17 meest belachelijk dure versies van alledaagse voorwerpen. Serieus, $ 1.300.000 voor wc-papier?

Jullie zijn waarschijnlijk allemaal eigenaar van een normale versie van producten uit deze lijst. Flessenwater, toiletpapier en t-shirts zijn vrij normale spullen die iedereen meestal in huis heeft.

Zeer rijke mensen hebben een manier gevonden om alledaagse voorwerpen een miljard procent duurder te maken! Ik weet niet zeker of ik teleurgesteld ben of het tegenovergestelde – onder de indruk van dergelijke luxe spullen.

 

1

Toiletpapier: prijs – $ 1.300.000, 3-laags, papiervellen worden gemaakt van 22 karaats goud. 


bron : Reddit

Onze wereld gaat de verkeerde kant uit… Deze foto’s vormen het beste bewijs!
De voortschrijdende globalisering heeft vele slechte gevolgen voor de natuurlijke omgeving. Jaar na jaar worden schadelijke stoffen in de lucht en het water uitgestoten, wat nog grotere verliezen veroorzaakt. Giftige gassen, industrieel afval van fabDeze puzzel wacht al 200 jaar op een oplossing! En we weten nog steeds niet wat het is!
In 1835 was een boer in Kent, Engeland, aan het werk in het veld. Tijdens het graven in de grond raakte zijn schop iets. Hij wist toen nog niet dat hij een raadsel had gevonden dat eeuwenlang onopgelost zou blijven. Het nieuws verspreidde zich snel e

Niet meer dan 3% van de mensen kan in minder dan 5 seconden op deze foto een paard ontdekken. Kun jij het ook?
Het waarnemingsvermogen is een bijzonder nuttig zintuig. Hiermee kun je de situatie snel beoordelen, wat er voor zorgt dat je belangrijke kansen niet laat glippen en een voorsprong behoudt. De mogelijkheid om iets snel op te merken kan worden geperfe

De kleine gaat het zwembad in
Wat een slimmerik…. Kijk zelf :). Als je lacht, deel deze film dan met je vrienden! :)