Dieven hebben een nieuwe manier gevonden om mensen te beroven. Als je de telefoon opneemt en deze vraag hoort, hang dan meteen op!


Het probleem waar we naar verwijzen, is er een waar gebruikers van mobiele telefoons in de VS en West-Europa al een tijdje mee te kampen hebben.

Hoe gaat dit in z’n werk? Iemand belt vanaf een onbekend nummer. Wanneer het potentiele slachtoffer de telefoon beantwoordt (omdat het iemand van het werk, het ziekenhuis, de school van je kind, enz. zou kunnen zijn), dan stelt de onbekende de vraag: Kunt u me horen Meneer/Mevrouw? In zo’n situatie moet je nooit met ‘ja’ antwoorden, maar moet je onmiddellijk de verbinding verbreken. Fraudeurs nemen de stem van de beller op en gebruiken die vervolgens om transacties uit te voeren.


Wat moeten we doen als we zo’n oproep hebben ontvangen en instinctief met ‘ja’ reageren?

Dan moet je dit direct bij de politie melden, en de toegang tot je bankrekening blokkeren. Ons ‘ja’ kan door fraudeurs in feite worden gebruikt als bewijs van een mondeling contract, dus kunnen ze ons zonder probleem financieel beroven. De dreiging van diefstal van gegevens van onze creditcards wordt echt.
Na de Amerikaanse Burgeroorlog bleef naast de slagvelden nog iets anders liggen! Kijk hier wat het is!
Het huis in de Potomac straat, in het historische stadje Harpers Ferry (West Virginia), wordt achtervolgd door de jongen die tijdens de oorlog een spion was. Hij werd ontdekt en vermoord in dit gebouw. Vanaf die tijd is het een spookhuis!Wetenschappers hadden het mis! Tongrollen is niet genetisch bepaald en kan worden aangeleerd
Eeneiige broers en zusters hebben vrijwel identieke DNA-codes en erven dezelfde dominante en recessieve eigenschappen. Op basis daarvan zou de mogelijkheid van tweelingen om hun tong op te rollen hetzelfde moeten zijn, maar, zoals het experiment aant

10 posities waarin een kat slaapt met de mensen slaapt.
4. Ze gaat tussen jou en je partner liggen en spint luid. 5. Ze probeert en probeert, en maakt je dan wakker door op je gezicht te gaan zitten.   6. Ze gaat op je benen liggen, ergens rond de knieën, zodat je je niet om kunt draaien.

Iedereen sprak over wat de soldaat had gedaan. Het was geweldig!
  Het is een wonder dat hij het heeft overleeft.