Een jongentje maakte een Messi-shirt uit een plastic zak. De voetbalspeler reageerde snel op wat hij zag!

De 5-jarige Ahmadi Murtaz uit de provincie Ghazni in Afghanistan is fan van de Argentijnse sporter Lionel Messi. Hij was zo gefascineerd door hem dat hij besloot een shirt te maken dat leek op dat wat zijn idool draagt. Murtaz is heel arm en kon zich niet veroorloven dat soort kleding te kopen.

Hij scheurde een plastic zak in tweeën en trok hem aan. Op de achterkant schreef hij: MESSI 10. De foto verspreidde zich snel over het internet, en was regelmatig te zien in sportprogramma’s en op het nieuws. Iedereen wilde weten wie deze kleine jongen was. Zijn oom Azim Ahmadi, die nu in Australië woont, hielp om hem te identificeren.

Blijkbaar werden de foto’s gemaakt door Azima’s broer, Hamayoon. De peuter houdt wel van Messi, maar we kunnen ons zijn shirt niet veroorloven. Ik ben maar een boer – zei zijn vader Murtaza. De informatie over de vijfjarige bereikte ook de wereldberoemde voetballer, die op Twitter vertelde dat hij de jongen een echt shirt met zijn handtekening zou geven. Soms is er maar weinig nodig om iemand gelukkig te maken!


Links een foto van de sporter met zijn zoon Thiago.

1

2 3bron : mongolcom.mn

Heb jij een bult op je oor? Je zult niet geloven wat het betekent!
Tegenwoordig zijn sommige delen van het lichaam volslagen nutteloos, maar waren ooit erg nuttig voor onze voorouders. Rudimentaire organen zijn niets anders dan de restanten van het perfect ontwikkelde lichaam van onze voorouders, maar die nu niet meHij bedekte een tafelblad met munten. Het resultaat overtrof zijn stoutste verwachtingen! Dit moet je gezien hebben!
Een tafel is gewoon een meubelstuk, net als vele andere in huis. Het onderscheidt zich meestal niet door iets bijzonders. Het heeft een houten blad, vier poten en is bedekt met een tafellaken of houten oppervlak. De eigenaar van dit opmerkelijke meub

Hoe dit fenomeen ontstaat is nog steeds niet helemaal duidelijk. Maar één ding is zeker, het is indrukwekkend!
Dit mysterieuze fenomeen op het strand, zoals dat plaatsvindt op het strand van Dorset, Engeland, wordt strandknobbels genoemd. Een van de redenen om ze “mysterieus” te noemen is omdat wetenschappers nog niet zeker weten hoe ze ontstaan.

Kleine handjes als herinneringssymbool. Een vader herdacht zijn zoon op een prachtige manier
Brad Kearns, die manager is van een sportschool in Tuggerah, Australië, is de gelukkige vader van twee geweldige kinderen. Helaas werd zijn eerste zoon dood geboren. Zonder die tragedie zou hij vandaag de dag drie fantastische zonen hebben gehad. De