Dit meisje maakte bijna 3 miljoen mensen enthousiast! Luister naar haar ongelooflijke stem, met één van de grootste hits van Adele

De wereld zit vol charmante en getalenteerde kinderen, zoals blijkt uit hun optredens in tal van tv-programma’s, zoals talentenjachten. Een talent dat echt uniek is, is echter uiterst zeldzaam. Deze gave had Olivia Kay, wiens vocale capaciteiten veel groter waren dan haar leeftijd.

Olivia is een gewoon meisje dat afkomstig is uit Edmond, Oklahoma, en wiens leven veranderde toen ze op de leeftijd van 7 jaar video’s begon te publiceren waarin ze bekende hits van grote zangers liet horen. Het talent en de zang van het meisje zijn geweldig omdat het kind, voor haar leeftijd, een erg sterke en volwassen stem heeft. Ze is bovendien erg muzikaal en je kunt zien dat zingen voor haar een waar genoegen is. Ongetwijfeld zal ze een grote ster worden.


Olivia houdt van zingen en doet dat heel goed.

sing-1


De stem die het lot Olivia heeft toebedeeld is benijdenswaardig, zelfs voor volwassen zangers die veel meer ervaring hebben. Let ook op de volwassenheid van deze jonge kunstenares, omdat ze moeilijke en ambitieuze werken heeft gekozen die wereldwijd hits zijn en geen kinderliedjes als “The Itsy Bitsy Spider”. Olivia is zich heel goed bewust van haar krachtige stem, omdat ze het zingen van moeilijk composities beoefent. Het meisje kiest een erg ambitieus repertoire.

sing-2


Elke volgende video die door het meisje en haar ouders wordt gepubliceerd, krijgt meer views op YouTube. Een absoluut hoogtepunt is de uitvoering van het lied “Rolling in the Deep” van Adele. Iedereen weet dat de nummers van deze zangeres heel moeilijk zijn en een zeer soepel vocaal apparaat vereisen, dus het is nogal verrassend dat een 10-jaar oud kind dit nummer opneemt en op het internet publiceert.
Het resultaat van dit idee kan iedereen zelf beoordelen.

Olivia Kay met het nummer ‘Rolling in the Deep’ (Adele)

Pagina 1 van 1


bron : likemag.com

Een geweldige ontdekking! Zie hier wat er is ontdekt dankzij Google Maps in het Verenigd Koninkrijk!
Google Maps is opnieuw tegen iets opmerkelijks tegengekomen! Bij de kust in Port Kent, Groot-Brittannië zagen ze een onbekend schepsel! Het wordt “Krabozilla” genoemd, en dat is te verwijten aan dat het op een gigantische krab lijkt. (daDit Is Geen Normaal Brood! Als Je In Snijdt Krijg Zul je Schrikken! Wilt Je Het Ook Eens Proberen?
Brood wordt meestal gemaakt van deeg dat bestaat uit water, gist en meel. Dan wordt het gebakken. Het wordt wereldwijd al eeuwen beschouwd als basisvoedsel. Er zijn vele recepten voor het ideale brood, die verschillen in de verhouding van water en bl

Als ik naar deze jurken kijk, besef ik: ik zal nooit trouwen! Zie 16 van de lelijkste trouwjurken op aarde!
Een bruiloft is een moment waar de meeste vrouwen van dromen. Elke vrouw droomt van een prachtige en verfijnde jurk die niet alleen de toekomstige echtgenoot, maar ook de verzamelde gasten zal betoveren. Maar soms gaat er iets mis en blijkt de jurk d

Lokale inwoners waarschuwen om niet deze route te nemen. De man luisterende niet en kwam erachter dat zij 100% verkeerd zaten.
Hij besloot om landelijke toeristische gedeelte van de Grote Muur van China te gaan. Het enige wat ik niet beschouw het als een mislukking. Bewoners van het gebied waarschuwden hem tegen de verraderlijke pad, maar hij stond erop. Vier dagen later, na