De vader van een 6-jarige meisje kreeg een tatoeage, zodat ze zich niet anders zou voelen!

Het is pijnlijk voor ouders als hun kinderen aan een ziekte lijden. In Nieuw-Zeeland besloot Alistair Campbell om een stap extra te doen om zijn dochter te helpen. Dus om haar beter te laten voelen over haar cochleaire implantaat, kreeg hij er een op zijn hoofd getatoeëerd.
Het zes jaar oude meisje lijdt aan extreem gehoorverlies. Ze kreeg haar eerste implantaat toen ze 4 jaar was. De vader van het meisje zegt: “Ik hou enorm veel van haar, en mijn haar kan altijd weer aangroeien.” Toen hem door de lokale media werd gevraagd of het pijn deed antwoordde hij: “Ik voelde wel pijn, maar er was niets dat ik daaraan kon doen.” Campbell heeft geen andere tatoeages, maar is van plan er nog een te nemen omdat zijn haar weer aangroeit. Hij wil zijn haar afscheren voor speciale gelegenheden, of als Charlotte dat vraagt. Gehoorverlies is in deze familie erfelijk. De moeder van mevrouw Campbell draagt een gehoorapparaat, en haar broer heeft ook zo’n hulpmiddel. Een cochleair implantaat is een elektronisch apparaat dat operatief wordt ingebracht, wat het gevoel van horen weer terug geeft aan mensen die volledig doof zijn of waarvan het gehoor ernstig is aangetast.De vader en zijn tatoeage.

1Charlotte met haar broers.

2 Vader en kinderen.

3bron : nzherald

Als je een sjaal ziet die aan een boom is bevestigd, verwijder die dan niet! Hij is er niet per ongeluk…
Blijkbaar komt wat je geeft altijd weer bij je terug, en als we ooit iemand in nood hebben geholpen, zal iemand in de toekomst hetzelfde voor ons doen. Het is beter om als goede buren samen te leven, want door tevredenheid kun je iemands lot veranderWil je een grapje met iemand uithalen? Deze grappen passen perfect bij de taak en zijn super eenvoudig!
De laatste keer dat we een artikel over grappen schreven werd het behoorlijk populair en men was er blij mee. We hebben daarom besloten jullie opnieuw te inspireren met een paar grappen. Je kunt deze op familie, collega’s en vrienden uitproberen. D

Een kleine koala knuffelt zijn moeder tijdens haar levensreddende operatie. Dit beeld zal zelfs de koudste harten raken!
In een Australische stad werd een kleine koala met de naam Lizzy aangereden door een auto. Het dier werd naar het ziekenhuis voor wilde dieren in Beerwah gebracht. Het vrouwtje had een grote hoofdwond en een ingeklapte long. Ze moest onmiddellijke ge

Een eigenaar van dacht dat haar hond aan een kwal snuffelde. Toen ze het van dichtbij zag, sprong ze van afschuw achteruit.
Op een dag maakte een inwoner met haar huisdier een wandeling langs de Engelse kust. Plotseling rende de hond op een paar flinke ballen af die een erg aparte geur hadden. In eerste instantie dacht de vrouw dat het een kwal was, maar toen ze van dicht