Zo’n 90% van de mensen kunnen niet raden welk dier in deze afbeelding verborgen is. Kun je deze uitdaging aan?

Er zijn een heleboel mensen die een aangeboren aanleg hebben om dingen te zien die andere mensen niet op kunnen merken. Men zegt dat slechts 10% van de mensen onderstaand raadsel op kan lossen. Hier is een hint: er is een dier verborgen in het zwart-witte vierkant.

De foto toont een illustratie die gemaakt is door Ilji Klemencova. Ze nam deel aan een posterwedstrijd voor studenten voor de organisatie WWF (World Wide Fund for Nature). Zoals je al kon verwachtten won ze de eerste prijs.

De poster wordt genoemd “Ze kunnen verdwijnen” en belicht de problematiek van bedreigde diersoorten op onze planeet. Ze vergelijken met een optische illusie herinnert ze ons aan hun afnemende aantallen en laat ons er dieper over nadenken.

1

Ben jij een van de weinige gelukkigen, die meer ziet dan alleen maar zwarte en witte zigzag strepen? Als dat zo is, plak het dan op je muur en vraag je vrienden om deel te nemen aan de pret.

Pagina 1 van 1


bron : imgur.com

Doe voor het wassen van je haar een hoedje van aluminiumfolie op je hoofd… de beste kappers ter wereld gebruiken deze methode
Mooi, gezond haar is een van de symbolen van vrouwelijkheid. Alle dames willen graag dat hun haar sterk, glanzend en elastisch is. Helaas zijn er een heleboel factoren die het verzwakken. Drogen, straighten en sterke cosmetica voor styling hebben eenHij maakte dagelijks een foto van het eten dat ze hem in een bejaardentehuis gaven… Beangstigend hoe zij hem behandelden!
De 63-jarige Jurgen woont in een van de oudste bejaardentehuizen in Duitsland. Hij kwam daar omdat hij door zijn slechte gezondheid niet meer normaal kon functioneren. Het eten in het huis bleek verschrikkelijk smakeloos en afstotelijk te zijn. Hierd

10 geweldige plekken in de wereld. Als je er nog niet bent gewoon, pak je spullen en ga direct.
De wereld is een geweldige plek. In elk land, in elke hoek zijn er zoveel plekken dat je verast. Misschien is het dichtbij jou huis, misschien moet je lang reizen maar dat is het altijd waard. Bekijk de 10 geweldige plekken. 1. Velden met tulpen in N

Op Het Eerste Gezicht Ziet Het Eruit Als Een Fout Van Een Architect, Maar Als Je Binnen Kijkt, Zul Je Merken Dat Dit Een Briljant Idee Is!
Huizen met een idee is iets waar we van houden! Ik denk dat er is niets beter is dan na een dag hard werken te ontspannen in een mooi ingerichte huis of appartement. De eigenaren van de keuken kwam met een briljant idee, en ze besloten om de lege rui