Dieven hebben een nieuwe manier gevonden om mensen te beroven. Als je de telefoon opneemt en deze vraag hoort, hang dan meteen op!


Het probleem waar we naar verwijzen, is er een waar gebruikers van mobiele telefoons in de VS en West-Europa al een tijdje mee te kampen hebben.

Hoe gaat dit in z’n werk? Iemand belt vanaf een onbekend nummer. Wanneer het potentiele slachtoffer de telefoon beantwoordt (omdat het iemand van het werk, het ziekenhuis, de school van je kind, enz. zou kunnen zijn), dan stelt de onbekende de vraag: Kunt u me horen Meneer/Mevrouw? In zo’n situatie moet je nooit met ‘ja’ antwoorden, maar moet je onmiddellijk de verbinding verbreken. Fraudeurs nemen de stem van de beller op en gebruiken die vervolgens om transacties uit te voeren.


Wat moeten we doen als we zo’n oproep hebben ontvangen en instinctief met ‘ja’ reageren?

Dan moet je dit direct bij de politie melden, en de toegang tot je bankrekening blokkeren. Ons ‘ja’ kan door fraudeurs in feite worden gebruikt als bewijs van een mondeling contract, dus kunnen ze ons zonder probleem financieel beroven. De dreiging van diefstal van gegevens van onze creditcards wordt echt.
Facebook Comment
Deze dieren staan graag in de middelpunt van belangstelling! Bekijk hier de trouwfoto’s!
Dit ziet er eng uit!20 bewijzen van hoe schattig dieren zijn!
4. Dit lammetje weet dat het goed is. 5. Deze vos heeft geen idee hoe gelukkig hij is.   6. Ik zou best willen ruilen met deze rat.

Je zult niet geloven welke grote gevolgen het gedurende slechts 45 seconden masseren van dit plekje heeft!
Ons lichaam bestaat uit oneindig complexe verbindingen en organen die van elkaar afhankelijk zijn. Iedereen die de laatste medische onderzoeken of oude behandeltechnieken bijhoudt, zal het niet verbazen dat het heel belangrijk is om niet een symptoom

Deze Verpakkingen Zullen Nog Lange Tijd In Je Geheugen Gegrift Blijven! Nummer 9 Is Iets Om Over Na Te Denken!
2. WC-papier. (10steps.sg) 3. Cookies. (10steps.sg) 4. Badpak. (creativebloq.com) 5. Sapje. (pinterest.com) 6. Diet Coca-Cola. (pinterest.com) 7. Brood. (10steps.sg) 8. Perziken. (uffingtonpost.com)