Met deze honden kan de wereld rustig slapen. Maak kennis met heldhaftige dieren die hun plicht vervullen in het leger

Ik denk dat iedereen zich de hond Szarik herinnert uit de serie “Four Tank-men and a Dog”, die vaak tankbemanningen uit lastige situaties haalt en hun levens redt. Hoewel zijn avonturen tv-fictie zijn, dienen er daadwerkelijk honden in het leger en ze helpen soldaten tijdens hun missies.  

Elke hond heeft net als bij mensen bepaalde kwalificaties voor iets: sommige dieren zijn ideaal voor de rol van huisdieren, andere zijn oplettende gidsen, terwijl anderen een instinct hebben om te helpen. Er zijn ook honden die ideaal zijn voor de militaire dienst. Of de pup een goede soldaat zal worden, hangt af van de aard van het ras en hun individuele karakter.


pies-pas


Duitse herders zijn het meest voorkomende ras bij militaire training. Dit zijn honden die een hoge bereidheid hebben om te leren en van doelbewuste acties houden. Daarnaast staan herders bekend om hun inzet en trouw, dus het zijn perfecte metgezellen voor gevaarlijke missies. Dit ras wordt als beschermend gezien, omdat de honden een sterke behoefte hebben om hun territorium en groep te beschermen. Herders kunnen ook menselijke emoties goed aanvoelen, dus ze kunnen hun eigenaren tot steun zijn. Het heeft allemaal een impact op het feit dat de soldaten erg gehecht zijn aan honden die in een oorlog dienen en samen met hen hun leven riskeren.

De ongewone relatie tussen honden en soldaten wordt door de volgende beelden geïllustreerd.

1. Honden zijn een belangrijk onderdeel van de militaire gemeenschap

pies-1


2. Iedereen heeft wel eens wat steun nodig

pies-2


3. De soldaat en de hond zijn partners tijdens de missie

pies-3bron : guff.com

Facebook Comment
Een man kleedt zich in verschillende stijlen, om de reacties van mensen te zien. Je zult de conclusies niet geloven!
Veel mensen hebben het probleem dat ze steeds op hun manier van kleden worden beoordeeld. Wanneer iemand zwarte kleren draagt, worden ze direct gezien als een motorrijder, die van heavy metal muziek houdt. Heel vaak is dat niet waar is, niet iedereenHoeveel tijgers kun je op deze foto zien? Het antwoord ligt niet zo voor de hand!
Na een lange vakantie van het werk of de school moet je op een of andere manier je hersencellen weer stimuleren. Als sterke koffie niet helpt, kan het een goede oplossing zijn om een paar puzzels op te lossen. Een kruiswoordraadsel, sudoku of een fot

Hij kwam naar het park om een liedje op te nemen en toen gebeurde er iets geweldigs!
De mooiste dingen gebeuren altijd onverwacht. Er kan iets geweldigs gebeuren door de interactie met een andere persoon. Soms kan er iets per ongeluk gebeuren dat anderen zal aantrekken en raken. Dat is wat er gebeurde in deze opname, die op het inter

Verkleed Als Spiderman Helpt Hij Elke Nacht De Daklozen! Zijn Gedrag Toont Aan Dat Ieder Van Ons Een Superheld Kan Zijn!
Deze 20-jarige man trekt elke dag een Spiderman kostuum aan en gaat de straat op om de armen te helpen. Overdag werkt hij als barman. Hij wil niet meer informatie bekend maken. Hij wil zo lang mogelijk anoniem blijven.  “Ik heb geleerd dat ied