Toen deze jongen zijn vader zijn moeder zag zoenen, deed hij iets buitengewoons!

De band tussen moeder en kind is onmiskenbaar uniek. En als het kind mannelijk is, is de relatie is nog belangrijker – het observeren van papa en zijn houding ten opzichte van mama, leert een kleine man hoe om te gaan met vrouwen en hoe ze te begrijpen.

Een goede relatie tussen moeder en zoon is van belang, zoals bevestigd door studies uitgevoerd door de American Psychological Association.

1

Jongens die zich prettig voelen in de relatie met hun moeders passen zelden bij de negatieve mannelijke stereotypen. Ze zijn emotioneler en gaan gemakkelijker relaties aan inclusief die met vrouwen, en bouwen de hele tijd iets blijvends op, en niet iets oppervlakkigs.

Aan de andere kant, als de moeder overbezorgd en overgevoelig is, zou haar zoon later in het leven moeite kunnen hebben in de omgang. Een dergelijke aanpak moet worden vermeden!

De relatie van een jongen met zijn moeder is het echtst… hoewel zonen blijkbaar met hun vaders concurreren om de gunst van de moeder :). 
Honden spelen ook verstoppertje. Ze zijn er niet bijzonder goed in!
Honden besluiten soms zich te verbergen voor hun eigenaars. De meest waarschijnlijke reden is dat ze op slippers hebben gekauwd of een vaas gebroken. De camouflage vaardigheden van de hond zijn echter niet de best ontwikkelde. Hier zijn een paar goedZij voegden een paar druppels van slangengif om een schotel met menselijk bloed. Ik kreeg de rillingen, toen ik zag hoe het experiment bleek!
Niet zo lang geleden werd een experiment uitgevoerd met behulp van menselijk bloed en het gif van de Daboia adder. Deze slang is zeer gevaarlijk. Hij komt voor in Zuidoost-Azië. Slechts een paar druppels gif zijn genoeg om een volwassen mens te dode

Dit IJs Verbetert De Stemming Van Elke Vrouw. Maak Kennis Met Een Nieuwe Manier Om PMS Tegen Te Gaan ;)
Er zijn dagen in de maand waarop een vrouw zich gedraagt alsof ze haar verstand verloren had. Parker Jones, een grafisch ontwerper uit Texas ontwierp de verpakking van haar favoriete product voor vrouwen tijdens deze dagen.  Samen met het ijsbedrijf

17 meest interessante plekken in de wereld…. moeilijk te geloven dat ze bestaan!
Onze wereld heeft ongelooflijk mooie plaatsen en gelukkig fotografen, die de kans hadden om deze plaatsten vast te leggen op film. Beneden , 17 uitgekozen plaatsen , over welke moeilijk te geloven is, dat ze echt bestaan. 1. China – Zhangye Dan