Je kunt deze kat meenemen naar waar je maar wilt… Je zult nooit raden waarom!

Katten regeren het internet, en daardoor hebben ze de hele wereld veroverd! Dat is geen grap, katten hebben in onze tijd waarschijnlijk een vergelijkbare positie als katten in het oude Egypte. Nou ja, misschien niet helemaal precies. Niemand in heel Egypte zou dapper genoeg zijn om een kat een grappige outfit aan te trekken en zichzelf “mama” noemen. Maar uiteraard staan slaven zichzelf een dergelijke ongehoorzaamheid toe.

Natuurlijk moet je dit soort gevoelens met een korreltje zout nemen :). Katten zijn geliefd bij zowel gezinnen als alleenstaande mensen, en ze hebben elk hun eigen karakter. Maar je moet toegeven dat wat ze doen – of het nu alles omstoten is of een been knuffelen – ze doen met gratie en charme.Waarom is de kat in de afbeelding hieronder zo speciaal? Dat komt omdat het het werk is van een Japanse ontwerper, Pico, die… portemonnees maakt!

1

2


Een kattentas is helemaal handgemaakt en compleet uniek. Pico gebruikt zacht katoen om het beste de vorm van een dier over te brengen. De tassen hebben een ritssluiting en een riem, die hem erg functioneel maakt en tegelijkertijd opvalt, waar je hem ook mee naartoe neemt.

34


De katten zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Zelfs als hoeden.

6 5

En hoe kun je dan nog ontkennen dat katten deze wereld regeren? :)

Pagina 1 van 1


bron : laughingsquid.com

Facebook Comment
Ze werd misbruikt, vernederd en mishandeld… Ze werd zwanger toen ze amper 13 jaar oud was! Je hoeft niet te raden wie ze nu is!
In 1954 werd in Mississippi een Afro-Amerikaans meisje geboren. Haar moeder verliet haar kort na de geboorte, en haar grootmoeder zorgde voor haar. Ze leefden in extreme armoede. Ze kon zich zelfs geen kleding veroorloven. Het meisje droeg kleding diBekijk de gelukkigste dieren op aarde! Deze foto’s zullen je een hele tijd opvrolijken!
Iedereen heeft zo zijn eigen manier om zichzelf blij te maken – soms met een portie ijs, de andere keer met een nieuw paar schoenen. Soms kan het zelfs lopen met de hond of spelen met de kat zijn. Gelukkige dieren kunnen je echt een hele tijd o

84 Jaar Oude Grootmoeder Gaat Voor De Eerste Keer Bowlen. Zie Het Resultaat Dat Ze Behaalde. Je Zult Het Niet Geloven!
Het is nooit te laat om nieuwe dingen uit te proberen. Soms wordt het parachutespringen, soms een nieuw gerecht. Ouderdom hoeft geen triest afwachten te zijn van de volgende portie pillen. Deze oude dame zal je ervan overtuigen dat het altijd de moei

5 illusies die je hersenen echt voor de gek houden. Je zult je ogen niet geloven!
De prachtige beelden van deze Canadese kunstenaar zitten vol illusies. Ze misleiden de blik van de kijker, en veranderen steeds als je kijkt. Je kan ze dus eindeloos bekijken. Robert Gonsalves raakte geïnteresseerd in de techniek van het perspectief