Heb je een probleem met snel vermenigvuldigen? Deze eenvoudige methode kan nuttig zijn, niet alleen maar voor een quiz!

Zelfs de meest fervente tegenstanders van wiskunde moeten toegeven dat het nuttig kan zijn in het dagelijks leven. Het gaat natuurlijk niet over integralen en ontleden, maar over elementaire wiskundige bewerkingen zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen of delen. Snel kunnen rekenen kan nuttig zijn in een winkel, bij een bank of op het werk. Iemand die in staat is om snel te rekenen is moeilijker te misleiden bij de kassa of bij het aanvragen van een lening.

Direct weten hoe hoog de rente zal zijn wanneer je verleid wordt met een “gunstige” kortlopende lening. Wiskunde leert je vooral om logisch na te denken, het vormt de verbeelding en stelt je in staat om de theorie in de praktijk toe te passen. Hoewel het een essentieel vak is, is het een van de minst populaire vakken op school. Kinderen hebben vaak problemen met rekenen en het oplossen van “moeilijke problemen”. Blijkbaar doen studenten uit Amerika het het slechtst, en komen de besten uit Japan.
Kijk hoe Japanners omgaan vermenigvuldigen met drie cijfers. Geef toe dat dit een heel creatieve manier is. Heb je dit ooit eerder gezien?

szybkie-mnozenie


Verras je vrienden met je kennis van andere pedagogische methoden dan die je op school hebt geleerd. Deel dit bericht op Facebook!

Pagina 1 van 1


bron : www.youtube.com

Hij wist dat zijn vrouw hem bedroog. Hij zocht geen ruzie, maar organiseerde in plaats daarvan een surpriseparty. Dat zal ze voor de rest van haar leven niet meer vergeten!
Bedrog is op den duur moeilijk te verbergen. Ontrouwe partners die opgetogen zijn over hun nieuwe relatie maken vaak fouten en laten dingen merken. Het plotseling veranderen van hun uiterlijk, vaak telefoontjes krijgen, onduidelijke uitgaven en vakerHet is verbazingwekkend hoe kinderen zo overeenkomen met hun ouders! Deze foto’s laten dat goed zien, het hangt veel af van de genen!
Wanneer oudere in de familie ons vertellen hoe we lijken op onze ouders, lachen we en denken we erover. Maar het is waar voorouders geërfd gebaren, gezichtsuitdrukkingen, en kijken naar deze foto’s zien we dat er veel meer. Soms zijn de kinder

Een paar fantastische manieren om kerstboomverlichting gebruiken. Zie hoe het ook kan!
Meestal wordt kerstverlichting gebruikt om een kerstboom of een huis tijdens de kerstdagen te versieren. Het vormt ook een onlosmakelijk onderdeel van het versieren van balkons, etalages, bars, en warenhuizen. Maar ze hoeven ze niet alleen te worden

Er werd een kind uit het puin van het Chinese gebouw getrokken. Zij overleefde dankzij haar vader, die haar met zijn lichaam beschermde.
In China stortte begin oktober een woongebouw van meerdere verdiepingen in. Er waren nog een heleboel mensen binnen, waaronder de familie Ningxil: de 26-jarige vader, een fabrieksarbeider, met zijn vrouw en hun 3-jarige dochter Wu. Allen werden leven