Moederinstinct is nooit verkeerd. Dit is het verhaal van een kat, die niet stopt met zoeken naar haar kleintjes

Het helpen van dieren is een belangrijke en nobele taak, die terughoudendheid en verantwoordelijkheid vraagt. Die hulp zal helaas soms onbewust schade aanrichten. Een poes in Nieuw-Zeeland was het slachtoffer van zo’n situatie, toen iemand haar kittens zomaar meenam. Als we een dakloos dier zien, is onze eerste reactie meestal om de betreffende diensten te bellen, die dan verder voor hen zullen zorgen of we brengen ze zelf wel naar het dierenasiel.

Maar hulp van de mens is niet altijd nodig, omdat bijvoorbeeld katten het ook zonder eigenaar erg goed doen in het wild. Deze schattige poes was ook vindingrijk, toen ze onlangs van een aantal kittens beviel. Toen ze even buiten haar hol was, ontdekte iemand de kleintjes en wilde ze helpen door ze naar de dierenarts te brengen.


Kittens horen bij hun moeder.

Mother-cat-sneaks-into-a-vet-clinic-to-be-with-her-abandoned-kittens (1)


Toen de kat terug kwam, en haar kleintjes niet vond waar ze hen had achtergelaten, begon ze al snel te zoeken. Door het spoor te volgen, kwam ze uit bij de Mill Road Vet Clinic. Ze voelde dat ze dicht bij haar jongen was, en ze bleef in de buurt van het gebouw, en probeerde zelfs meerdere malen door de spleet van de deur naar binnen te glippen. De kat trok de aandacht van het personeel van de kliniek en om te zien wat ze van plan was lieten ze haar naar binnen.

Het verlangen naar haar kittens gaf haar kracht.

Mother-cat-sneaks-into-a-vet-clinic-to-be-with-her-abandoned-kittens (2)


De streepjeskat vond, geleid door haar moederinstinct, al snel een doos met haar 4 kleintjes. De één maand oude kittens waren volledig gezond, hoewel ze naar de moeder verlangden en een beetje gedesoriënteerd waren. De kat is nu weer samen met haar kittens, en de kliniek en haar medewerkers zijn op zoek naar een gelukkig thuis. Dit verhaal is een voorbeeld van waarom over elke hulp moet worden nagedacht.

Gelukkig is het gezin weer bij elkaar en heeft kans om te worden geadopteerd.

Mother-cat-sneaks-into-a-vet-clinic-to-be-with-her-abandoned-kittens

Pagina 1 van 1


bron : mirror.co.uk

Het Nieuwe Kapsel Van Koning Jong Un Op De Hoofden Van Andere Beroemde Mannen. Je Moet Het Zien!
Heb je het nieuwe kapsel van koning Jong Un gezien? Ongeacht wat de heerser van Korea of zijn kappers met zijn haar van plan waren, ze creëerden een uniek kapsel.  KCNA Samen met onthaarde wenkbrauwen – is het resultaat verbluffend.  En waHij sneed een gat in een aardappel en zette er een stengel in. Een paar weken later kreeg hij iets heel moois!
Rozen zijn prachtige bloemen die we vaak in de tuin planten. Ze zien er geweldig uit, geuren heerlijk en hun blaadjes zijn eetbaar. Ze passen mooi bij gladiolen, lelies en allerlei vaste planten. Hun unieke uitstraling zet aan tot het maken van diver

Sterren die er net zo uit zien als hun beroemde ouders!
Talent is blijkbaar erfelijk. Misschien is dat de reden waarom zoveel kinderen van beroemde ouders voor een soortgelijke carrière kiezen. Soms slagen ze er door het veranderen van hun achternamen in om hun zelfbeeld op te bouwen en anders staan ze b

Hond probeert wanhopig zijn vriend die door een auto is geraakt tot leven te wekken
Als je een hond hebt, dan weet je heel goed dat het erg loyale huisdieren zijn. Ze kunnen heel veel voor hun meester doen, soms zelfs met gevaar voor eigen leven. Talloze verhalen op onze website tonen dat aan. Honden blijken niet alleen voor mensen