Je kunt deze kat meenemen naar waar je maar wilt… Je zult nooit raden waarom!

Katten regeren het internet, en daardoor hebben ze de hele wereld veroverd! Dat is geen grap, katten hebben in onze tijd waarschijnlijk een vergelijkbare positie als katten in het oude Egypte. Nou ja, misschien niet helemaal precies. Niemand in heel Egypte zou dapper genoeg zijn om een kat een grappige outfit aan te trekken en zichzelf “mama” noemen. Maar uiteraard staan slaven zichzelf een dergelijke ongehoorzaamheid toe.

Natuurlijk moet je dit soort gevoelens met een korreltje zout nemen :). Katten zijn geliefd bij zowel gezinnen als alleenstaande mensen, en ze hebben elk hun eigen karakter. Maar je moet toegeven dat wat ze doen – of het nu alles omstoten is of een been knuffelen – ze doen met gratie en charme.Waarom is de kat in de afbeelding hieronder zo speciaal? Dat komt omdat het het werk is van een Japanse ontwerper, Pico, die… portemonnees maakt!

1

2


Een kattentas is helemaal handgemaakt en compleet uniek. Pico gebruikt zacht katoen om het beste de vorm van een dier over te brengen. De tassen hebben een ritssluiting en een riem, die hem erg functioneel maakt en tegelijkertijd opvalt, waar je hem ook mee naartoe neemt.

34


De katten zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Zelfs als hoeden.

6 5

En hoe kun je dan nog ontkennen dat katten deze wereld regeren? :)

Pagina 1 van 1


bron : laughingsquid.com

Weet je wat er in fruityoghurt zit? Als je ervan houdt kun je dit maar beter niet lezen!
Voor veel mensen is yoghurt een gezond en voedzaam tussendoortje. We geven het graag aan onze kinderen en eten het elke dag. Wanneer we op dieet zijn, eten we het nog steeds graag, omdat we denken dat we iets gezonds eten met weinig calorieën. We kiTijdens het ontdekken van de zolder van zijn grootvader kwam hij een vreemde koffer tegen! Dit vond hij geweldig!
Voor veel mensen een zolder een soort van magazine. Er was daar veel rotzooi en onbruikbare spullen na een bepaalde tijd. Deze plek te bezoeken na een lange tijd kun je echte schat vinden! Dit is dus ook in dit geval gebeurd.

Is dit een hond… of totaal iets anders? Kijk naar deze 16 foto’s die je hoofd op tilt brengen!
Normaal gesproken ziet een hond uit als een hond. Blaft, eet alles wat op de grond valt, houdt van spelen. Maar wat als een hond een beetje anders uitziet en helemaal niet doet denken aan een viervoeter? Of nog beter – doet je aan totaal andere wez

Bekijk Een Verbazingwekkend Klein Huis, Verscholen In Het Bos Boven De Grond
Ergens in Ohio staat een huisje 22 meter boven de grond. Het is opgehangen aan een boom. Om er te komen moet je een serie trappen op en een 30-meter brug oversteken. Het lichtrode huis lijkt op de schuur uit 1800 in het centrum van Ohio. Het boomhuis