Toen deze jongen zijn vader zijn moeder zag zoenen, deed hij iets buitengewoons!

De band tussen moeder en kind is onmiskenbaar uniek. En als het kind mannelijk is, is de relatie is nog belangrijker – het observeren van papa en zijn houding ten opzichte van mama, leert een kleine man hoe om te gaan met vrouwen en hoe ze te begrijpen.

Een goede relatie tussen moeder en zoon is van belang, zoals bevestigd door studies uitgevoerd door de American Psychological Association.

1

Jongens die zich prettig voelen in de relatie met hun moeders passen zelden bij de negatieve mannelijke stereotypen. Ze zijn emotioneler en gaan gemakkelijker relaties aan inclusief die met vrouwen, en bouwen de hele tijd iets blijvends op, en niet iets oppervlakkigs.

Aan de andere kant, als de moeder overbezorgd en overgevoelig is, zou haar zoon later in het leven moeite kunnen hebben in de omgang. Een dergelijke aanpak moet worden vermeden!

De relatie van een jongen met zijn moeder is het echtst… hoewel zonen blijkbaar met hun vaders concurreren om de gunst van de moeder :). 
Facebook Comment
Jongen poseert met een leeuw voor een foto. Plotseling valt de kop van het dier naar beneden… Waarom? Je zult het niet geloven!
Duizenden toeristen gaan elk jaar op een exotische vakantie. Ze willen avonturen beleven en de sensatie voelen van het ontmoeten van gevaarlijke dieren. Een foto van een wild dier is het hoogtepunt van dagenlange reizen vol spanning en plezier. Wie zEen jongen ging naar zijn moeder en vroeg haar waarom ze huilde. Haar antwoord gaf hem stof tot nadenken.
– Mama, waarom huil je?- vroeg een kleine jongen op een dag. – Omdat ik een vrouw ben – antwoordde ze hem snel. – Ik begrijp het niet… De vrouw omhelsde hem stevig en zei kalm: – Je zult het waarschijnlijk ook nooi

Iemand dronk 2 liter Coca-Cola per dag! Kijk hoe het zijn gezondheid beïnvloedde!
George Prior besloot een experiment uit te voeren en de effecten van Coca-Cola op zichzelf te testen. Hij dronk 10 blikjes cola per dag. Na een maand ontving hij de resultaten, die een waarschuwing voor alle cola liefhebbers zou moeten zijn! De meest

Hierom schrijven gelukkige koppels op sociale media niet over hun relatie
We leven in een tijd waarin voor sommigen de status van hun relatie op sociale media belangrijker is dan wat er in de echte wereld gebeurt. We beoordelen het leven van anderen op basis van foto’s die iemand op sociale netwerksites plaatst.  Wa