Dieven hebben een nieuwe manier gevonden om mensen te beroven. Als je de telefoon opneemt en deze vraag hoort, hang dan meteen op!


Het probleem waar we naar verwijzen, is er een waar gebruikers van mobiele telefoons in de VS en West-Europa al een tijdje mee te kampen hebben.

Hoe gaat dit in z’n werk? Iemand belt vanaf een onbekend nummer. Wanneer het potentiele slachtoffer de telefoon beantwoordt (omdat het iemand van het werk, het ziekenhuis, de school van je kind, enz. zou kunnen zijn), dan stelt de onbekende de vraag: Kunt u me horen Meneer/Mevrouw? In zo’n situatie moet je nooit met ‘ja’ antwoorden, maar moet je onmiddellijk de verbinding verbreken. Fraudeurs nemen de stem van de beller op en gebruiken die vervolgens om transacties uit te voeren.


Wat moeten we doen als we zo’n oproep hebben ontvangen en instinctief met ‘ja’ reageren?

Dan moet je dit direct bij de politie melden, en de toegang tot je bankrekening blokkeren. Ons ‘ja’ kan door fraudeurs in feite worden gebruikt als bewijs van een mondeling contract, dus kunnen ze ons zonder probleem financieel beroven. De dreiging van diefstal van gegevens van onze creditcards wordt echt.
Sommige vrouwen hebben geen idee hoe een goede make-up eruit ziet. Deze foto’s bewijzen het!
4. Hoe kun je jezelf er zo slecht uit laten zien?   5. Ik durf te wedden die aan de rechterkant een man is!   6. Perfect gedane wenkbrauwen. Er is geen ruimte meer voor verbetering!   7. Je kunt er ook teveel op doen.   8. Ik vraaHeb je een zware dag gehad? Zorg ervoor dat je deze video bekijkt! Lachen gegarandeerd!
Ook al is het gewoon een advertentie, bekijk hem – het is echt moeilijk om niet te lachen. Dit moet je van begin tot eind zien! :) Heeft deze video je doen lachen? Deel hem dan met je vrienden :).

Epische reddingsbeer! Kijk of jij het ook kan?
  Hij was er uiteindelijk in geslaagd om de emmer weg te trekken en de beer vluchtte het bos in.

Toen ze vanachter de muur een luide schreeuw hoorde, belde ze de politie. Wat die ontdekte zal ook jou iets doen!
Het is soms erg moeilijk te zeggen waarom we zo weinig tijd doorbrengen met onze dierbaren. Pas wanneer ze er niet meer zijn gaan we de kennis van onze opa of het koken van onze oma waarderen. Maar dan is het te laat. Vorige week werd de politie in A