Heb je een probleem met snel vermenigvuldigen? Deze eenvoudige methode kan nuttig zijn, niet alleen maar voor een quiz!

Zelfs de meest fervente tegenstanders van wiskunde moeten toegeven dat het nuttig kan zijn in het dagelijks leven. Het gaat natuurlijk niet over integralen en ontleden, maar over elementaire wiskundige bewerkingen zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen of delen. Snel kunnen rekenen kan nuttig zijn in een winkel, bij een bank of op het werk. Iemand die in staat is om snel te rekenen is moeilijker te misleiden bij de kassa of bij het aanvragen van een lening.

Direct weten hoe hoog de rente zal zijn wanneer je verleid wordt met een “gunstige” kortlopende lening. Wiskunde leert je vooral om logisch na te denken, het vormt de verbeelding en stelt je in staat om de theorie in de praktijk toe te passen. Hoewel het een essentieel vak is, is het een van de minst populaire vakken op school. Kinderen hebben vaak problemen met rekenen en het oplossen van “moeilijke problemen”. Blijkbaar doen studenten uit Amerika het het slechtst, en komen de besten uit Japan.
Kijk hoe Japanners omgaan vermenigvuldigen met drie cijfers. Geef toe dat dit een heel creatieve manier is. Heb je dit ooit eerder gezien?

szybkie-mnozenie


Verras je vrienden met je kennis van andere pedagogische methoden dan die je op school hebt geleerd. Deel dit bericht op Facebook!

Pagina 1 van 1


bron : www.youtube.com

Facebook Comment
Ze Hoorde De Hartslag Van Haar Zoon In De Borst Van Een Andere Vrouw! Het Was Een Zeer Opwindende Ontmoeting!
Twintig jaar geleden stierf Vicki Brannon’s zoon. De vrouw besloot om de organen uit zijn lichaam beschikbaar te stellen. De tiener Jennifer Lentini, die vele jaren heeft geworsteld met hart- en vaatziekten, kreeg het nieuwe hart. De transplantInternetters begonnen haar vriend vet te noemen. De vriendin kreeg de haters snel stil! Kijk maar wat ze deed!
 Ashley Stevens en Christopher Reed zijn al meer dan twee jaar samen. Ze houden veel van elkaar en kunnen zich niet voostellen weer single te zijn. Onlangs heeft zich bij hen een onaangename situatie voorgedaan. Ashley ving op de bruiloft van haar n

Hij vond een jong dat op straat lag te sterven. Hij wist nog niet dat hij een trouwe vriend zou krijgen door hem mee naar huis te nemen!
Het is een warme zomerdag in Florida. Jeff Longo gaat wandelen. Plotseling stopt hij als hij een klein schepsel in de straat opmerkt dat onmiddellijk hulp nodig heeft! Het was een pasgeborene die blijkbaar door zijn moeder in de steek was gelatenR

Deze Teef Rijdt Met Haar Baasje Op Een Motorfiets, En Je Moet Het Zien! En Dit Wordt Ware Vriendschap Genoemd!
De teef Lexus houdt ervan om op een motorfiets te rijden, vooral off-road. Reizen door de zandduinen van Little Sahara in Utah met haar meester is iets waar de teef het meest van houdt.  Bekijk de video op de volgende pagina.  Deze video zal je doe