Mensen kunnen tijdreizen. Sommigen geloven dat een recent ontdekte mummie daar het bewijs van is. Zijn haar schoenen echt gympies?

Eeuwenlang zijn mensen gefascineerd door de mogelijkheid van tijdreizen. Onze huidige kennis suggereert dat dit onmogelijk is, maar er zijn mensen die er nog steeds in geloven en die zoeken naar het bewijs dat er iemand is of was die echt tussen de verschillende tijdsperioden heeft gereisd.

De meest recente bevestiging dat mensen door de tijd kunnen reizen lijkt een mummie te zijn die door Mongoolse archeologen is ontdekt. De overblijfselen waren gekleed in wat een uitvinding van onze tijd is en niet bekend kon zijn bij de mensen die een paar honderd jaar geleden leefden.


mumia-pas


De mummie werd gevonden in het Altai gebergte en er werd door archeologen aanvankelijk gedacht dat het het lichaam van een vrouw was, omdat er in de graftombe geen boog aanwezig was. De overblijfselen waren heel goed bewaard gebleven als gevolg van het bergklimaat. De mummie was ongeveer 1500 jaar oud. Een wetenschapper van het Howd Museum, B. Sukhbaatar, is van mening dat het geen lichaam is van iemand die tot de elite behoorde, wat wordt ondersteund door de manier van begraven.

Gemummificeerde lichamen zijn een bron van kennis over het verleden.

4497084808_09d534784d_b


Ieders aandacht werd getrokken door de schoenen van de mummie, die opvallende gelijkenis vertoonden met de gympies van tegenwoordig. Ze hebben dezelfde stijl, stiksels en opvallende witte strepen op de zijkanten. Voor veel mensen was dit het bewijs dat onze voorouders de mogelijkheid hadden om door de tijd naar de toekomst te reizen. Zijn de schoenen van deze mummie echt gympies? Tja, het originele etiket ontbreekt.

De schoenen lijken erg veel op elkaar, maar ze zijn niet identiek.
700_9ecf7b3b6d09334b5a5630d170f4ae95bron : disclose.tv

Zulke Selfies Zouden Verboden Moeten Worden! Zie De Meesters Van Stupiditeit In Actie!
De mode van de Selfie heeft de wereld veroverd… en soms heb ik het gevoel dat mensen niet meer goed na kunnen denken. Ideeën voor foto’s die met de hand zijn genomen zijn soms echt creatief, maar meestal roepen ze alleen maar om wraak. SDit paard ligt op de grond en doet alsof hij dood is. Je zult niet geloven waarom het zich zo gedraagt!
Ieder van ons gebruikt soms een excuus om onder verantwoordelijkheden uit te komen. Als kind hebben wij diverse trucjes gebruikt om niet naar school te hoeven of te voorkomen dat onze ouders ons een taak zouden gegeven. Het meest voorkomende excuus w

16 dingen die al eeuwenlang niet zijn veranderd in het huis van oma
Wie van ons bezoekt niet graag hun grootmoeder of overgrootmoeder. Ze zal altijd klaar staan om het diner te bereiden, bestaande uit verschillende favoriete gerechten. Ze zal klagen dat je te mager bent en stiekem wat geld  in je zak stoppen. Oma’

Zitten je schoenen te strak? Geen probleem! Met deze truc ben je in een paar minuten klaar om te gaan!
We komen er meestal pas na het kopen van nieuwe schoenen achter dat ze ongemakkelijk zitten en pijn doen aan onze voeten. Veel mensen nemen er genoegen mee om ze alleen maar “in te lopen”, maar het is een vervelend en moeizaam proces. Er