Producten die absoluut niet mogen worden gecombineerd! Ze passen op het eerste gezicht bij elkaar, maar zijn in werkelijkheid schadelijk voor de gezondheid! 

70% van onze gezondheid en schoonheid hangt af van wat we dagelijks eten, dus het is belangrijk om iets over voeding te weten. We moeten ons realiseren welke producten goed voor ons zijn, en welke niet.

Belangrijk is de manier waarop we onze maaltijden samenstellen en, zoals altijd in het leven, wat telt is het kiezen wat bij elkaar past. Sommige combinaties kunnen heel nadelig zijn en hoewel elke component afzonderlijk gezond is, wordt het afgeraden ze te combineren omdat dit nutteloos of zelfs schadelijk kan blijken. Kijk welke combinaties je maar beter kunt vermijden!


1. Thee + citroen

Theebladeren bevatten veel aluminium, in een vorm die onverteerbare is voor het lichaam. De citroen zorgt ervoor dat aluminium geabsorbeerd kan worden. Teveel ervan draagt bij aan de ziekte Alzheimer. Om dit te voorkomen is het beter om geen al te sterke thee te zetten en het citroensap pas toe te voegen nadat de thee is afgekoeld.

12. Komkommer + tomaat

Op het eerste gezicht is dit een ideale component in vele salades, maar dat is het echt niet! Komkommersap vernietigt de vitamine C in tomaten. Als je deze combinatie niet wilt opgeven, voeg de komkommer dan pas vlak voor het eten toe, zodat het geen tijd heeft om het sap af te breken.

2bron : poradnikzdrowie.pl

Deze 15 historische beelden zullen ons in staat stellen om naar het verleden te verhuizen.
Voor alle leerkrachten: Let op, als je slapende kinderen wakker wilt houden in de lessen, laat ze dan deze 15 fantastische beelden van het verleden zien. Natuurlijk kunnen ze naar duizenden woorden uit een leerboek luisteren, maar zou het niet beterZe redden twee puppies die op straat ronddwaalden. Hun gedrag heeft velen ontroerd…
Twee kleine puppies dwaalden eenzaam door de Chinese straten, toen ze door boeddhistische monniken werden opgemerkt. Hun hulpeloosheid raakte de mannen en dus besloten ze om de honden met hen mee naar hun tempel te nemen. In eerste instantie waren de

Deze badkamers zijn echte kunstwerken
De meesten van ons hecht veel waarde aan een uniek ontwerp van hun huis of appartement, maar vaak negeren we de badkamer. We hebben genoeg aan een geschikt bad of douche, maar ook al voldoen ze niet aan onze wensen, wuiven we het weg…. Jammer!

Na de bevalling deed een moeder haar pasgeborene in een afvalbak. Toen ik erachter kwam wie het had geadopteerd, was ik tot tranen toe geroerd…
8 jaar geleden was een dakloze man uit China in de afvalbakken op zoek naar flessen om te verkopen. Plotseling hoorde hij een verontrustend geluid uit een van de bakken komen. Hij zag dat bovenop het afval een pasgeboren kind lag met een kaartje erbi