Je kunt deze kat meenemen naar waar je maar wilt… Je zult nooit raden waarom!

Katten regeren het internet, en daardoor hebben ze de hele wereld veroverd! Dat is geen grap, katten hebben in onze tijd waarschijnlijk een vergelijkbare positie als katten in het oude Egypte. Nou ja, misschien niet helemaal precies. Niemand in heel Egypte zou dapper genoeg zijn om een kat een grappige outfit aan te trekken en zichzelf “mama” noemen. Maar uiteraard staan slaven zichzelf een dergelijke ongehoorzaamheid toe.

Natuurlijk moet je dit soort gevoelens met een korreltje zout nemen :). Katten zijn geliefd bij zowel gezinnen als alleenstaande mensen, en ze hebben elk hun eigen karakter. Maar je moet toegeven dat wat ze doen – of het nu alles omstoten is of een been knuffelen – ze doen met gratie en charme.Waarom is de kat in de afbeelding hieronder zo speciaal? Dat komt omdat het het werk is van een Japanse ontwerper, Pico, die… portemonnees maakt!

1

2


Een kattentas is helemaal handgemaakt en compleet uniek. Pico gebruikt zacht katoen om het beste de vorm van een dier over te brengen. De tassen hebben een ritssluiting en een riem, die hem erg functioneel maakt en tegelijkertijd opvalt, waar je hem ook mee naartoe neemt.

34


De katten zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Zelfs als hoeden.

6 5

En hoe kun je dan nog ontkennen dat katten deze wereld regeren? :)

Pagina 1 van 1


bron : laughingsquid.com

Facebook Comment
Ze nam wat bladerdeeg en verspreidde het over een metalen plaat. Het resultaat werd de belangrijkste attractie van het feest!
Ik weet niet wie niet graag pizza lust. Het is een heel populair en snel gerecht, waar waarschijnlijk iedereen van geniet. Sommigen besluiten een kant-en-klare pizza bij een pizzeria te kopen, terwijl anderen hun best doen in hun eigen keuken. Als je21 uitvindingen, die je leven makkelijker maken. Laatste is geniaal!
21 uitvindingen, die je leven makkelijker maken. Laatste is geniaal! 1. LED verkeerslichten. Zand in een zandloper gemaakt van LED lampjes. Bron: Thanva Tivawong

Deze man geeft al 22 jaar zwerfkatten te eten. Al die tijd heeft hij nog geen dag gemist!
Hoewel we in de media vaak de slechte dingen te horen krijgen die elke dag in de wereld gebeuren, moeten we niet vergeten dat er elke dag om ons heen ook veel goede dingen gebeuren. Het is de moeite waard te praten over mensen die de wereld met klein

“Gespierde mannen” aan de Synthol. Dit zijn waarschijnlijk de meest hilarische “bodybuilders” ter wereld!
De meeste mannen dromen van een goed uitziende en atletische lichaamsbouw. Je moet maandenlang hard werken om zo’n droomlichaam te krijgen, en daarom zoeken de meesten van hen de makkelijke weg en injecteren Synthol in hun spieren. Je hoeft niet zo