Toen deze jongen zijn vader zijn moeder zag zoenen, deed hij iets buitengewoons!

De band tussen moeder en kind is onmiskenbaar uniek. En als het kind mannelijk is, is de relatie is nog belangrijker – het observeren van papa en zijn houding ten opzichte van mama, leert een kleine man hoe om te gaan met vrouwen en hoe ze te begrijpen.

Een goede relatie tussen moeder en zoon is van belang, zoals bevestigd door studies uitgevoerd door de American Psychological Association.

1

Jongens die zich prettig voelen in de relatie met hun moeders passen zelden bij de negatieve mannelijke stereotypen. Ze zijn emotioneler en gaan gemakkelijker relaties aan inclusief die met vrouwen, en bouwen de hele tijd iets blijvends op, en niet iets oppervlakkigs.

Aan de andere kant, als de moeder overbezorgd en overgevoelig is, zou haar zoon later in het leven moeite kunnen hebben in de omgang. Een dergelijke aanpak moet worden vermeden!

De relatie van een jongen met zijn moeder is het echtst… hoewel zonen blijkbaar met hun vaders concurreren om de gunst van de moeder :). 
Twee Allerbeste Vrienden In De Wereld. Ze Zijn Zo Schattig Dat Je Niet Kunt Stoppen Met Glimlachen
Elk kind droomt ervan om een of ander dier, kat, hond of zelfs een hamster te hebben. Soms mogen kinderen als resultaat van allergieën of andere redenen alleen maar opgezette huisdieren hebben. Deze kleine 2-jarige Libby is heel erg gelukkig. Ze heeDeze 7 vragen zullen jou helpen je doel in het leven te vinden. Heb je de moed om ze aan jezelf te stellen?
Ieder van ons voelt zich van tijd tot tijd verloren, zonder een idee wat nu te doen. We voelen dat de tijd door onze vingers glipt met dingen die er niet toe doen. Maar wat we nou echt van het leven willen, weten we uiteindelijk ook niet. We kunnen g

Iemand dronk 2 liter Coca-Cola per dag! Kijk hoe het zijn gezondheid beïnvloedde!
George Prior besloot een experiment uit te voeren en de effecten van Coca-Cola op zichzelf te testen. Hij dronk 10 blikjes cola per dag. Na een maand ontving hij de resultaten, die een waarschuwing voor alle cola liefhebbers zou moeten zijn! De meest

Zo’n 90% van de mensen kunnen niet raden welk dier in deze afbeelding verborgen is. Kun je deze uitdaging aan?
Er zijn een heleboel mensen die een aangeboren aanleg hebben om dingen te zien die andere mensen niet op kunnen merken. Men zegt dat slechts 10% van de mensen onderstaand raadsel op kan lossen. Hier is een hint: er is een dier verborgen in het zwart-