Zij voegden een paar druppels van slangengif om een schotel met menselijk bloed. Ik kreeg de rillingen, toen ik zag hoe het experiment bleek!

Niet zo lang geleden werd een experiment uitgevoerd met behulp van menselijk bloed en het gif van de Daboia adder. Deze slang is zeer gevaarlijk. Hij komt voor in Zuidoost-Azië.

Slechts een paar druppels gif zijn genoeg om een volwassen mens te doden. Experts zeggen dat de gifstoffen in de afscheiding van de slang gevaarlijker zijn dan het gif van een cobra of een ratelslang. De adder injecteert ongeveer 70 mg van het gif. Dit is voor de meeste mensen een dodelijke dosis. De slachtoffers beginnen te zweten en intens te bloeden, en als er niet snel genoeg een tegengif wordt gegeven, sterven zij bijna direct onder vreselijke pijn.

Bez-nazwy-3De video op de volgende pagina laat zien hoe het gif van de dodelijke slangen wordt verkregen, maar dat is niet het meest interessante deel. Later, in een ander deel van de video, kunnen we zien wat er gebeurt als je een paar druppels gif toevoegt aan een bloedmonster.

1

 
Facebook Comment
Zodra je de eigenschappen van deze schoonmaakproducten leert kennen, gooi je al deze chemicaliën het huis uit!
Schoonmaken gebeurt helaas niet uit zichzelf. Mensen met een allergie hebben er de meeste moeite mee, niet alleen omdat ze het stof en vuil steeds opnieuw uit het huis moeten verwijderen, maar ook omdat ze geen gebruik kunnen maken van chemicaliën.Ze boden haar 1 mln euro voor een klein huis! Nadat ze het verkoopbod weigerde, bouwden ze een winkelcentrum rondom haar woning!
Hoewel geld de moderne wereld laat draaien, is het niet het belangrijkste voor iedereen. Andere waarden tellen ook mee. De eigenaren van een bepaald ontwikkelingsbedrijf, die de perfecte locatie voor een winkelcentrum hadden gevonden, kwamen daar uit

Slachtoffers melden zich bij hun arts omdat ze brandwonden krijgen vanwege het gebruik van een populair merk antitranspirant. Kijk uit voor dat spul!
De 23-jarige student Cooley Rodney dacht dat hij allergisch was voor persoonlijke hygiëne toen hij ontstoken plekken onder zijn oksels ontdekte. De arts sloten die mogelijkheid, en ook alle andere allergische reacties, als oorzaak uit. Hij was er va

Denk Je Dat Dit Een Gebruikelijk Chocoladedessert Is? Je Hebt Het Helemaal Verkeerd! Kijk Maar Eens Wat Er Gebeurt.
Hou je van snoep? Zo niet, dan zul je na het bekijken van deze video van gedachten veranderen. Het is echt een magisch dessert! Na het toevoegen van de room gebeurt er iets bijzonders! Je gelooft het nog niet? Bekijk zelf maar de video op de volgende