De reactie van deze moederhond op het herstel van haar pups is ongelooflijk!

Honden zijn niet alleen toegewijde en trouwe metgezellen van de mens, maar ook geweldige ouders. Hun toewijding wordt herhaaldelijk bevestigd door de vele opnames die op het internet zijn geplaatst. Ze zijn in staat een brandend gebouw weer binnen te gaan om hun nest te verdedigen, zelfs als de prijs die ze moeten betalen hun eigen leven is. Zulke verhalen zijn niet ongewoon. Aangezien deze dieren toegewijd kunnen zijn aan de mens en onze bescherming, lijdt het geen twijfel dat ze voor hun eigen pups nog meer kunnen doen.

Het is moeilijk te zeggen waarom deze moeder haar pups kwijt was. Had de eigenaar besloten ze weg te nemen of was de moeder dakloos en heeft ze het contact met haar nestje verloren? We weten het niet. We weten alleen hoe het verhaal eindigde, en het is erg ontroerend.We weten zeker dat de vrouwtjeshond zich na de hereniging ongelooflijk gedroeg. Deze korte opname zit vol emoties en laat zien hoeveel de moeder om haar jongen geeft.

pies


Je ogen spelen je geen parten, de hond begon te huilen toen ze met haar pups werd herenigd! De tranen lopen langs haar snuit! Zonder deze opname zou je denken dat zulke verhalen alleen in onze verbeelding bestaan. Bekijk de video zelf maar:

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Medewerkers van een café vertelden een dakloze om direct te vertrekken. Je zult niet geloven hoe hij de koffie op een andere plaats kreeg…
Op een dag zag een vrouw die samen met een vriend in een café zat, twee elegante mensen de winkel binnenkomen. Ze liepen naar de bedienden en bestelden 5 koffie, waarvan 3 “uitgesteld”. Even later verlieten ze het café met slechts tweeDeze vrouw verzamelt omgehakte boomstammen en maakt er fantastische dingen van! Het resultaat is echt geweldig!
 Kunst verandert na verloop van tijd en krijgt steeds meer betekenis. Voor veel mensen gebeurt dat op verschillende manieren. Wat sommige mensen als vandalisme zien, is voor anderen een vorm van talent. Dankzij deze diversiteit is er voor iedereen w

Je kunt niet tekenen, maar je kind vraagt wel om hulp? Hier zijn briljante tips over hoe je van getallen dieren kunt maken en nog veel meer!
Niet iedereen is artistiek aangelegd, maar soms kan het niet anders en moet je een teddybeer of konijn tekenen. En je moet het zo doen dat het kind niet gaat vragen “Wat is dit? Zo ziet een teddybeer er niet uit”. Hulp komt van kunstenaar

Als Je Ziet Hoe De Hond Haar Verlamde Eigenaar Helpt, Zul Je Tot Tranen Toe Geroerd Zijn! Ik Heb Nog Nooit Eerder Zoiets Gezien!
Een inwoner van China, de 68 jaar oude Laoma Yen, is verlamd vanaf zijn middel. Als kind kreeg hij polio. Sindsdien beweegt hij zich voort op een geïmproviseerde rolstoel, die door hemzelf is gemaakt. Elke dag moet hij meer dan een halve kilometer a