Dit meisje maakte bijna 3 miljoen mensen enthousiast! Luister naar haar ongelooflijke stem, met één van de grootste hits van Adele

De wereld zit vol charmante en getalenteerde kinderen, zoals blijkt uit hun optredens in tal van tv-programma’s, zoals talentenjachten. Een talent dat echt uniek is, is echter uiterst zeldzaam. Deze gave had Olivia Kay, wiens vocale capaciteiten veel groter waren dan haar leeftijd.

Olivia is een gewoon meisje dat afkomstig is uit Edmond, Oklahoma, en wiens leven veranderde toen ze op de leeftijd van 7 jaar video’s begon te publiceren waarin ze bekende hits van grote zangers liet horen. Het talent en de zang van het meisje zijn geweldig omdat het kind, voor haar leeftijd, een erg sterke en volwassen stem heeft. Ze is bovendien erg muzikaal en je kunt zien dat zingen voor haar een waar genoegen is. Ongetwijfeld zal ze een grote ster worden.


Olivia houdt van zingen en doet dat heel goed.

sing-1


De stem die het lot Olivia heeft toebedeeld is benijdenswaardig, zelfs voor volwassen zangers die veel meer ervaring hebben. Let ook op de volwassenheid van deze jonge kunstenares, omdat ze moeilijke en ambitieuze werken heeft gekozen die wereldwijd hits zijn en geen kinderliedjes als “The Itsy Bitsy Spider”. Olivia is zich heel goed bewust van haar krachtige stem, omdat ze het zingen van moeilijk composities beoefent. Het meisje kiest een erg ambitieus repertoire.

sing-2


Elke volgende video die door het meisje en haar ouders wordt gepubliceerd, krijgt meer views op YouTube. Een absoluut hoogtepunt is de uitvoering van het lied “Rolling in the Deep” van Adele. Iedereen weet dat de nummers van deze zangeres heel moeilijk zijn en een zeer soepel vocaal apparaat vereisen, dus het is nogal verrassend dat een 10-jaar oud kind dit nummer opneemt en op het internet publiceert.
Het resultaat van dit idee kan iedereen zelf beoordelen.

Olivia Kay met het nummer ‘Rolling in the Deep’ (Adele)

Pagina 1 van 1


bron : likemag.com

Een eigenaar van dacht dat haar hond aan een kwal snuffelde. Toen ze het van dichtbij zag, sprong ze van afschuw achteruit.
Op een dag maakte een inwoner met haar huisdier een wandeling langs de Engelse kust. Plotseling rende de hond op een paar flinke ballen af die een erg aparte geur hadden. In eerste instantie dacht de vrouw dat het een kwal was, maar toen ze van dichtHij zei dat hij alles met deze hond kon doen wat hij wilde! De reactie van de voorbijgangers was verrassend!
Er is al veel gezegd over de juiste behandeling van dieren, maar toch behandelen veel mensen ze nog steeds als objecten. Ze denken dat ze als eigenaars kunnen doen wat ze willen.  Dit sociale experiment, dat is gemaakt door Youtubers van OckTV, is n

Mensen kunnen tijdreizen. Sommigen geloven dat een recent ontdekte mummie daar het bewijs van is. Zijn haar schoenen echt gympies?
Eeuwenlang zijn mensen gefascineerd door de mogelijkheid van tijdreizen. Onze huidige kennis suggereert dat dit onmogelijk is, maar er zijn mensen die er nog steeds in geloven en die zoeken naar het bewijs dat er iemand is of was die echt tussen de v

Ze begonnen kleine munten op de vloer vast te lijmen… Wat ze uiteindelijk kregen was verrassend!
De meesten van ons dragen wel wat kleingeld mee. Soms willen we het niet steeds met ons meedragen en doen we ons kleingeld in een spaarpot. Na een paar jaar kan dat een indrukwekkend bedrag worden. Hoe kunnen we ons kleingeld nog meer gebruiken? Je k