Dieven hebben een nieuwe manier gevonden om mensen te beroven. Als je de telefoon opneemt en deze vraag hoort, hang dan meteen op!


Het probleem waar we naar verwijzen, is er een waar gebruikers van mobiele telefoons in de VS en West-Europa al een tijdje mee te kampen hebben.

Hoe gaat dit in z’n werk? Iemand belt vanaf een onbekend nummer. Wanneer het potentiele slachtoffer de telefoon beantwoordt (omdat het iemand van het werk, het ziekenhuis, de school van je kind, enz. zou kunnen zijn), dan stelt de onbekende de vraag: Kunt u me horen Meneer/Mevrouw? In zo’n situatie moet je nooit met ‘ja’ antwoorden, maar moet je onmiddellijk de verbinding verbreken. Fraudeurs nemen de stem van de beller op en gebruiken die vervolgens om transacties uit te voeren.


Wat moeten we doen als we zo’n oproep hebben ontvangen en instinctief met ‘ja’ reageren?

Dan moet je dit direct bij de politie melden, en de toegang tot je bankrekening blokkeren. Ons ‘ja’ kan door fraudeurs in feite worden gebruikt als bewijs van een mondeling contract, dus kunnen ze ons zonder probleem financieel beroven. De dreiging van diefstal van gegevens van onze creditcards wordt echt.
10 vreemde activiteiten die je slimmer maken!
4. Zet vertrouwde voorwerpen ondersteboven Als we elke dag naar dezelfde dingen kijken, raken de hersenen eraan gewend. Zet ze ondersteboven – familiefoto’s of de kalender, het zal je hersenen hard aan het werk zetten om te proberen te onDe Reactie Van Deze Verweesde Olifanten Tijdens De Ontmoeting Met Deze Vrouw Zal Je Laten Huilen.
Daphne Sheldrich besloten haar leven op te offeren aan het redden van kleine verweesde olifanten in het Nairobi Elephant Orphanage (een weeshuis voor olifanten) in Kenia. Deze geweldige vrouw is al 40 jaar lang op zoek naar kleine olifanten, die op t

Kunst kan het meest welsprekende commentaar op de werkelijkheid zijn en is meer waard dan duizend woorden
3. Drankverbod De woorden van politici zijn als vergiftigd water, dus denk er goed over na voordat je hen gelooft. 4. Zakelijke ladder De carrière van een vrouw mag niets te maken hebben met haar lichaam, maar met haar vaardigheden. 5. Herdenking We

Hij was enkele dagen en nachten bezig met het omtoveren van deze ruïne in een mooi appartement. Het is ongelooflijk wat hij heeft bereikt!
De eigenaar wilde een deel van het oorspronkelijke interieur behouden. Hij liet een groot deel van de oude muur staan, die perfect bij dit moderne design past. Het is moeilijk te geloven dat de man geen hulp van een architect nodig had. Hij regelde a