Dieven hebben een nieuwe manier gevonden om mensen te beroven. Als je de telefoon opneemt en deze vraag hoort, hang dan meteen op!


Het probleem waar we naar verwijzen, is er een waar gebruikers van mobiele telefoons in de VS en West-Europa al een tijdje mee te kampen hebben.

Hoe gaat dit in z’n werk? Iemand belt vanaf een onbekend nummer. Wanneer het potentiele slachtoffer de telefoon beantwoordt (omdat het iemand van het werk, het ziekenhuis, de school van je kind, enz. zou kunnen zijn), dan stelt de onbekende de vraag: Kunt u me horen Meneer/Mevrouw? In zo’n situatie moet je nooit met ‘ja’ antwoorden, maar moet je onmiddellijk de verbinding verbreken. Fraudeurs nemen de stem van de beller op en gebruiken die vervolgens om transacties uit te voeren.


Wat moeten we doen als we zo’n oproep hebben ontvangen en instinctief met ‘ja’ reageren?

Dan moet je dit direct bij de politie melden, en de toegang tot je bankrekening blokkeren. Ons ‘ja’ kan door fraudeurs in feite worden gebruikt als bewijs van een mondeling contract, dus kunnen ze ons zonder probleem financieel beroven. De dreiging van diefstal van gegevens van onze creditcards wordt echt.
3 eenvoudige manieren om een magnetron te reinigen. Vanaf nu duurt dat nog maar heel even!
3. Een vochtige papieren handdoek Bevochtig een dozijn bladeren en rol ze op in een bal. Plaats deze dan korte tijd in de magnetron. Vieze strepen zullen in een oogwenk verdwijnen! Welke van deze slimme trucjes heb je al geprobeerd? Laat het ons weteDeze schatten op zolders zijn getransformeerd menselijk leven!
2. Cash, geld: Sh Ferrin verhuisde naar Bountiful, Utah. Toen hij het gekochte huis ging bekijken, vond hij al snel een geheime schuilplaats in het plafond op zolder. Blijkbaar was die bedoeld voor ammunitie en rekeningen uit de Tweede Wereldoorlog.

Deze hond ging elke dag naar de kerk toe. Toen ik dat het gezien kon in mijn emoties niet meer in bedwang houden…
Een paar weken werden ze door de eigenaar van Tommy begraven.

5 toepassingen van aluminiumfolie waar je geen idee van had. De laatste truc is de beste!
Op dagelijkse basis gebruiken we aluminiumfolie meestal als verpakking van levensmiddelen. Echter, er zijn verschillende opties over hoe je het elke dag kunt gebruiken.   Ben je benieuwd hoe je het anders kan gebruiken? Bekijk de video hieronder