Niet alleen honden en katten worden door mensen misbruikt en achtergelaten. Zo’n wreed lot overkomt ook ezels

India is een land waar dieren meestal geen gemakkelijk leven hebben. De straten in de steden zitten vol met loslopende honden en katten; daarnaast bieden boeren op het platteland vaak niet de beste omstandigheden voor hun vee. Dieren die hun meesters helpen met het werk verkeren vaak in betere omstandigheden, maar ook zij krijgen niet altijd voldoende dank voor hun hulp.

Een wrede en agressieve eigenaar had een ezel die door hem bijna zijn leven kwijt was geraakt. De man sloeg zijn dier, gaf hem vrijwel niet te eten en dwong hem om extreem hard te werken. Toen de ezel tenslotte niet meer in staat was om voldoende werk te verrichten, liet de man hem achter om te sterven. Het dier zou waarschijnlijk ook het leven hebben gelaten, maar dat gebeurde niet dankzij de mensen van Animal Aid Unlimited.


osiol-pas


Animal Aid Unlimited is een organisatie die zich bezig houdt met het redden van dieren in India. Dankzij de toewijding van de mensen die er werken, wordt elke dag wel een dier gered; deze keer was het een lief ezeltje, dat ze Lance noemden. Helaas was zijn toestand ernstig, omdat hij een groot aantal verwondingen had, en zijn linker voorpoot ernstig gewond was.

De ezel had onmiddellijk hulp van een dierenarts nodig.

osiol-2


De ezel had zo’n twee maanden nodig om te herstellen. Het dier is onherkenbaar veranderd: hij ziet er prima uit, heeft veel eetlust en zit vol energie. Lance verblijft momenteel in een opvangcentrum, het Bonnie Christopher Forever Home for Donkeys in Udaipur. Hij vindt het fijn om samen met andere ezels te zijn en hoeft niet meer bang te zijn dat iemand hem zal pijn doen.

Lance vond weer een veilig thuis.

osiol-3

Als je wilt zien hoe deze ezel is veranderd, bekijk dan de video hieronder.

Pagina 1 van 1


bron : viralnova.com

Herinner je je de jongen uit die grappige memes? Tegenwoordig is hij bijna 10 jaar oud! Kijk hoe hij veranderd is!
Een foto van een mollig jongentje met een gebalde vuist werd een van de populairste foto’s die op het internet rond gingen. Hij verscheen voor het eerst op Flickr in 2007. Hij werd geüpload door de moeder van de jongen – Laney Griner. KleineNa het bekijken van deze fotoshoot zul je anders kijken naar kinderen met het syndroom van Down.
De schrijfster is opgegroeid met een zuster die het Down Syndroom had. Ze vindt dat Diana het beste was dat ooit met haar familie kon gebeuren. Ze leerde hen wat waarheid is, hoe onvoorwaardelijke liefde eruit ziet, en hoe je zonder zorgen door het l

Hij zag een klein bundeltje in een sloot liggen terwijl hij naar zijn werk ging. Wat hij daar vond veranderde zijn leven!
Rail Marin Ceja Jalisco uit Mexico wandelt elke dag op dezelfde manier naar zijn werk. Op 2 mei van dit jaar verliet hij zoals altijd zijn huis om 9:30 in de ochtend, en nam zoals gewoonlijk zijn bekende route. Plotseling zag hij een klein bundeltje

Unieke opname van lavalekkage in de oceaan. Dit moet je zien!
Omdat we veel tijd voor de computer doorbrengen missen we een heleboel prachtige gebeurtenissen in de natuurlijke wereld. Dankzij het feit dat iedereen gelukkig een video kan opnemen en online uploaden naar sites als YouTube, kunnen we bijblijven.