Niet alleen honden en katten worden door mensen misbruikt en achtergelaten. Zo’n wreed lot overkomt ook ezels

India is een land waar dieren meestal geen gemakkelijk leven hebben. De straten in de steden zitten vol met loslopende honden en katten; daarnaast bieden boeren op het platteland vaak niet de beste omstandigheden voor hun vee. Dieren die hun meesters helpen met het werk verkeren vaak in betere omstandigheden, maar ook zij krijgen niet altijd voldoende dank voor hun hulp.

Een wrede en agressieve eigenaar had een ezel die door hem bijna zijn leven kwijt was geraakt. De man sloeg zijn dier, gaf hem vrijwel niet te eten en dwong hem om extreem hard te werken. Toen de ezel tenslotte niet meer in staat was om voldoende werk te verrichten, liet de man hem achter om te sterven. Het dier zou waarschijnlijk ook het leven hebben gelaten, maar dat gebeurde niet dankzij de mensen van Animal Aid Unlimited.


osiol-pas


Animal Aid Unlimited is een organisatie die zich bezig houdt met het redden van dieren in India. Dankzij de toewijding van de mensen die er werken, wordt elke dag wel een dier gered; deze keer was het een lief ezeltje, dat ze Lance noemden. Helaas was zijn toestand ernstig, omdat hij een groot aantal verwondingen had, en zijn linker voorpoot ernstig gewond was.

De ezel had onmiddellijk hulp van een dierenarts nodig.

osiol-2


De ezel had zo’n twee maanden nodig om te herstellen. Het dier is onherkenbaar veranderd: hij ziet er prima uit, heeft veel eetlust en zit vol energie. Lance verblijft momenteel in een opvangcentrum, het Bonnie Christopher Forever Home for Donkeys in Udaipur. Hij vindt het fijn om samen met andere ezels te zijn en hoeft niet meer bang te zijn dat iemand hem zal pijn doen.

Lance vond weer een veilig thuis.

osiol-3

Als je wilt zien hoe deze ezel is veranderd, bekijk dan de video hieronder.

Pagina 1 van 1


bron : viralnova.com

Op Het Eerste Gezicht Ziet Het Eruit Als Een Fout Van Een Architect, Maar Als Je Binnen Kijkt, Zul Je Merken Dat Dit Een Briljant Idee Is!
Huizen met een idee is iets waar we van houden! Ik denk dat er is niets beter is dan na een dag hard werken te ontspannen in een mooi ingerichte huis of appartement. De eigenaren van de keuken kwam met een briljant idee, en ze besloten om de lege ruiZe opende een zak groenten en zag iets angstaanjagend. Je zult niet geloven wat ze binnenin vonden!
Verse groenten en fruit geven ons lichaam een flinke dosis vitaminen. We gebruiken ze vooral in de zomer, wanneer ze het meest vers zijn en de meest voedzame inhoud hebben. Hun grootste voordeel is dat ze bijna het hele jaar beschikbaar zijn in de wi

Er zitten in dit plaatje 550 schapen verborgen. Kun jij ze allemaal vinden?
In het wild levende dieren hebben kleuren die ze nodig hebben om te jagen of te overleven. Soms is het hun enige wapen, de mogelijkheid om op te gaan in de omgeving en onzichtbaar te worden voor het oog van een potentiële vijand. Maar soms blijkt he

28 de meest creatieve tassen. Je moet dat zien!
De creativiteit van advertenties kent geen grenzen. Deze tassen zijn het bewijs daarvan. Hier presenteren wij 28 ideeën voor deze tassen, sommige zijn echt vindingrijk.  #1. ASPE Crime Stories Bron: ASPE Crime Stories