Heb je een minderwaardigheidscomplex omdat je er niet als een model uitziet? Je zult genezen zijn nadat je deze video hebt gezien!

Hoewel beroemdheden zeggen dat hun sessies natuurlijk zijn en er niet geretoucheerd wordt, is alles wat je hoeft te doen hun foto’s te bekijken die van hen zijn genomen zonder make-up op. Het punt is hier niet dat elke vrouw met perfecte make-up rond moet lopen, maar te stoppen met ons doen geloven dat beroemdheden er in elke situatie perfect uitzien.

De realiteit is helaas dat een computergraficus veel van het werk na een fotosessie doet. Dankzij het voortdurend groeiende aantal programma’s voor beeldbewerking kun van een slechte foto vrijwel van alles maken.

glowneFotobewerking duurt geen 90 seconden maar veel langer, vaak wel meer dan een paar uur. Het resultaat van photoshoppen is verbluffend. Het is van belang om te onthouden dat alles kunstmatig is, en je moet je geen zorgen maken of jezelf kwellen vanwege het zien van de perfecte huid van een model. Het is belangrijk om wat achterdochtig te zijn en niet alles te geloven wat je in de kleurrijke tijdschriften ziet. Als je daarin gelooft is elke vrouw mooi. Een foto editor is een gespecialiseerd vakgebied en het kan foto’s betoverend maken, maar zouden ze nou werkelijk de onechtheid en een plastic ideaal moeten bevorderen?

modelka


modelka 2bron : youtube.com

11 vrouwen van wie de aanblik kan shockeren! Zie de vreemdste vrouwen in de wereld!
Eeuwenlang, hebben dichters, schilders of beeldhouwers zich afgevraagd wat de aard van ware schoonheid is, in een poging het in hun werk te vangen. Tegenwoordig zijn het geen kunstenaars, maar kleurrijke tijdschriften die de normen voor schoonheid teDe vrouw werd boos toen haar hond de badkamer in rende terwijl ze onder de douche stond. Toen ze de badkamer weer uit liep werd alles duidelijk!
Mindi en haar man waren dol op hun tweejarige Schotse herder genaamd Papillon. Toen hij zich na de geboorte van hun dochter echter vreemd begon te gedragen en in meubels beet, begonnen ze te vermoeden dat het dier jaloers was op het meisje. Na een ti

Deze dieren zijn echt slim! Hun sluwheid verbaast me gewoon!
Onze huisdieren hebben manieren om te krijgen wat ze willen. Hun favoriete chips, extra porties snacks – het krijgen van dit lekkers is voor hen gemakkelijk. Lieve ogen en je bent verkocht. Deze dieren hebben een manier om te krijgen wat ze wil

Creatieve T-Shirts Die De Aandacht Trekken. Welke Vind Jij Het Mooist?
We houden allemaal van T-shirts! Maar niet alle T-shirts trekken de aandacht, zijn interessant en de moeite waard om te dragen. Hier hebben we een aantal echt interessante voorstellen. Als je besluit een van deze shirts te dragen, weet ik zeker dat j