Producten die absoluut niet mogen worden gecombineerd! Ze passen op het eerste gezicht bij elkaar, maar zijn in werkelijkheid schadelijk voor de gezondheid! 

70% van onze gezondheid en schoonheid hangt af van wat we dagelijks eten, dus het is belangrijk om iets over voeding te weten. We moeten ons realiseren welke producten goed voor ons zijn, en welke niet.

Belangrijk is de manier waarop we onze maaltijden samenstellen en, zoals altijd in het leven, wat telt is het kiezen wat bij elkaar past. Sommige combinaties kunnen heel nadelig zijn en hoewel elke component afzonderlijk gezond is, wordt het afgeraden ze te combineren omdat dit nutteloos of zelfs schadelijk kan blijken. Kijk welke combinaties je maar beter kunt vermijden!


1. Thee + citroen

Theebladeren bevatten veel aluminium, in een vorm die onverteerbare is voor het lichaam. De citroen zorgt ervoor dat aluminium geabsorbeerd kan worden. Teveel ervan draagt bij aan de ziekte Alzheimer. Om dit te voorkomen is het beter om geen al te sterke thee te zetten en het citroensap pas toe te voegen nadat de thee is afgekoeld.

12. Komkommer + tomaat

Op het eerste gezicht is dit een ideale component in vele salades, maar dat is het echt niet! Komkommersap vernietigt de vitamine C in tomaten. Als je deze combinatie niet wilt opgeven, voeg de komkommer dan pas vlak voor het eten toe, zodat het geen tijd heeft om het sap af te breken.

2bron : poradnikzdrowie.pl

Facebook Comment
Jagers poseren voor een foto met een leeuw als trofee, als er plotseling een tweede wilde kat verscheen! Zijn aanval was onvermijdelijk…
De jacht wordt door sommigen als een sport of hobby gezien, terwijl anderen het alleen maar zien als zinloze barbaarsheid. Bijzonder veel verontwaardiging is er voor de jacht op weinig voorkomende of zelfs bedreigde diersoorten. Helaas zijn er toch mWist je dat deze planeet kleurvol is van boven? Nee? Neem een kijkje!
Dit is een geweldige band wat zich bevind in de Gansu provincie, China (dichtbij de stad Zhangye). Het heeft een oppervlakte van ongeveer 200 km vierkante meter en is een geweldige trekpleister voor toeristen. Zandstenen en andere mineralen, gedurend

Ze hebben inmiddels 13 zonen verwekt en wachten vol spanning op een dochter. Ze geven niet op en blijven het proberen. Zullen ze eindelijk eens geluk hebben?
Irineu Cruz en Jucicleide Silva wonen in de Braziliaanse stad Conceição do Coité. Ze wonen bescheiden, maar gelukkig. Ze kunnen bogen op een grote familie. Zij hebben al 13 zonen maar wachten nog steeds op een graag gewenste dochter. Zij hebben hu

Hij had er genoeg van om steeds naar dezelfde saaie oude muren in zijn kantoor te staren. Hij kocht 9000 post-its en maakte er iets bijzonders van! WOW!
 Een werknemer van een kantoor in de Verenigde Staten vond dat zijn werkplek wel heel erg saai was. Elke dag keek hij naar die grijze, saaie muren en wilde wat variatie aan de trieste ruimte toevoegen. Op een dag kwam hij met een gek idee waar zijn