Mensen kunnen tijdreizen. Sommigen geloven dat een recent ontdekte mummie daar het bewijs van is. Zijn haar schoenen echt gympies?

Eeuwenlang zijn mensen gefascineerd door de mogelijkheid van tijdreizen. Onze huidige kennis suggereert dat dit onmogelijk is, maar er zijn mensen die er nog steeds in geloven en die zoeken naar het bewijs dat er iemand is of was die echt tussen de verschillende tijdsperioden heeft gereisd.

De meest recente bevestiging dat mensen door de tijd kunnen reizen lijkt een mummie te zijn die door Mongoolse archeologen is ontdekt. De overblijfselen waren gekleed in wat een uitvinding van onze tijd is en niet bekend kon zijn bij de mensen die een paar honderd jaar geleden leefden.


mumia-pas


De mummie werd gevonden in het Altai gebergte en er werd door archeologen aanvankelijk gedacht dat het het lichaam van een vrouw was, omdat er in de graftombe geen boog aanwezig was. De overblijfselen waren heel goed bewaard gebleven als gevolg van het bergklimaat. De mummie was ongeveer 1500 jaar oud. Een wetenschapper van het Howd Museum, B. Sukhbaatar, is van mening dat het geen lichaam is van iemand die tot de elite behoorde, wat wordt ondersteund door de manier van begraven.

Gemummificeerde lichamen zijn een bron van kennis over het verleden.

4497084808_09d534784d_b


Ieders aandacht werd getrokken door de schoenen van de mummie, die opvallende gelijkenis vertoonden met de gympies van tegenwoordig. Ze hebben dezelfde stijl, stiksels en opvallende witte strepen op de zijkanten. Voor veel mensen was dit het bewijs dat onze voorouders de mogelijkheid hadden om door de tijd naar de toekomst te reizen. Zijn de schoenen van deze mummie echt gympies? Tja, het originele etiket ontbreekt.

De schoenen lijken erg veel op elkaar, maar ze zijn niet identiek.
700_9ecf7b3b6d09334b5a5630d170f4ae95bron : disclose.tv

Ze boden haar 1 mln euro voor een klein huis! Nadat ze het verkoopbod weigerde, bouwden ze een winkelcentrum rondom haar woning!
Hoewel geld de moderne wereld laat draaien, is het niet het belangrijkste voor iedereen. Andere waarden tellen ook mee. De eigenaren van een bepaald ontwikkelingsbedrijf, die de perfecte locatie voor een winkelcentrum hadden gevonden, kwamen daar uitDeze 10 trucs zullen je een snelle en efficiënte schoonmaak aanleren
Je kunt het reinigen niet altijd vermijden. Er zal ooit een dag komen dat je aan de grote schoonmaak moet beginnen: alle hoeken en gaten reinigen, alle dekens en gordijnen wassen, de bankbekleding ontsmetten, tapijten uitschudden, voegen herstellen&#

Je Kunt Deze Huisdieren Meenemen Waar Je Maar Wilt. Waarom? De Oplossing Voor Dit Raadsel Is Triviaal!
Een heleboel mensen houden van grote, zware honden – Duitse herders en Labradors. Maar de liefste wezens ter wereld zijn de schattige kleine huisdieren die de hele tijd bij ons zijn.  Hele kleine katten en honden die in je tas of zelfs in je b

Ook jij kunt gehandicapte dieren helpen! Soms kost het maar weinig om hun leven gemakkelijker te maken!
Gehandicapte dieren kunnen, net zoals mensen met een handicap, ook van het leven genieten. Je hoeft alleen maar te weten wat je moet doen om hen te helpen. Deze zorgverleners doen hun best om ervoor te zorgen dat hun huisdieren het comfort krijgen da