Zij voegden een paar druppels van slangengif om een schotel met menselijk bloed. Ik kreeg de rillingen, toen ik zag hoe het experiment bleek!

Niet zo lang geleden werd een experiment uitgevoerd met behulp van menselijk bloed en het gif van de Daboia adder. Deze slang is zeer gevaarlijk. Hij komt voor in Zuidoost-Azië.

Slechts een paar druppels gif zijn genoeg om een volwassen mens te doden. Experts zeggen dat de gifstoffen in de afscheiding van de slang gevaarlijker zijn dan het gif van een cobra of een ratelslang. De adder injecteert ongeveer 70 mg van het gif. Dit is voor de meeste mensen een dodelijke dosis. De slachtoffers beginnen te zweten en intens te bloeden, en als er niet snel genoeg een tegengif wordt gegeven, sterven zij bijna direct onder vreselijke pijn.

Bez-nazwy-3De video op de volgende pagina laat zien hoe het gif van de dodelijke slangen wordt verkregen, maar dat is niet het meest interessante deel. Later, in een ander deel van de video, kunnen we zien wat er gebeurt als je een paar druppels gif toevoegt aan een bloedmonster.

1

 
Facebook Comment
Toen deze jongen zijn vader zijn moeder zag zoenen, deed hij iets buitengewoons!
De band tussen moeder en kind is onmiskenbaar uniek. En als het kind mannelijk is, is de relatie is nog belangrijker – het observeren van papa en zijn houding ten opzichte van mama, leert een kleine man hoe om te gaan met vrouwen en hoe ze te bDakloze familie hond gered. Dit verhaal is ontroerend!
De stichting “Hope For Paws” kreeg een telefoontje van een dakloze vrouwen met een jonge, ze zaten dichtbij het centrum van Los Angeles. De hond at eten van de handen van de redders, maar het was moeilijk om ze te vertrouwen.

Het hebben van kinderen is altijd een uitdaging. Maar zie hoe deze vader omgaat met een tweeling!
Om vader te zijn blijft een moeilijke taak. Je bent vaak moet, werkt lange duren en dan nog het huishouden en bezig met opgroeien van de kinderen. Met een tweeling kan het ontbijt zelfs een hele uitdaging zijn.

Tien vreemde foto’s van beroemdheden, die je nog nooit eerder hebt gezien!
Populair zijn heeft vele voordelen maar ook nadelen. Aan de ene kant hoef je niet erg je best te doen om veel geld te verdienen. Aan de andere kant ben je altijd het doelwit van de paparazzi, die geen dom gezicht of ongepaste kleding zullen missen. J