Dieven hebben een nieuwe manier gevonden om mensen te beroven. Als je de telefoon opneemt en deze vraag hoort, hang dan meteen op!


Het probleem waar we naar verwijzen, is er een waar gebruikers van mobiele telefoons in de VS en West-Europa al een tijdje mee te kampen hebben.

Hoe gaat dit in z’n werk? Iemand belt vanaf een onbekend nummer. Wanneer het potentiele slachtoffer de telefoon beantwoordt (omdat het iemand van het werk, het ziekenhuis, de school van je kind, enz. zou kunnen zijn), dan stelt de onbekende de vraag: Kunt u me horen Meneer/Mevrouw? In zo’n situatie moet je nooit met ‘ja’ antwoorden, maar moet je onmiddellijk de verbinding verbreken. Fraudeurs nemen de stem van de beller op en gebruiken die vervolgens om transacties uit te voeren.


Wat moeten we doen als we zo’n oproep hebben ontvangen en instinctief met ‘ja’ reageren?

Dan moet je dit direct bij de politie melden, en de toegang tot je bankrekening blokkeren. Ons ‘ja’ kan door fraudeurs in feite worden gebruikt als bewijs van een mondeling contract, dus kunnen ze ons zonder probleem financieel beroven. De dreiging van diefstal van gegevens van onze creditcards wordt echt.
Facebook Comment
Op het aanroep van de toekomstige schoonmoeder, maakt hij de meest hippe gebouw wat ik ooit heb gezien! Deze man is geweldig!
Daniel Gray woont elke dag in Nieuw-Zeeland. Samen met zijn vriendin – Katheen Starrie, hebben zij besloten om haar familie te bezoeken die in Edmonton Wonen (West Canada). Het was de moeder van Kathleen die besloot om dit op een rare manier teDe dokter had in slechts een maand tijd de status van een patiënt met levensbedreigend cholesterol helemaal veranderd. Kijk naar wat hij gedaan heeft.
Waarom blijkt deze pompoencocktail zo effectief te zijn? Het vruchtvlees van de groente is rijk aan stoffen die heilzaam zijn voor de menselijke gezondheid, waaronder cellulose, dat de spijsvertering helpt, de stofwisseling ondersteunt en de ophoping

Stukjes plastic in populaire repen! De terugroepactie is momenteel in volle gang!
Het bedrijf Mars is zojuist begonnen met een massale terugroepactie van een aantal van hun producten. Woordvoerder Roul Hamacher meldde onlangs dat er Snickers, Marsen, sommige Milky Way producten en ook producten uit de Celebrations collectie met ee

10 foto’s die laten zien dat elke vrouw mooi kan zijn! Bekijk metamorfoses die echt schokken!
Voor deze metamorfose gebruikte make-up artieste ook azuurblauwe oogschaduw die mooi de kleur van bruine ogen accentueert. Deze vrouw heeft een delicate schoonheid, daarom werd mond met een natuurlijke, vleeskleurige lippenstift geaccentueerd. Bron: