Moederinstinct is nooit verkeerd. Dit is het verhaal van een kat, die niet stopt met zoeken naar haar kleintjes

Het helpen van dieren is een belangrijke en nobele taak, die terughoudendheid en verantwoordelijkheid vraagt. Die hulp zal helaas soms onbewust schade aanrichten. Een poes in Nieuw-Zeeland was het slachtoffer van zo’n situatie, toen iemand haar kittens zomaar meenam. Als we een dakloos dier zien, is onze eerste reactie meestal om de betreffende diensten te bellen, die dan verder voor hen zullen zorgen of we brengen ze zelf wel naar het dierenasiel.

Maar hulp van de mens is niet altijd nodig, omdat bijvoorbeeld katten het ook zonder eigenaar erg goed doen in het wild. Deze schattige poes was ook vindingrijk, toen ze onlangs van een aantal kittens beviel. Toen ze even buiten haar hol was, ontdekte iemand de kleintjes en wilde ze helpen door ze naar de dierenarts te brengen.


Kittens horen bij hun moeder.

Mother-cat-sneaks-into-a-vet-clinic-to-be-with-her-abandoned-kittens (1)


Toen de kat terug kwam, en haar kleintjes niet vond waar ze hen had achtergelaten, begon ze al snel te zoeken. Door het spoor te volgen, kwam ze uit bij de Mill Road Vet Clinic. Ze voelde dat ze dicht bij haar jongen was, en ze bleef in de buurt van het gebouw, en probeerde zelfs meerdere malen door de spleet van de deur naar binnen te glippen. De kat trok de aandacht van het personeel van de kliniek en om te zien wat ze van plan was lieten ze haar naar binnen.

Het verlangen naar haar kittens gaf haar kracht.

Mother-cat-sneaks-into-a-vet-clinic-to-be-with-her-abandoned-kittens (2)


De streepjeskat vond, geleid door haar moederinstinct, al snel een doos met haar 4 kleintjes. De één maand oude kittens waren volledig gezond, hoewel ze naar de moeder verlangden en een beetje gedesoriënteerd waren. De kat is nu weer samen met haar kittens, en de kliniek en haar medewerkers zijn op zoek naar een gelukkig thuis. Dit verhaal is een voorbeeld van waarom over elke hulp moet worden nagedacht.

Gelukkig is het gezin weer bij elkaar en heeft kans om te worden geadopteerd.

Mother-cat-sneaks-into-a-vet-clinic-to-be-with-her-abandoned-kittens

Pagina 1 van 1


bron : mirror.co.uk

Facebook Comment
Een Verlamde Hond Leefde In Een Donkere Cel! Bekijk De Video Van Dit Tragische Verhaal!
De hond Ricky Bobby had een moeilijke start in zijn leven. Hij leefde in een kleine koude betonnen cel. En als gevolg van de kou en de vervuiling raakten zijn achterpoten verlamd. Dergelijke leefomstandigheden leiden tot een snelle dood. Gelukkig werEen vrouw nam een zeehond in een plastic handtas mee van het strand, en daardoor stierf dit kleine schepsel! Deze vorm van domheid komt steeds vaker voor!
Ieder van ons doet wel eens iets doms. Het resultaat daarvan kan verschillen, en soms is het beschamend en pijnlijk tegelijk, maar soms kunnen de gevolgen heel ernstig zijn. Denk eraan dat zelfs de beste bedoelingen niet altijd begrepen zullen worden

Deze badkamers zijn echte kunstwerken
De meesten van ons hecht veel waarde aan een uniek ontwerp van hun huis of appartement, maar vaak negeren we de badkamer. We hebben genoeg aan een geschikt bad of douche, maar ook al voldoen ze niet aan onze wensen, wuiven we het weg…. Jammer!

Een bijzondere reden waarom je zou moeten stoppen met het kopen van miniwortels voor kinderen, beter bekend als “babywortels”
“Babywortels” zijn kleine wortels die zijn geschild en verpakt in plastic zakjes. Ze zien er vers en lekker uit, en daarom geven ouders ze vaak aan kinderen als een gezond en lekker tussendoortje. De naam “baby” suggereert dat