Zo’n 90% van de mensen kunnen niet raden welk dier in deze afbeelding verborgen is. Kun je deze uitdaging aan?

Er zijn een heleboel mensen die een aangeboren aanleg hebben om dingen te zien die andere mensen niet op kunnen merken. Men zegt dat slechts 10% van de mensen onderstaand raadsel op kan lossen. Hier is een hint: er is een dier verborgen in het zwart-witte vierkant.

De foto toont een illustratie die gemaakt is door Ilji Klemencova. Ze nam deel aan een posterwedstrijd voor studenten voor de organisatie WWF (World Wide Fund for Nature). Zoals je al kon verwachtten won ze de eerste prijs.

De poster wordt genoemd “Ze kunnen verdwijnen” en belicht de problematiek van bedreigde diersoorten op onze planeet. Ze vergelijken met een optische illusie herinnert ze ons aan hun afnemende aantallen en laat ons er dieper over nadenken.

1

Ben jij een van de weinige gelukkigen, die meer ziet dan alleen maar zwarte en witte zigzag strepen? Als dat zo is, plak het dan op je muur en vraag je vrienden om deel te nemen aan de pret.

Pagina 1 van 1


bron : imgur.com

Deze katten leven het leven. Kijk maar eens wat zij hun respectieve eigenaren kunnen laten doen.
Het is algemeen bekend dat katten stappen hebben gezet op weg naar de wereldheerschappij. Sommige van hen hebben zelfs alle schijn van onderwerping laten varen. Kattengespin domineert hun omgeving volledig.  Kijk waar mensen die hun ware plaats in d27 ongebruikelijk gevormde groenten die eruit zien als iets totaal anders.
Heb je ooit groente of fruit gezien die eruit zien als iets anders? De natuur schept de vreemdste variëteiten die er uitzien als lichaamsdelen, dieren, en zelfs mensen. De verzameling foto’s hieronder laat fantasievolle varianten zien die gema

11 kamers waar je zo naar toe zou willen verhuizen, nu direct!
De meesten van ons wonen in steden, waar het uitzicht soms de muur van een bijgebouw of een stuk van een plein is. Een enkeling heeft een beter uitzicht op een landschap, behalve dan wanneer je op een hogere etages woont. Daarom willen we als we naar

Ze bedekte een eerder gemaakte taart met noppenfolie. Toen ze het eraf haalde, was ik verbijsterd! WOW!
Taartdecoraties zijn niet het makkelijkste om te maken. Je hebt niet alleen artistieke vaardigheden nodig, maar ook een heleboel verschillende accessoires en gereedschappen voor het maken van de versiering. De meest gebruikte gereedschappen voor het