De reactie van deze moederhond op het herstel van haar pups is ongelooflijk!

Honden zijn niet alleen toegewijde en trouwe metgezellen van de mens, maar ook geweldige ouders. Hun toewijding wordt herhaaldelijk bevestigd door de vele opnames die op het internet zijn geplaatst. Ze zijn in staat een brandend gebouw weer binnen te gaan om hun nest te verdedigen, zelfs als de prijs die ze moeten betalen hun eigen leven is. Zulke verhalen zijn niet ongewoon. Aangezien deze dieren toegewijd kunnen zijn aan de mens en onze bescherming, lijdt het geen twijfel dat ze voor hun eigen pups nog meer kunnen doen.

Het is moeilijk te zeggen waarom deze moeder haar pups kwijt was. Had de eigenaar besloten ze weg te nemen of was de moeder dakloos en heeft ze het contact met haar nestje verloren? We weten het niet. We weten alleen hoe het verhaal eindigde, en het is erg ontroerend.We weten zeker dat de vrouwtjeshond zich na de hereniging ongelooflijk gedroeg. Deze korte opname zit vol emoties en laat zien hoeveel de moeder om haar jongen geeft.

pies


Je ogen spelen je geen parten, de hond begon te huilen toen ze met haar pups werd herenigd! De tranen lopen langs haar snuit! Zonder deze opname zou je denken dat zulke verhalen alleen in onze verbeelding bestaan. Bekijk de video zelf maar:

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

De Toeristen Merkten Dat Ze Werden Gevolgd Door Een Roedel Wolven. Bekijk Wat Er Vervolgens Gebeurde!
Waarschijnlijk heeft ieder van ons onheilspellende verhalen gehoord over roedels wolven die achter een paardenslee aan jagen. Deze mensen ervoeren iets dergelijks. De achtervolging bleek minder beangstigend dat je zou verwachten. Waarschijnlijk werdEen man zag dat een dakloze midden in de winter zelfs geen shirt aanhad, wat hij deed zal je tot tranen roeren!
Daklozen worden vaak op flinke afstand gehouden, we doen net alsof we ze niet zien, alsof ze niet bestaan. En dan niet alleen de mensen die naar alcohol ruiken, en al dagenlang geen bad hebben gehad. Mensen worden vaak dakloos, niet vanwege drugs, ma

Kleine handjes als herinneringssymbool. Een vader herdacht zijn zoon op een prachtige manier
Brad Kearns, die manager is van een sportschool in Tuggerah, Australië, is de gelukkige vader van twee geweldige kinderen. Helaas werd zijn eerste zoon dood geboren. Zonder die tragedie zou hij vandaag de dag drie fantastische zonen hebben gehad. De

Hij begon met reepjes spek in een pan en voegde er een paar populaire ingrediënten aan toe. Het resultaat is niet alleen mooi, maar ook lekker.
Michael Smith besloot om te bewijzen dat je een heerlijke en prachtige maaltijd kunnen maken met een paar eenvoudige en gemakkelijk beschikbare ingrediënten. Je kunt het bijna direct maken! Het is erg verleidelijk door zowel smaak als uiterlijk. Als