Een dozijn handige trucs die elke ouder moet kennen. Nummer 10 is de beste!

Het opvoeden van een kind is een kunst die veel geduld vergt. Niemand is perfect en iedereen zal als ouder wel eens wat fouten maken. Ondanks grote inspanningen lukt het een peuter soms op de zenuwen van zelfs de rustigste ouder te werken. Het is belangrijk om onder dergelijke omstandigheden rustig te blijven, en op passende wijze de controle over de situatie te behouden. Moeder of vader zijn is net zo goed een voorrecht als een plicht.
Het is een belangrijke rol die bijna nooit vrij is van angst en vrees voor je kind. Zodra het begint met lopen en nieuwsgierig is om de wereld te verkennen, kijken ze in vrijwel alle hoekje en gaatje en proberen alles uit wat ze maar in hun mond kunnen stoppen. Als het kind ouder wordt kan het prikkelbaar worden en over elk onderwerp een eigen mening hebben. Om het leven van kinderen en ouders wat eenvoudiger en kleurrijker te maken, hebben we hier 17 handige trucs die zullen helpen bij de opvoeding van de jonge boefjes. Je moet ze gezien hebben!1. Als een kind niet graag groente eet, probeer het dan op een interessante manier te versieren. Broccoli kan zo geserveerd worden dat de smaakpapillen van een kieskeurige eter goed bediend worden.

12. Jonge kinderen hebben moeite met het uit elkaar houden van de rechter en linker schoen. Je kunt je kind bij deze taak helpen door een sticker in tweeën te knippen en de twee helften in beide schoenen te plakken.

23. Een half uitgeknipte plastic shampoofles zal het voor hen gemakkelijker maken hun handen te wassen.

34. Kinderen houden er niet van om hoeden te dragen. Als je wilt dat ze er altijd een dragen, bedenk dan iets origineels en inventiefs.

4 5bron : emlii.com

Ze boden haar 1 mln euro voor een klein huis! Nadat ze het verkoopbod weigerde, bouwden ze een winkelcentrum rondom haar woning!
Hoewel geld de moderne wereld laat draaien, is het niet het belangrijkste voor iedereen. Andere waarden tellen ook mee. De eigenaren van een bepaald ontwikkelingsbedrijf, die de perfecte locatie voor een winkelcentrum hadden gevonden, kwamen daar uitJe gaat niet geloven dat dit echt is Nog niet! Deze wonderen zijn gemaakt door de natuur!
Wanneer we beginnen met het plannen van zomeruitjes en vakantie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar voor je een locatie kiest, bekijken deze wonderen. Misschien maakt het indruk op jou en dat jij er nog vandaag naartoe wil! 1. Antelope Canyon, Ari

“Liefde is…” Zie 15 charmante definities van dit gevoel
LoveByte helpt koppels de mooiste dingetjes te vinden die met hun relatie te maken hebben. Verschillende strips en grappige tekeningen laten zien wat liefde tussen mensen werkelijk inhoudt! In hun serie “Liefde is…’, illustreren ze

Ben je fan van grote honden? Ontmoet Hulka, de grootste pitbull op aarde!
Het populaire gezegde is: hoe meer hoe beter. De eigenaren van Hulka, de grootste pitbull op aarde, denken er ook zo over.  Dit ras heeft niet echt een bijzonder positieve reputatie. In de media horen we regelmatig over hun agressieve gedrag. Het is