Een dozijn handige trucs die elke ouder moet kennen. Nummer 10 is de beste!

Het opvoeden van een kind is een kunst die veel geduld vergt. Niemand is perfect en iedereen zal als ouder wel eens wat fouten maken. Ondanks grote inspanningen lukt het een peuter soms op de zenuwen van zelfs de rustigste ouder te werken. Het is belangrijk om onder dergelijke omstandigheden rustig te blijven, en op passende wijze de controle over de situatie te behouden. Moeder of vader zijn is net zo goed een voorrecht als een plicht.
Het is een belangrijke rol die bijna nooit vrij is van angst en vrees voor je kind. Zodra het begint met lopen en nieuwsgierig is om de wereld te verkennen, kijken ze in vrijwel alle hoekje en gaatje en proberen alles uit wat ze maar in hun mond kunnen stoppen. Als het kind ouder wordt kan het prikkelbaar worden en over elk onderwerp een eigen mening hebben. Om het leven van kinderen en ouders wat eenvoudiger en kleurrijker te maken, hebben we hier 17 handige trucs die zullen helpen bij de opvoeding van de jonge boefjes. Je moet ze gezien hebben!1. Als een kind niet graag groente eet, probeer het dan op een interessante manier te versieren. Broccoli kan zo geserveerd worden dat de smaakpapillen van een kieskeurige eter goed bediend worden.

12. Jonge kinderen hebben moeite met het uit elkaar houden van de rechter en linker schoen. Je kunt je kind bij deze taak helpen door een sticker in tweeën te knippen en de twee helften in beide schoenen te plakken.

23. Een half uitgeknipte plastic shampoofles zal het voor hen gemakkelijker maken hun handen te wassen.

34. Kinderen houden er niet van om hoeden te dragen. Als je wilt dat ze er altijd een dragen, bedenk dan iets origineels en inventiefs.

4 5bron : emlii.com

Facebook Comment
Ze voeren met een boot en opeens zagen ze een echt geweldig uitzicht!
Varend over de oceaan, weet je eigenlijk nooit wat er werkelijk schuilt in de diepte. Welke wezens er eigenlijk leven in de buurt van de bodem? Of – nog erger – verbergen zich net onder het wateroppervlak. De gedachte alleen al…. kippen15 Feiten die je stomverbaasd zullen doen staan! No. 12 raakte me echt!
De wereld zit vol vreemde dingen, rare en interessante. Wanneer je denkt dat je alles weet, blijken er nieuwe interessante dingen op te duiken, die de manier waarop je naar de wereld kijkt volledig kunnen veranderen. Aan de andere kant, wat zou het l

Ze publiceerde foto’s van haar in bikini. De reacties zijn verschrikkelijk!
Loey is tweeëntwintig jaar oud en een bekende vlogger. Ze heeft meer dan 350.000 views op YouTube. Haar Instagram-account is ook net zo populair. De vrouw heeft vrij grote maten, maar is desondanks niet bang is om met haar lichaam te pronken en zet

Man red een haai! Zie hier of hij durft om deze redding te doen!
Nooit was Shane Cox zo dicht bij een haai. De man neemt de vangst van haaien, die een lokale delicatesse in Ninety Mile Beach in Victoria, Australië. Per ongeluk ving hij een kleine witte haai, snel sneed hij het touw door om hem te bevrijden.