Dieven hebben een nieuwe manier gevonden om mensen te beroven. Als je de telefoon opneemt en deze vraag hoort, hang dan meteen op!


Het probleem waar we naar verwijzen, is er een waar gebruikers van mobiele telefoons in de VS en West-Europa al een tijdje mee te kampen hebben.

Hoe gaat dit in z’n werk? Iemand belt vanaf een onbekend nummer. Wanneer het potentiele slachtoffer de telefoon beantwoordt (omdat het iemand van het werk, het ziekenhuis, de school van je kind, enz. zou kunnen zijn), dan stelt de onbekende de vraag: Kunt u me horen Meneer/Mevrouw? In zo’n situatie moet je nooit met ‘ja’ antwoorden, maar moet je onmiddellijk de verbinding verbreken. Fraudeurs nemen de stem van de beller op en gebruiken die vervolgens om transacties uit te voeren.


Wat moeten we doen als we zo’n oproep hebben ontvangen en instinctief met ‘ja’ reageren?

Dan moet je dit direct bij de politie melden, en de toegang tot je bankrekening blokkeren. Ons ‘ja’ kan door fraudeurs in feite worden gebruikt als bewijs van een mondeling contract, dus kunnen ze ons zonder probleem financieel beroven. De dreiging van diefstal van gegevens van onze creditcards wordt echt.
Mensen gebruiken deze 10 dingen elke dag.
2. Het oudste recept. Gemaakt rond 3000 voor Christus; dit recept bevat Sumerisch bier.  Hij Kwam Naar De Bar En Plakte Een Bankbiljet Op De Muur… Hij Had Niet Verwacht Wat Er Toen Zou Gebeuren!
In 1909 werd een tweede gebouw toegevoegd en werd deze plek veranderd in een school voor slechts elf studenten en drie leraren. Pas in 1957 werd de beroemde Salty Dawg Saloon geopend. De plek ontwikkelt zich geleidelijk van jaar tot jaar. De traditie

Een meisje schreef een ontroerende brief aan haar vader, die haar had verlaten. Haar woorden zijn erg diepzinnig!
Ik vergeef u dat u niet in mijn leven was, want daardoor kon ik van andere mensen houden. Mijn oma heeft me geleerd een goed mens te zijn. Dankzij haar weet ik wat respect en fatsoen is. Ze heeft me geleerd om altijd eerlijk te zijn tegen andere mens

16 interessante en mega eenvoudige kapsels, waardoor je je speciaal gaat voelen. Het duurt maar een minuut om te maken!
5. Een drievoudige paardenstaart 6. Een verborgen paardenstaart 7. Een vlecht in plaats van een paardenstaart? Waarom niet! 8. Tem het haar dat het gezicht bedekt