Mensen kunnen tijdreizen. Sommigen geloven dat een recent ontdekte mummie daar het bewijs van is. Zijn haar schoenen echt gympies?

Eeuwenlang zijn mensen gefascineerd door de mogelijkheid van tijdreizen. Onze huidige kennis suggereert dat dit onmogelijk is, maar er zijn mensen die er nog steeds in geloven en die zoeken naar het bewijs dat er iemand is of was die echt tussen de verschillende tijdsperioden heeft gereisd.

De meest recente bevestiging dat mensen door de tijd kunnen reizen lijkt een mummie te zijn die door Mongoolse archeologen is ontdekt. De overblijfselen waren gekleed in wat een uitvinding van onze tijd is en niet bekend kon zijn bij de mensen die een paar honderd jaar geleden leefden.


mumia-pas


De mummie werd gevonden in het Altai gebergte en er werd door archeologen aanvankelijk gedacht dat het het lichaam van een vrouw was, omdat er in de graftombe geen boog aanwezig was. De overblijfselen waren heel goed bewaard gebleven als gevolg van het bergklimaat. De mummie was ongeveer 1500 jaar oud. Een wetenschapper van het Howd Museum, B. Sukhbaatar, is van mening dat het geen lichaam is van iemand die tot de elite behoorde, wat wordt ondersteund door de manier van begraven.

Gemummificeerde lichamen zijn een bron van kennis over het verleden.

4497084808_09d534784d_b


Ieders aandacht werd getrokken door de schoenen van de mummie, die opvallende gelijkenis vertoonden met de gympies van tegenwoordig. Ze hebben dezelfde stijl, stiksels en opvallende witte strepen op de zijkanten. Voor veel mensen was dit het bewijs dat onze voorouders de mogelijkheid hadden om door de tijd naar de toekomst te reizen. Zijn de schoenen van deze mummie echt gympies? Tja, het originele etiket ontbreekt.

De schoenen lijken erg veel op elkaar, maar ze zijn niet identiek.
700_9ecf7b3b6d09334b5a5630d170f4ae95bron : disclose.tv

Ware liefde is voor eeuwig en kan zelfs door de dood niet beëindigd worden, zoals deze ontroerende bekentenis van een acteur bewijst
Liefde geeft betekenis aan het leven en maakt de wereld beter en mooier. Een droom van miljoenen mensen over de hele wereld is om iemand te ontmoeten die hele veel van hen zal houden. Een uitstekende acteur, Liam Neeson, had het geluk om de liefde vaZe was geschokt dat de man in de winkel zijn tong liet zien. Als je hem ziet zul je je ogen niet geloven!
In november 2014 werd Byron Schlenker uit New York aan het Guinness Book of World Records toegevoegd als de eigenaar van de grootste tong ter wereld. Zijn veertienjarige dochter, die ook de gelukkige eigenaar is van een gigantische tong, is runner up

Deze man kan zeggen dat hij een speciale vriend heeft. Bekijk wie zijn hart heeft gestolen!
Frikkie Von Solms, een 69-jarige leeuwenverzorger uit Zuid-Afrika, heeft elf jaar lang een leeuwenwelpje genaamd Zion groot gebracht, deze – nu volgroeid – is zijn beste vriend. De welp werd in gevangenschap geboren.   Hij moest bij zijn

Wat zit er aan het puntje van een banaan? We weerleggen de mythen en bevestigen de feiten!
Bananen zijn de meest gegeten fruitsoort die we hebben. Het is gemakkelijk te bewaren, gemakkelijk te pellen en gemakkelijk te eten. Daarnaast voorziet het je lichaam van een heleboel goede energie. Het zit vol van met voordelen, maar flink wat mythe