Als Je Ziet Wat Deze Man Met Een Schaar Doet, Roep Je WOW! :)

Adam Saaks staat bekend om zijn live optredens, waarbij hij knipt in T-shirts, badpakken… in het algemeen alles wat bij de hand is. Hij is een gerespecteerde figuur in de wereld van de mode, en heeft een zeer unieke talent. Hij kan iets unieks maken van een gewoon T-shirt dat eruit ziet als de beste creatie van de catwalks.
Gewapend met slechts een schaar creëert hij spontaan prachtige ontwerpen.

Ze noemen hem “De Meester van de schaar.” Hij werkte voor de grootste namen in Hollywood, en nu heeft hij zijn eerste online shop geopend. Elk kledingstuk is met de hand gemaakt door Adam en verstuurd naar overal ter wereld. Adam is geboren en getogen in San Jose, Californië. Sinds zijn kindertijd was hij gek op tekenen, en raakte als tiener geïnteresseerd in ontwerp en projectinrichting. In 1990 verhuisde hij naar San Francisco, daarna naar Los Angeles. Gedurende 20 jaar is zijn werk een nieuwigheid geweest, zijn precieze sneden zijn z’n signatuur en de uitingsvorm van de uitgebreide technologie. Adam’s ontwerpen blijven tijdloos, en zijn werk is een bijzonder soort kunst. Beroemdheden houden ervan, maar hij heeft ook meer dan 45.000.000 volgers op YouTube en meer dan 200.000 fans op Istagram. Zijn klanten waren beroemdheden als Heidi Klum, Lenny Kravitz, Justin Timberlake, Katy Perry, Shakira, Eminem, Pink, Mel B, Nicole Ritchie, Britney Spears, Eva Longoria, Alicia Keys, Keira Knightly, Karolina Kurkova, Jessica Simpson, Eve, Carmen Electra, Mariah Carey, Paris and Nicky Hilton, Hilary Duff, Heather Graham, Lindsay Lohan, Jessica Alba en vele, vele anderen…
Als je nieuwsgierig bent naar het talent van Adam Saaksa, bekijk dan de video op de andere site…

strojDe Meester van de schaar toont zijn vaardigheden…En wat er uit zijn handen komt is echt indrukwekkend!

Deel dit bericht met je vrienden als je onder de indruk bent!

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Dankzij het idee van een arts en de liefde van een broer, kregen deze baby’s een kans om te overleven! Dit verhaal is hartverwarmend!
Kinderen zijn voor hun ouders de kostbaarste schatten. Als ze oudere broers en zussen hebben worden die ook betrokken bij hun verzorging en problemen. Helaas gebeurt het wel eens dat kinderen te vroeg geboren worden of ziek zijn en dat vervolgens deEen verbazingwekkende eekhoorn! Zie wat zij doen om het lichaam van hun vriend te beschermen!
  Deze eekhoorn is de definitie van devotie. Zelfs na de dood van zijn vriend, blijft hij vechten met de kraaien om de lichaam te beschermen. Ik heb nooit geweten dat eekhoorn zoiets konden doen!

Er werd een kind uit het puin van het Chinese gebouw getrokken. Zij overleefde dankzij haar vader, die haar met zijn lichaam beschermde.
In China stortte begin oktober een woongebouw van meerdere verdiepingen in. Er waren nog een heleboel mensen binnen, waaronder de familie Ningxil: de 26-jarige vader, een fabrieksarbeider, met zijn vrouw en hun 3-jarige dochter Wu. Allen werden leven

Ze nam een mes om een fles Coca-Cola doormidden te snijden! Toen ik zag wat ze deed, kon ik niet geloven dat het zo eenvoudig was!
Coca-Cola is de meest populaire drank ter wereld. Hoewel er veel over de schadelijkheid ervan is gezegd, kunnen veel mensen zich nog steeds geen leven zonder voorstellen. Het verschijnt op vrijwel elke feestje! Zowel kinderen als volwassenen houden v