Een dozijn handige trucs die elke ouder moet kennen. Nummer 10 is de beste!

Het opvoeden van een kind is een kunst die veel geduld vergt. Niemand is perfect en iedereen zal als ouder wel eens wat fouten maken. Ondanks grote inspanningen lukt het een peuter soms op de zenuwen van zelfs de rustigste ouder te werken. Het is belangrijk om onder dergelijke omstandigheden rustig te blijven, en op passende wijze de controle over de situatie te behouden. Moeder of vader zijn is net zo goed een voorrecht als een plicht.
Het is een belangrijke rol die bijna nooit vrij is van angst en vrees voor je kind. Zodra het begint met lopen en nieuwsgierig is om de wereld te verkennen, kijken ze in vrijwel alle hoekje en gaatje en proberen alles uit wat ze maar in hun mond kunnen stoppen. Als het kind ouder wordt kan het prikkelbaar worden en over elk onderwerp een eigen mening hebben. Om het leven van kinderen en ouders wat eenvoudiger en kleurrijker te maken, hebben we hier 17 handige trucs die zullen helpen bij de opvoeding van de jonge boefjes. Je moet ze gezien hebben!1. Als een kind niet graag groente eet, probeer het dan op een interessante manier te versieren. Broccoli kan zo geserveerd worden dat de smaakpapillen van een kieskeurige eter goed bediend worden.

12. Jonge kinderen hebben moeite met het uit elkaar houden van de rechter en linker schoen. Je kunt je kind bij deze taak helpen door een sticker in twee├źn te knippen en de twee helften in beide schoenen te plakken.

23. Een half uitgeknipte plastic shampoofles zal het voor hen gemakkelijker maken hun handen te wassen.

34. Kinderen houden er niet van om hoeden te dragen. Als je wilt dat ze er altijd een dragen, bedenk dan iets origineels en inventiefs.

4 5bron : emlii.com

Grappige Ongelukken Met Cheerleaders. Leuke Pret Gegarandeerd – Bekijk Het!
Cheerleaders worden beschouwd als een elite. Mooie en atletische jonge meisjes die teams opvrolijken hebben naar men zegt een gemakkelijk en vrolijk leven. Maar zoals in elke sport kunnen er ook bij het dansen mislukkingen voorkomen en ze worden jareHij kwam naar het park om een liedje op te nemen en toen gebeurde er iets geweldigs!
De mooiste dingen gebeuren altijd onverwacht. Er kan iets geweldigs gebeuren door de interactie met een andere persoon. Soms kan er iets per ongeluk gebeuren dat anderen zal aantrekken en raken. Dat is wat er gebeurde in deze opname, die op het inter

32 voorbeelden van Japanse objecten die geen erg zinvolle toepassing kennen.
Japan is een land van vele culturele tradities, ongelooflijke gerechten en hartelijke, warme mensen. Het is ook een plek waar je veel gekke dingen kunt vinden die gemaakt zijn voor “gebruik door de consument” – maar niet alles wordt

Een blinde jongen vroeg een onbekende om zijn lot te controleren. We weten allemaal wat er daarna gebeurde…
Als samenleving denken we graag dat we vriendelijk en behulpzaam zijn voor iedereen die we tegenkomen. Wij helpen degenen die het nodig hebben een handje… nou ja, in ieder geval doet iemand dat wel. Terwijl we bezig zijn met onze eigen probleme