon te stromen!
We beseffen vaak niet hoe mooi onze planeet is. Er leven prachtige dieren en verbazingwekkende planten en er vinden diverse atmosferisch fenomenen plaats. Sommige zijn gevaarlijk, andere zijn aangenaam. Elk land wordt gekenmerkt door andere culturen,Als ik naar deze jurken kijk, besef ik: ik zal nooit trouwen! Zie 16 van de lelijkste trouwjurken op aarde!
Een bruiloft is een moment waar de meeste vrouwen van dromen. Elke vrouw droomt van een prachtige en verfijnde jurk die niet alleen de toekomstige echtgenoot, maar ook de verzamelde gasten zal betoveren. Maar soms gaat er iets mis en blijkt de jurk d

Mensen Gooien Het Weg En Hij Maakt Er… Precies! Kijk Eens Wat Het Is!
De Californische kunstenaar Gregory Kloehn verkoopt dure beeldhouwerken aan rijke mensen. Op een dag besefte hij dat zijn werk geen enkel doel diende. Hij besloot om het te veranderen! Hij begon de vuilnis door te spitten op zoek naar waardevolle mat

Een paar ideeën die je een hoop geld kunnen besparen. Je hoeft vanaf nu geen eten meer te verspillen!
We gooien blijkbaar wel twee ton voedsel per jaar weg! Dit gebeurt als gevolg van slechte eetgewoonten, onjuiste opslag van voedsel, en het kopen van te veel producten, die we later weggooien. Vandaag vertellen we hoe de houdbaarheid van bepaalde voe