Producten die absoluut niet mogen worden gecombineerd! Ze passen op het eerste gezicht bij elkaar, maar zijn in werkelijkheid schadelijk voor de gezondheid! 

70% van onze gezondheid en schoonheid hangt af van wat we dagelijks eten, dus het is belangrijk om iets over voeding te weten. We moeten ons realiseren welke producten goed voor ons zijn, en welke niet.

Belangrijk is de manier waarop we onze maaltijden samenstellen en, zoals altijd in het leven, wat telt is het kiezen wat bij elkaar past. Sommige combinaties kunnen heel nadelig zijn en hoewel elke component afzonderlijk gezond is, wordt het afgeraden ze te combineren omdat dit nutteloos of zelfs schadelijk kan blijken. Kijk welke combinaties je maar beter kunt vermijden!


1. Thee + citroen

Theebladeren bevatten veel aluminium, in een vorm die onverteerbare is voor het lichaam. De citroen zorgt ervoor dat aluminium geabsorbeerd kan worden. Teveel ervan draagt bij aan de ziekte Alzheimer. Om dit te voorkomen is het beter om geen al te sterke thee te zetten en het citroensap pas toe te voegen nadat de thee is afgekoeld.

12. Komkommer + tomaat

Op het eerste gezicht is dit een ideale component in vele salades, maar dat is het echt niet! Komkommersap vernietigt de vitamine C in tomaten. Als je deze combinatie niet wilt opgeven, voeg de komkommer dan pas vlak voor het eten toe, zodat het geen tijd heeft om het sap af te breken.

2bron : poradnikzdrowie.pl

Het nieuws over deze jongen ging de hele wereld rond! Er is dus hoop geboren!
Ieder kind is een wonder en in dit geval is Tcodolino een kleine wonderkind. Haar zoon werd vier maanden te vroeg geboren en heeft dit overleeft, door dus woog hij 1.5 kg tijdens de geboorte. Deze opmerkelijke kleine jongen, is een ware strijder. HetSommige Interessante Feiten Die Je Niet Wist! Heb Je Ooit Gehoord Dat Watermeloenen Bosbessen Zijn, En Pinda’s Geen Noten ?!
Het leven verrast ons voortdurend. Soms is wat duidelijk lijkt te zijn dat in feite niet! Over deze feiten zul je zeker niet leren op school. Sommigen kunnen schokkend zijn!  1. Een Barbiepop had een voornaam en een achternaam. Haar naam was Barbara

Terwijl ze op vakantie was werd ze aangevallen door twee mannen. Je raadt nooit wie haar kwam helpen!
 Een inwoonster van Groot-Brittannië, Georgia Bradley en haar vriend gingen niet al te lang geleden op hun droomvakantie. Ze gingen naar Kreta. In plaats van een droomvakantie, werd zij echter zij geconfronteerd met een onaangename verrassing. Toen

Ze lieten een 22-jarige babysitter voor hun kind zorgen. Toen hun hond naar haar begon te grommen, besloten ze te controleren hoe ze voor hun baby zorgde
Het zou perfect zijn als ouders in staat waren om altijd voor hun kinderen te zorgen, maar de werkelijkheid is niet altijd zo prettig. Om voor het gezin te zorgen, moeten beide ouders werken, en ze laten hun kind meestal bij een oppas of iemand van d