Mensen kunnen tijdreizen. Sommigen geloven dat een recent ontdekte mummie daar het bewijs van is. Zijn haar schoenen echt gympies?

Eeuwenlang zijn mensen gefascineerd door de mogelijkheid van tijdreizen. Onze huidige kennis suggereert dat dit onmogelijk is, maar er zijn mensen die er nog steeds in geloven en die zoeken naar het bewijs dat er iemand is of was die echt tussen de verschillende tijdsperioden heeft gereisd.

De meest recente bevestiging dat mensen door de tijd kunnen reizen lijkt een mummie te zijn die door Mongoolse archeologen is ontdekt. De overblijfselen waren gekleed in wat een uitvinding van onze tijd is en niet bekend kon zijn bij de mensen die een paar honderd jaar geleden leefden.


mumia-pas


De mummie werd gevonden in het Altai gebergte en er werd door archeologen aanvankelijk gedacht dat het het lichaam van een vrouw was, omdat er in de graftombe geen boog aanwezig was. De overblijfselen waren heel goed bewaard gebleven als gevolg van het bergklimaat. De mummie was ongeveer 1500 jaar oud. Een wetenschapper van het Howd Museum, B. Sukhbaatar, is van mening dat het geen lichaam is van iemand die tot de elite behoorde, wat wordt ondersteund door de manier van begraven.

Gemummificeerde lichamen zijn een bron van kennis over het verleden.

4497084808_09d534784d_b


Ieders aandacht werd getrokken door de schoenen van de mummie, die opvallende gelijkenis vertoonden met de gympies van tegenwoordig. Ze hebben dezelfde stijl, stiksels en opvallende witte strepen op de zijkanten. Voor veel mensen was dit het bewijs dat onze voorouders de mogelijkheid hadden om door de tijd naar de toekomst te reizen. Zijn de schoenen van deze mummie echt gympies? Tja, het originele etiket ontbreekt.

De schoenen lijken erg veel op elkaar, maar ze zijn niet identiek.
700_9ecf7b3b6d09334b5a5630d170f4ae95bron : disclose.tv

De Dokter Vertelde Haar Dat Ze Niet Veel Tijd Meer Had… Haar Reactie? Inspirerend!
Op een dag besloot een zwaarlijvige vrouw om gewicht te gaan verliezen en begon regelmatig met zware lichamelijke oefeningen. Ze besloot dat te doen, niet omdat ze haar uiterlijk wilde verbeteren. Ze besloot om het te doen… voor haar geliefde zDe zoon van deze vrouw stierf in 2013. Drie jaar later kwam een klein meisje naar haar toe en zei: Luister!
Drie jaar geleden kende Heather Clark een echte tragedie. Haar zeven maanden oude zoon Lukas overleed als gevolg van ernstige mishandeling door de partner van haar babysitter. De vrouw besloot zijn organen te doneren voor transplantatie, om zo het le

Lust je graag jelly beans uit de winkel? Je kunt ze heel gemakkelijk zelf maken!
Je kunt in de winkels van alles krijgen en we hoeven er geen moeite voor te doen als we iets lekkers willen eten. Maar met een beetje inspanning en wat voorbereiding kunnen we heel goedkoop de lekkerste gerechten en desserts maken. Iedereen die van j

Op Het Eerste Gezicht Ziet Het Eruit Als Een Fout Van Een Architect, Maar Als Je Binnen Kijkt, Zul Je Merken Dat Dit Een Briljant Idee Is!
Huizen met een idee is iets waar we van houden! Ik denk dat er is niets beter is dan na een dag hard werken te ontspannen in een mooi ingerichte huis of appartement. De eigenaren van de keuken kwam met een briljant idee, en ze besloten om de lege rui