Moederinstinct is nooit verkeerd. Dit is het verhaal van een kat, die niet stopt met zoeken naar haar kleintjes

Het helpen van dieren is een belangrijke en nobele taak, die terughoudendheid en verantwoordelijkheid vraagt. Die hulp zal helaas soms onbewust schade aanrichten. Een poes in Nieuw-Zeeland was het slachtoffer van zo’n situatie, toen iemand haar kittens zomaar meenam. Als we een dakloos dier zien, is onze eerste reactie meestal om de betreffende diensten te bellen, die dan verder voor hen zullen zorgen of we brengen ze zelf wel naar het dierenasiel.

Maar hulp van de mens is niet altijd nodig, omdat bijvoorbeeld katten het ook zonder eigenaar erg goed doen in het wild. Deze schattige poes was ook vindingrijk, toen ze onlangs van een aantal kittens beviel. Toen ze even buiten haar hol was, ontdekte iemand de kleintjes en wilde ze helpen door ze naar de dierenarts te brengen.


Kittens horen bij hun moeder.

Mother-cat-sneaks-into-a-vet-clinic-to-be-with-her-abandoned-kittens (1)


Toen de kat terug kwam, en haar kleintjes niet vond waar ze hen had achtergelaten, begon ze al snel te zoeken. Door het spoor te volgen, kwam ze uit bij de Mill Road Vet Clinic. Ze voelde dat ze dicht bij haar jongen was, en ze bleef in de buurt van het gebouw, en probeerde zelfs meerdere malen door de spleet van de deur naar binnen te glippen. De kat trok de aandacht van het personeel van de kliniek en om te zien wat ze van plan was lieten ze haar naar binnen.

Het verlangen naar haar kittens gaf haar kracht.

Mother-cat-sneaks-into-a-vet-clinic-to-be-with-her-abandoned-kittens (2)


De streepjeskat vond, geleid door haar moederinstinct, al snel een doos met haar 4 kleintjes. De één maand oude kittens waren volledig gezond, hoewel ze naar de moeder verlangden en een beetje gedesoriënteerd waren. De kat is nu weer samen met haar kittens, en de kliniek en haar medewerkers zijn op zoek naar een gelukkig thuis. Dit verhaal is een voorbeeld van waarom over elke hulp moet worden nagedacht.

Gelukkig is het gezin weer bij elkaar en heeft kans om te worden geadopteerd.

Mother-cat-sneaks-into-a-vet-clinic-to-be-with-her-abandoned-kittens

Pagina 1 van 1


bron : mirror.co.uk

10 giftige en gevaarlijke Chinese producten! Wees voorzichtig met wat je in je winkelwagen doet!
Het is gewoon onvoorstelbaar wat er in China als voedsel wordt gezien! Geloof het of niet, maar er is in China een manier ontdekt om plastic rijst te vervaardigen! En er is tot in de perfectie nagemaakt voedsel gevonden. Deze Chinese kant-en-klare prEerst Dacht Ik Dat Dit Vogels Waren. Maar Toen Ik Wat Beter Keek… Kon Ik Mijn Ogen Niet Geloven!
Deze enorme school pijlstaartroggen aan de kust van het Californië Schiereiland (Baja Californië) deed iets geweldigs.Gelukkig heeft een dierenvriend van National Geographic deze fantastische dieren gefotografeerd en dat is op deze video te zien. W

Kun jij de panda in deze afbeelding vinden? Al 70.000 mensen over de hele wereld waren verbaasd door dit raadsel!
Op deze zware, sombere dag, zou het leuk zijn om een moment van ontspanning te vinden. Als je je oriëntatie vermogen wilt testen probeer dan deze taak om te zoeken naar een leuke panda die tussen de prachtige, witte sneeuwpoppen verstopt zit. We wet

Ik was doodsbang toen ik deze Japanse snelweg zag… Ik denk dat ik liever over de Poolse wegen zou reizen!
Ik ken niemand die niet klaagt over de Poolse wegen. Dat is niet zo verwonderlijk, omdat ze niet in zo’n geweldige toestaand zijn. Ze zijn vaak hobbelig, hebben verwarrende verkeersborden en zijn erg verwaarloosd. Kortom, onze infrastructuur wi