Dit meisje maakte bijna 3 miljoen mensen enthousiast! Luister naar haar ongelooflijke stem, met één van de grootste hits van Adele

De wereld zit vol charmante en getalenteerde kinderen, zoals blijkt uit hun optredens in tal van tv-programma’s, zoals talentenjachten. Een talent dat echt uniek is, is echter uiterst zeldzaam. Deze gave had Olivia Kay, wiens vocale capaciteiten veel groter waren dan haar leeftijd.

Olivia is een gewoon meisje dat afkomstig is uit Edmond, Oklahoma, en wiens leven veranderde toen ze op de leeftijd van 7 jaar video’s begon te publiceren waarin ze bekende hits van grote zangers liet horen. Het talent en de zang van het meisje zijn geweldig omdat het kind, voor haar leeftijd, een erg sterke en volwassen stem heeft. Ze is bovendien erg muzikaal en je kunt zien dat zingen voor haar een waar genoegen is. Ongetwijfeld zal ze een grote ster worden.


Olivia houdt van zingen en doet dat heel goed.

sing-1


De stem die het lot Olivia heeft toebedeeld is benijdenswaardig, zelfs voor volwassen zangers die veel meer ervaring hebben. Let ook op de volwassenheid van deze jonge kunstenares, omdat ze moeilijke en ambitieuze werken heeft gekozen die wereldwijd hits zijn en geen kinderliedjes als “The Itsy Bitsy Spider”. Olivia is zich heel goed bewust van haar krachtige stem, omdat ze het zingen van moeilijk composities beoefent. Het meisje kiest een erg ambitieus repertoire.

sing-2


Elke volgende video die door het meisje en haar ouders wordt gepubliceerd, krijgt meer views op YouTube. Een absoluut hoogtepunt is de uitvoering van het lied “Rolling in the Deep” van Adele. Iedereen weet dat de nummers van deze zangeres heel moeilijk zijn en een zeer soepel vocaal apparaat vereisen, dus het is nogal verrassend dat een 10-jaar oud kind dit nummer opneemt en op het internet publiceert.
Het resultaat van dit idee kan iedereen zelf beoordelen.

Olivia Kay met het nummer ‘Rolling in the Deep’ (Adele)

Pagina 1 van 1


bron : likemag.com

Ze Was 5 Maanden Zwanger Toen Gewapende Bandieten In Haar Huis Inbraken! En Toen Gebeurde DIT!
In een klein stadje in het zuiden van Groot-Brittannië (Gravesend) vond een buitengewone gebeurtenis plaats. De dappere hond Rocky toonde enorme moed tijdens het gevecht met gevaarlijke bandieten. Kash en Ariërs waren een heel gelukkig stel. Het meHeb je hoofdpijn? Neem dan geen pil, gebruik alleen DIT! Je zult versteld staan hoe snel het kan helpen!
Veel mensen lijden aan hardnekkige en chronische hoofdpijn. Dat kan hun hele dag verpesten en het moeilijk maken om de dagelijkse activiteiten uit te voeren. Om maar even van de pijn af te zijn en normaal te kunnen functioneren, neemt men vaak zijn t

6 plekken die je moet hebben gezien voordat je dood gaat.
De wereld zit vol wonderen, het is hard om erop te rekenen en dat je zolang wil leven als een kat. Daarbij hebben wij 6 mirakelen verzameld wat het begin van een geweldige reis kan zijn. Misschien is het het waard om je koffers te pakken en de wereld

Ze Zag Een Eekhoorn Proberen Om Bij Een Bird Feeder Te Komen. Gelukkig Had Ze De Camera Klaar, Dus Het Lukte Haar Om Iets Buitengewoons Vast Te Leggen! Ha Ha!
Alle dieren hebben last van de winter. Als hij streng is, krijgen dieren gebrek aan voedsel, zodat ze naar alternatieve plaatsen moeten zoeken… Een eekhoorn besloot om te profiteren van de graankorrels in de voederbak voor de vogels… Ze h